Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Ağustos 2012, 18:11
K o r @ y adlı üyeden alıntı
lastiğin en iyi performansını belli bir süre aşındıktan sonra alırsın..aslında 2400 km yeterli sanıyorum ama, maddi durumun iyi ise michelen alıp dizini yere değdirebilirsin.. feyizoglu sitesinde de indirime girmiş..
sende adama gaz veriyon kanka nerde bizim burda öyle dizz değdircek asfalt herşey lastikle bitmiyor panpaaaaBen bi kere koruma demirini sürttüm sonra düştüm
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
08 Ağustos 2012, 18:18
lastiğin en iyi performansını belli bir süre aşındıktan sonra alırsın..aslında 2400 km yeterli sanıyorum ama, maddi durumun iyi ise michelen alıp dizini yere değdirebilirsin.. feyizoglu sitesinde de indirime girmiş..
bende michelin için para biriktiriyorum 2-3 haftadir ama öğrenci bütcesi el vermiyor bir süre daha idare edip michelin almayı planlıyorum yoksa alışana kadar asfaltla akraba olma olasılığım var xD
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
sende adama gaz veriyon kanka nerde bizim burda öyle dizz değdircek asfalt herşey lastikle bitmiyor panpaaaa
Ben bi kere koruma demirini sürttüm sonra düştüm
:D :D daha ön kaldırmayı denemeye bile kıyamıyorum ki diz değdirmeyi aklımdan bile geçirmedim merak etme usta ;) tek isteğim asfaltla akrabalık ilişkilerimi uzak tutmak :D
-
08 Ağustos 2012, 18:22
sende adama gaz veriyon kanka nerde bizim burda öyle dizz değdircek asfalt herşey lastikle bitmiyor panpaaaa
Ben bi kere koruma demirini sürttüm sonra düştüm
yok be sedatım, lastiğin iyi oluşunu (michelen) anlatmaya vurgulamaya çalışıyorum.. Ramo nerde yaw? ortada yok..
-
08 Ağustos 2012, 18:56
baaşkalarına söz hakkı vermek istemiyorum ama cg titan serisi ayrı bir cumhuriyet heleki 96 ise
nooldu laa? Zorunamı gitti? Sen tek başına cumhuriyetsin zaten. Sataşmadan duramıyosun. Kaşınıyosun. Benle uğraşma. Sonuçlara katlanmak zorunda kalırsın. Hani sen benim kime ybr sini 150 cc yap demişim msj ımı bulup yalancı olmadığını ispatlıyacaktın? Ne oldu? Yüssüz yüssüz sataşmaya devam ediyosun hala. Yazık.
-
08 Ağustos 2012, 19:18
xVaLeNx adlı üyeden alıntı
yahu motoru ilk çalıştırmada neden hemen ısınmıyor anlayamadım. marşa basıyorum hafif gaz veriyorum motor boğulur gibi oluyor gaz vermeye devam etmezsemde stop ediyor nedenini de anlayamadım gitti
yaz günü böyle yapması normal değil gibi geldi bana bi yardım ederseniz sevinirim...
hava ayarı yaptır motoruna ben nisan ayından beri jikle kullanmadan çalıştırıyorum kaskimı eldivenimi giyene kadar ısınıyor direk binip sürüyorum
-
08 Ağustos 2012, 19:26
adem80 adlı üyeden alıntı
nooldu laa? Zorunamı gitti? Sen tek başına cumhuriyetsin zaten. Sataşmadan duramıyosun. Kaşınıyosun. Benle uğraşma. Sonuçlara katlanmak zorunda kalırsın. Hani sen benim kime ybr sini 150 cc yap demişim msj ımı bulup yalancı olmadığını ispatlıyacaktın? Ne oldu? Yüssüz yüssüz sataşmaya devam ediyosun hala. Yazık.
sen hala motorunun üretildiği yıldamısın
Kanki ramazan u an izmir denizli arası hastaneye gidip geliyor kısa sürede aramızda inşallah..
-
08 Ağustos 2012, 19:31
ahhh ahh.. keşke bende yapsam ,ama çok uzun iş ve ben yaparsam 1 hafta sürer.. motorunda yatması bana gelmez... hadi sana kolay gelsin...
pampa tam 5 saatimi aldı heryerini ama her yerini hatta hesapta yokken tüm elektrik tesisatını bile komple elden geçirdim kaçak göçek yer var mı oksıtlenen fiş, su alan,bandı sokulen yer var mı diye kontrol ettim..arada 6 ledlı beyaz park ampulu taktım..21500 km olunca kendimi rahatsız hissedip arka kaplınleri değiştirdim ve zincir dişli set 50bin km götürür diye ellemedim..yeni buji almışken takayım dedim pek ihtiyacı yoktu ama ciğeri temizlensin
-
08 Ağustos 2012, 19:34
geçen pazar hurdacıdan aldığım yan ayaklık..
-
08 Ağustos 2012, 19:37
merhaba arkadaşlar. Galiba önemli bir sorunum var. Bugün tam gaz giderken motor birden gaz yemedi. Ardından gaz aldı ancak bu seferde traktör gibi ses gelmeye başladı motordan. Ne olmuş olabilir acaba sizce. Yarın motoru birşeye yükleyip denizliye götürmeyi düşünüyorum 100 km mesafesi var binerek gitsem Kesin birşey olacak çünkü olduğu yerde hafif gaz verip bırakınca singirti geliyor içinden
-
08 Ağustos 2012, 19:41
sedat yayın tekini takmışsın içte kı yayı da tak sünme yapıp çıkmasın
-
08 Ağustos 2012, 19:43
delileoo adlı üyeden alıntı
sedat yayın tekini takmışsın içte kı yayı da tak sünme yapıp çıkmasın
hacı bu ayaklıkla aldığım yay bunda bi tane var üzerinden çıkan yay iki adet fakat onlar çok büyük geldi hatta buda büyük geldide işlem yapmak gerekti..
-
08 Ağustos 2012, 19:46
2,3 lira birsey bi ara alıp tak kı o yayın sünüp yolda giderken çıktığına şahit oldum
-
08 Ağustos 2012, 19:51
delileoo adlı üyeden alıntı
2,3 lira birsey bi ara alıp tak kı o yayın sünüp yolda giderken çıktığına şahit oldum
denk geldiğim yerde aslında yenisini yaptırmak istiyorumda o yayın dikkatli bakarsan uc uca tutuyor alt kısım yayın yenisinide yaparız aslında tornada fakat elimizde yay .çeliği malzemiz yok bakalım bakarsın bunu satıp eskisini takarım..
-
08 Ağustos 2012, 20:35
-
08 Ağustos 2012, 20:42
kanka o sisleri nerden kaça almışıdın..
-
08 Ağustos 2012, 20:47
kanka o sisleri nerden kaça almışıdın..
sen mi sormuştun kanka, ankara da özel yaptırdım kanka.. 100 TL sis 10 TL kargo işçilik beleş
-
08 Ağustos 2012, 20:51
sen mi sormuştun kanka, ankara da özel yaptırdım kanka.. 100 TL sis 10 TL kargo işçilik beleş
kanka ya niye bu kadar pahalı bu anlayamadım şimdi sanırsam giwi sis lambası o para
-
08 Ağustos 2012, 20:56
kanka ya niye bu kadar pahalı bu anlayamadım şimdi sanırsam giwi sis lambası o para
Kanka adama rica edip özel yaptırdı.. sanayi tornacı gezdi..su almayan ömürlük power led var içinde..2 far toplam 2 watt çekiyo..
10 motor değiştirsem söküp söküp takıcam
-
08 Ağustos 2012, 21:21
Evet beyler cuma günü.. Ehliyeti cıkartmak için gerekli belgelerimi alıcam.. 180-190 Tl tutucak.. Bayramdan sonra kaporamı verip..Siparisimi vericem
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
08 Ağustos 2012, 21:24
m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar. Galiba önemli bir sorunum var. Bugün tam gaz giderken motor birden gaz yemedi. Ardından gaz aldı ancak bu seferde traktör gibi ses gelmeye başladı motordan. Ne olmuş olabilir acaba sizce. Yarın motoru birşeye yükleyip denizliye götürmeyi düşünüyorum 100 km mesafesi var binerek gitsem Kesin birşey olacak çünkü olduğu yerde hafif gaz verip bırakınca singirti geliyor içinden
sesi dinlemeden birsey demek çok zor..ınsallah çok kötü birsey yoktur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 327 kullanıcı var. (0 üye ve 327 misafir)
Bu Konudaki Etiketler