Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ağustos 2012, 22:01
adem80 adlı üyeden alıntı
aynaları köpükten gözükmüyooo
hele eksoz deliği hiç gözükmüyooo
Ne alaka ekzoz
Aynamı sen göremion varya
Bide Eksoz Nedir yaa
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Reklamlar
-
07 Ağustos 2012, 22:03
benden hiç bişey kaçmaz. Köpük içinde olsa bile plakası bile yok
-
07 Ağustos 2012, 22:04
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
07 Ağustos 2012, 22:31
kaşınıyosan kaşıyalım tatlıı
-
07 Ağustos 2012, 22:43
kaşınıyosan kaşıyalım tatlıı
Ne diyim sana ya.. Totos diyen var..Pelus diyen var
-
07 Ağustos 2012, 22:49
pelüş ben değilim. Fatih. Totoşuda herkes kullanıyo gırgır baabında. Ben sana neyapem şimdi he?
-
07 Ağustos 2012, 22:50
-
07 Ağustos 2012, 22:53
nick ismin ne senin? Benmi koydum? Koymasaydın.
-
07 Ağustos 2012, 22:56
-
07 Ağustos 2012, 22:58
onu bunu bırakta o ybrnin aynaları yok. Eksozuda açık. Kaç günlük demiştin sen onu?
-
07 Ağustos 2012, 23:01
onu bunu bırakta o ybrnin aynaları yok. Eksozuda açık. Kaç günlük demiştin sen onu?
Yaw yeminle ekzozu acık deyil..Halada deyil..Üstünde Dişli bile yok alınandan alınalı.. Hiç daha kapagı acılmadı.. Ayna yok orası dogru 6 Günlüktü
-
08 Ağustos 2012, 11:10
bugün zincir,dişli,takoz,arka balata temizlik bakımı,arka beşik ve tüm teker millerinin yağlama işlemini yapacağım..ön düzeni,teker,amortisör borularını söküp furş takımı bilyalarını yağlayacağım,ön fren balatalarının,fren merkezinin temizlik ve bakımını yapacağım..eee geldik 20bin kmye,sorunsuz şekilde 120bin kmyi görebilmek için bakım şart..servisin yaptığı bakımdan 10 kat detaylı bakım yapacağım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
buji, hava filtresi kontrolü ve değişimi,gaz,debriyaj teli yağlama,vakit kalırsa karbüratör temizlik ve bakımı da yapmak istiyorum çünkü onun da yıllık bakımı geldi
-
08 Ağustos 2012, 16:52
yahu motoru ilk çalıştırmada neden hemen ısınmıyor anlayamadım. marşa basıyorum hafif gaz veriyorum motor boğulur gibi oluyor gaz vermeye devam etmezsemde stop ediyor nedenini de anlayamadım gitti yaz günü böyle yapması normal değil gibi geldi bana bi yardım ederseniz sevinirim...
-
08 Ağustos 2012, 17:28
xVaLeNx adlı üyeden alıntı
yahu motoru ilk çalıştırmada neden hemen ısınmıyor anlayamadım. marşa basıyorum hafif gaz veriyorum motor boğulur gibi oluyor gaz vermeye devam etmezsemde stop ediyor nedenini de anlayamadım gitti
yaz günü böyle yapması normal değil gibi geldi bana bi yardım ederseniz sevinirim...
Ybr de gayet doğal bi durum dostum motorun sağlıklı olduğunu burdan anla.. benim 2. ybr em ikiside aynı sorun yok yani..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Ağustos 2012, 17:35
delileoo adlı üyeden alıntı
bugün zincir,dişli,takoz,arka balata temizlik bakımı,arka beşik ve tüm teker millerinin yağlama işlemini yapacağım..ön düzeni,teker,amortisör borularını söküp furş takımı bilyalarını yağlayacağım,ön fren balatalarının,fren merkezinin temizlik ve bakımını yapacağım..eee geldik 20bin kmye,sorunsuz şekilde 120bin kmyi görebilmek için bakım şart..servisin yaptığı bakımdan 10 kat detaylı bakım yapacağım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
buji, hava filtresi kontrolü ve değişimi,gaz,debriyaj teli yağlama,vakit kalırsa karbüratör temizlik ve bakımı da yapmak istiyorum çünkü onun da yıllık bakımı geldi
ahhh ahh.. keşke bende yapsam ,ama çok uzun iş ve ben yaparsam 1 hafta sürer.. motorunda yatması bana gelmez... hadi sana kolay gelsin...
-
08 Ağustos 2012, 17:48
-
08 Ağustos 2012, 17:52
hımm anladım teşekkürler
ben daha çömezim 2 ay oldu ve ilk motorum. Arkadaşımda 2006 honda cg 125 var onunkinde böyle bir sorun olmadığı için benimkinin yapması normal mi sizlere danışayım dedim ve iyide ettim içim ferahladı.
ha bu arada motorun üstünde gelen lastikler çok mu kötü yoksa bana mı öyle geliyor :O çoğu virajda motorun arkası alıp başını gidiyor ki gayette dikkatli döndüğümü düşünüyorum :/
virraja giriş şeklinde önemli, üstündeki lastikleri ben 15,000 kmdir kullanıyorum.. cbf 150 michelen lastik kullanan arkadaşımın karamürsel virajını 80-90 km hızla dönüyor ,arkasından da ben öyle dönüyorum.. Biraz yetenek biraz lastik performanı.. yağışlı havada hiç test bile etme düşersin.. kuru zaminde ben beğeniyorum sıkıntı yok... biraz lastikler kendine gelsin yol tutuşu artar
-
08 Ağustos 2012, 18:00
hımm anladım teşekkürler
ben daha çömezim 2 ay oldu ve ilk motorum. Arkadaşımda 2006 honda cg 125 var onunkinde böyle bir sorun olmadığı için benimkinin yapması normal mi sizlere danışayım dedim ve iyide ettim içim ferahladı.
ha bu arada motorun üstünde gelen lastikler çok mu kötü yoksa bana mı öyle geliyor :O çoğu virajda motorun arkası alıp başını gidiyor ki gayette dikkatli döndüğümü düşünüyorum :/
baaşkalarına söz hakkı vermek istemiyorum ama cg titan serisi ayrı bir cumhuriyet heleki 96 ise
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Ağustos 2012, 18:06
K o r @ y adlı üyeden alıntı
virraja giriş şeklinde önemli, üstündeki lastikleri ben 15,000 kmdir kullanıyorum.. cbf 150 michelen lastik kullanan arkadaşımın karamürsel virajını 80-90 km hızla dönüyor ,arkasından da ben öyle dönüyorum.. Biraz yetenek biraz lastik performanı.. yağışlı havada hiç test bile etme düşersin.. kuru zaminde ben beğeniyorum sıkıntı yok... biraz lastikler kendine gelsin yol tutuşu artar
daha 2400 kmde olduğu için sıkıntı olabilirmi? çünkü bahsettiğim arkadaş da benim motorla az kalsın asfaltı öpüyordu [COLOR="Silver"]
-
08 Ağustos 2012, 18:08
daha 2400 kmde olduğu için sıkıntı olabilirmi? çünkü bahsettiğim arkadaş da benim motorla az kalsın asfaltı öpüyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
daha 2400 kmde olduğu için sıkıntı olabilirmi? çünkü bahsettiğim arkadaş da benim motorla az kalsın asfaltı öpüyordu
lastiğin en iyi performansını belli bir süre aşındıktan sonra alırsın..aslında 2400 km yeterli sanıyorum ama, maddi durumun iyi ise michelen alıp dizini yere değdirebilirsin.. feyizoglu sitesinde de indirime girmiş..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)
Bu Konudaki Etiketler