Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Ağustos 2012, 01:55
dürüm , kocaeliye çıksın da hafta sonları sevap işleyim.. seni yedirir içiririm ulem..
Reklamlar
-
10 Ağustos 2012, 01:57
delileoo adlı üyeden alıntı
ayin 12sınde askere gidiyorum fatihim
Bu taraflara doğru bekleriz delileoo
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
10 Ağustos 2012, 02:04
len bu ekmekarası nın amma seveni var kıskandım şimdi he
len durmuş sakarya ya düşersen bi tekme de ben vururm ona göre
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
10 Ağustos 2012, 02:29
F54 adlı üyeden alıntı
len bu ekmekarası nın amma seveni var kıskandım şimdi he
len durmuş sakarya ya düşersen bi tekme de ben vururm ona göre
İki sene önce gelmiştim Sakarya ya iki gün askerlik yapmıştım
-
10 Ağustos 2012, 02:31
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
İki sene önce gelmiştim Sakarya ya iki gün askerlik yapmıştım
behçet 2 gün askerlik zor bitmiştir hee
-
10 Ağustos 2012, 02:33
-
10 Ağustos 2012, 02:40
rain planet adlı üyeden alıntı
valla üstad 1 senedir bende araştırıyorum bu işleri ne alsam falan diye... bundan bikaç hafta öncesine kadar senin durumundaydım..bende daha çok tvs ve yamaha ybr idi..honda da aklımdaydı..
ama sana şunu söyliyeyim ..aradığın kriterler çok önemli tabi..ben ybr gibi naked tarzına yakın modelleri çok severim... hatta seneye falan motor büyütürsem oda 250 naked olacak... neyse
ben askerdeyken (mayısta geldim) honda cbf 150 ye acayip bir zam yaptılar.geçen sene ağustos ayında honda 4000 lira iken bu sene 4800 oldu hatta 2011 yılının başlarında 3800 civarıymış..
yani 1 sene içinde nerden baksan 1000 lirayı aşkın bir zam yaptılar..o yüzden hondada soğudum..zaten hondanın dış görünüşünü beğenmiyodum pek...1-2 hafta öncesine kadar kafayı yiyodum ne alsam diye. 3 model arasında kalmıştım... en son gözümü kapadım yamaha aldım... çok memnunum
sana şunu söyliyeyim ne alırsan al ki sıfır alacaksın.. aldıktan sonra bu düşüncelerinin hepsi gidiyo ...
motoruna biniyosun ve keyfini çıkarmaya başlıyosun.. sağlam aletler olunca keyif dahada bir artıyor...
ben yamaha almanı tavsiye ederim...
Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Yeri gelmişken araştırdığın için sana sorayım. 250 cc fiyatı yüksek olmayan (en çok 7000 lira) ve Çin motoru olmamak kaydı ile
alınabilecek motor varmı? Artık eskisi gibi değil bir sürü model marka var ben pek takip edemiyorum.
-
10 Ağustos 2012, 05:38
arkadaşlar durmuşun nereye gideceği belli olmuş. (asker) ben şahsen duyunca biraz üzüldüm. 45 kilo adam oraya gönderilirmi yahu? Neyse yarın kendisi yazar zaten. İyi geceler.
-
10 Ağustos 2012, 10:00
s.a. hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar
adem80 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar durmuşun nereye gideceği belli olmuş. (asker) ben şahsen duyunca biraz üzüldüm. 45 kilo adam oraya gönderilirmi yahu? Neyse yarın kendisi yazar zaten. İyi geceler.
adem abi sen neden söylemiyorsun a tiyo versene ?
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
10 Ağustos 2012, 12:00
napıyonuz kız çocukları iyi dilekleriniz için hepinıze teşekkürler ama herkesi ıskaladım..öncelikle uzun dönem çıktı..jandarma komando kolluk komutanı olarak izmir foca çıktı..bu haberi alınca motoru ihtiyacı olan bi kardeşimine uygun fiyata verdim çünkü orada motora binmek yalan olur..3 ay sonra görüşürüz Allaha emanet olun bebeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Ulen yumiş benim motorun ön takım 45 kilo olum ben 76 kiloda 177 boyda alemin en erotık ybrcisiydım daha dün geceye kadar artık mavi bereliyim dağılın uleyyyn
-
10 Ağustos 2012, 12:43
napıyonuz kız çocukları iyi dilekleriniz için hepinıze teşekkürler ama herkesi ıskaladım..öncelikle uzun dönem çıktı..jandarma komando kolluk komutanı olarak izmir foca çıktı..bu haberi alınca motoru ihtiyacı olan bi kardeşimine uygun fiyata verdim çünkü orada motora binmek yalan olur..3 ay sonra görüşürüz Allaha emanet olun bebeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Ulen yumiş benim motorun ön takım 45 kilo olum
ben 76 kiloda 177 boyda alemin en erotık ybrcisiydım daha dün geceye kadar artık mavi bereliyim dağılın uleyyyn
hayırlı olsun durmuş abi çok iyi yere çıkmışsın uzun dönem yedek subay olarak yapacaksın o zaman değil mi abi şimdi görünen
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
10 Ağustos 2012, 12:46
oo komanda durmuş abisi moralini bozmak istemem ama çok fena kucağa oturdun sexi ybr ci olduğun belli oldu
-
10 Ağustos 2012, 12:51
ben 76 kiloda 177 boyda alemin en erotık ybrcisiydım daha dün geceye kadar artık mavi bereliyim dağılın uleyyyn
hayırlı teskereler yumoş..
aldığın maasa gelince iyi bişey çekersin artık
-
10 Ağustos 2012, 13:13
halil altın adlı üyeden alıntı
Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Yeri gelmişken araştırdığın için sana sorayım. 250 cc fiyatı yüksek olmayan (en çok 7000 lira) ve Çin motoru olmamak kaydı ile
alınabilecek motor varmı? Artık eskisi gibi değil bir sürü model marka var ben pek takip edemiyorum.
var ..benim almak istediğim motor "hyosung gt 250 naked" ...baya güzel motor ve 7000 liraya çok daha temizlerini bulabilirsin... haa bu arada "suzuki gw 250 inazuma" var..o daha gelmedi ama seneye kadar 2. el piyasasıda oluşur...daha çok var şu an aklıma gelmiyo ama ben bi hyosung almak istiyorum 250 cc...
-
10 Ağustos 2012, 13:36
Hayırlı tezkereler Durmuş . Güle güle git gel.
-
10 Ağustos 2012, 13:54
-
10 Ağustos 2012, 15:24
durmuş ben askere giderken 59 kiloydum gelelim sedat konusunaa. Farkettiyseniz artık bu topiğe fazla girmiyorum. Bu msjı bile yazmak icin baya bi teretdüt ettim. Ama elimden geldiğince bu topiğe yazmıcam. Ok un ucu o tarafı gösteriyor. Ybr topacı ybr cilerindir. Birbirimizi üzmeyelim.
-
10 Ağustos 2012, 18:25
rain planet adlı üyeden alıntı
var ..benim almak istediğim motor "hyosung gt 250 naked" ...baya güzel motor ve 7000 liraya çok daha temizlerini bulabilirsin... haa bu arada "suzuki gw 250 inazuma" var..o daha gelmedi ama seneye kadar 2. el piyasasıda oluşur...daha çok var şu an aklıma gelmiyo ama ben bi hyosung almak istiyorum 250 cc...
İkinci el pek istemiyorum. Nasip olursa sıfır almaya niyetim var. Ama bu sene değil, önümüzdeki sene. Ben bildik marka olmasını istiyorum. Suzuki iyide hyosung u hiç duymadım
-
10 Ağustos 2012, 19:04
sağol varol
biraz kazık yere gidiyorum galiba da sikinti yok yahu buna şükür daha kötüsü de olabilirdi dıcem daha kötü pek bi yer yok heralde isparta haricinde
ulen bebeler akıllı olun kimseyle kavga etmeyin birbirinizle hele hiç kavga etmeyin
sedat senle yumurtaya idi bu sözüm yapmayın olum koca adamsınız bebeler
hayırlı teskereler öncelikle sayılı gün geçer derler ama yerin kötüde olsa seversen sayılı gün geçer.. rütbeni son noktasına kadar kullan..Sen bizi boşver ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR ne alakaysa yolun açık olsun..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
10 Ağustos 2012, 19:34
Güle güle git gel Durmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler