Günaydınnn
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Günaydın millet... sayfanın güvenlik memurları burada mübarek.. bu gece 24,00- 08,00 mi çalıştınız
Ben sabahcıyım.. Aksamcıları bilmiyomm
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
s.a. günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
YBR tutkunları herkese selam. Başlangıç motoru olarak 2007 YBR kullanmışlığım var.
2007 modeldi, bir sezon boyunca km yapmıştım. ARdından büyüttük vs ama YBR tadını asla alamadık.
2-3 yıllığına ara vermiştim motora, şimdi kısmetse tekrar kaldığım yerden devam edeceğim.
Bir resim paylaşmak istedim, tekrar bu karelere imza atarım belki, kim bilir.
= = = Be Aprilia racer! = = =
beyler herkeze iyi günler..
apache asker sana hayırlı teskereler
(AARGH)kara şovalye sende hoş geldin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yarın belli olacak ben de bilmiyorum fatihim nereye çıktığını ama forumdan bebelerın olduğu bi yere çıkarsa motorla gidicem izne çıkınca biner gezerım dayanamam
apache inş sakarya ya düşersinde senin motorla gezerim sen tüfek omza yaparken hem benim motoru da satarım büyütürken biraz para biriktiririm
iyiyim adaşım sen nasılsın ramazanla aran nasıl
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar bugün motorumla ilk turumu attım...sabah ilk bi benzinciye gittim ..usta fulle dedim..fullerken adam anladı herhalde yeni motor olduğunu.. "abi sıkıştı bu benzin basmıyo dedi
ilk başta anlamadım dedim nasıl yaa ne olduki falan filan... sonra jeton düştü bi sigara parasıda ona verdik ..dün de motoru mağzadan çıkarırken ordaki usta " teker dönmüyo demişti onada verdik
neyse tam takım giyindim çıktım trafiğe civar semtlerede uğradım yaklaşık bi 5-6 km gezmişim.. çok zevkli, çok keyifli ..
siteye girdikten sonra bi ara sitenin içinde kaldıramadım motoru kavramayı iyi yapamadım.... deviriyodum az daha motoru baya yan yattı ...allahtan direksiyondaydı 2 elim ayağımlada destek alarak motoru düzledim..(kasıklarımıda ağrıttım o ayrı )
yokuşlarda motoru kaldırırken zorluk çekiyorum biraz.... pazar günü arkadaş gelicek eğitim verecek sağlam bakalaım (profesyonel kendisi)...
ehliyetimi alsam biraz daha trafikte vakit geçireceğim ama malum polis korkusu
acemiliği atlatalımda inşallah gerisi kımset.
arkadaslar, bilen varmi acaba, piston pini zor mu girer yoksa serbest mi girer? presle mi sokuluyor yoksa penseylemi? simdiden tesekkurler
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)