Kappa 35 alınırda 125 ytl nasıl alınır bilmem
Arkadaşlar ybrlerde subap aralığının ne kadar olduğunu bilen var mı?Birkaç sefer servise götürmeme rağmen bir türlü ilk aldığımdaki performansı alamıyorum.O yüzden kendim yapmaya karar verdim.Yardımcı olursanız sevinirim.
internetten indirdiğim italyanca olan yamaha YBR 125 service manual den anladığım kadarı ile emme 0,10 - 0,14 mm arası, egzost 0,08 - 0,12 mm arası olması gerekiyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Bugün bu renge birebir boyatılmış bir ybr gördüm
@TuğrulÖzbek şu sibop ayar değerleri bana çok lazımdı.iyi oldu çok saol.
Arkadaşlar;her 1000 km de bir buji,yağ,zincir yağı bakımı yapıyorum.Şuan motor 4000 i geçti.Her bakımda,Bujinin aşırı kurumlu olması dikkatimi
çekiyor her seferinde.Hava ayarından olabilir diye düşünüyorum.Sizce başka nedenleri olabilirmi?
Emme 0.08-0.12 egzost 0.10-0.14 mm arası olması gerekiyor sanırım.
herkese merhaba bende bu hafta başında 2005 ybr alarak ybr tayfasına katılmış oldum. Ama bir sorunum var. motoru satan arkadaş depoyu olabildiğince boş getirdi tabiki ve tam benim sokağın başında benzinim bitti Allahtan hafif yokuştuda hiç itmeden eve kadar getirdim. daha sonra benzinlikten aldığım yakıtı koydum ve çalıştırdım, motor bir sure çalıştıktan sonra kendi kendine durmaya başladı.Tekrar marşa bastığımda ise bir cıslama sesi gelmekte muhtemelen hava yaptığı için benzini yemiyor diye düşünüyorum. Sorunumu giderebilmem için bana yol gösterirseniz çok sevinirim.
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
Merhaba arkadaslar
Son zamanlarda yüksek devirdeyken vites küçülttüğümde debriyajı bırakırken tak diye ses geliyor servise söyledim yüksek devirde vites küçültemede gelen ses normal dedi arakdasımın 2005 model ybrsini kullandım ondan ses gelmiyordu
daha çok debriyajı kavraması sırasında ses geliyor sizce debriyaj balatasında mı sorun olabilir ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Bugün Arifa_07 ve ben Kemer'e ufak bir tur düzenledik.
arkadaşlar bu gün ağvaya geziye gittik 200 km ve dönüşte inanılmaz bir 30 40 km kalabalık yol maaşallah tık demedi,yalnız dikkatimi çekti ön siperliği sökmüştüm yakıt arttı gibi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
sonix [YBR] Antalya team Fotolar az ama bi daa olmasın
duslemek O ses motor tam açılmadıgından olabilir .Arkdaşın 23oo deki motorunu sürmüştümde vitesler kütük gibi gelmişti ama sonradan hafifleşiyor şöyle 5ooo sonrasında motor kendini buluyor
Arkadaşlar 2004 YBR var bende. Kontakları çok çabuk bozuluyormuş sizden duyan gören var mı yoksa bana ustanını tesellisi mi acaba?
sağlamlık konusunda gidin bir kurye arkadaşa sıze soylesın
iyigeceler arkadaşlar benim motorda 2800 kmde 2 ayda bu km yi yaptım. kappa 26 çanta almıştım geçenlerde gerçekten kullanışlı ama motorun tipini bozduğunu düşünüyorum. Bu yüzden motordan kısa bi süre soğudum. Bende çantayı süktüm ve Ybr'mle ikinci baharım başladı hem artçının inip binmesini baya zorluyor eşim çok şikayetçiydi bende söktüm onun motora taktım. Birde şey dicem 4000 bakım masraflarını ve ne parçaların deiştiğini falan söylerseniz sevinirim.
İyigünler
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
duslemek O ses motor tam açılmadıgından olabilir .Arkdaşın 23oo deki motorunu sürmüştümde vitesler kütük gibi gelmişti ama sonradan hafifleşiyor şöyle 5ooo sonrasında motor kendini buluyor[/QUOTE]
2300 Km de kütük gibi tabiri bana uzak gelmedi. Bebek o daha bu arada sen kullandığında debriyajım ayırmıyormuş 2 gün sonra sehpaya aldığımda vitesteyken debriyajı sıkıyordum tekerlek hala dönüyordu debriyaj kolunun ordaki ayar vidasıyla düzelttim şuan biraz daha iyi vites geçişleri ama seninki gibi değil ne o ole vetisin geçtiğini anlamıosun yağ gibi arada 1200 km fark var olacak o kadar
TrTarık :D:D
Tarıkım Kendi motorun olunca viteslerin iyileştigini anlamıyorsun ama işte böle farklı motora binince hemen ayırt ediliyo, kütük derken yaniiii
Ama demiştim ya senin debriyaj kolunda boşluk yok
Senin koltuk bile açılmamış daha bee Oturunca oda kütük gibi geldi
Sacrosanct
Aslında degişek bişi yok hava filitresini temizleyip buji degiştirsen olur he bide yag degişecek
arkadaşlar merhaba , motoruma metzeler me22 ön ve arka lastik almayı düşünüyorum , fakat bu lastiklerde ki 2.75 , 3 , 3.25 , 3.50 gibi değerler neyi ifade ediyo anlayamadım.motorla gelen sakura lastikler ön 2.75 yazıyo arkada 90/90 yazıyo. ben lastikleri 90 lık 130 luk felan bilirdim , mesela lastik ebadında 3.50 - 18 62P reinf yazıyo bunu açıklayabilirmisiniz , teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 130 kullanıcı var. (0 üye ve 130 misafir)