https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
gittimde kanka pek işime yarar bişey bulamadım her pazar gidip kontrol etmek lazım kanka yeni parti motorlar geldimi hemen kapişiliyo galiba parçalar bi tane toplu mz vardı 251 400 gayme pazarlık yapilabilir.. gittim geldim burdan 20 liralık benzinle 4.küsür litre benzinle kaç km yaptım bilemiyorumda 170-180 vardır..Gösterge panelim yok
valla bu tamir işleri ile uğraşan adama büyük nimet orası.. ama ben anlamam ki kanka..ne vaktim var nede naktim..
güzel aletler gelirde hacı oraya onlarda az fırsatçı değil varya hurda motoru diri parasına satmaya çalışıyolar ben gitmişken eli boş dönmeyeyim dedim choper motorun yan ayaklığını aldım nikelajlı bişey dedim ybr ye uydururuz uğraşırız biraz 10 lira verdim..cross çamurluk alacaktım aslında amacım oydu fakat bulamadım işte..mobilet ağirlikli bi hurdalık..
Çinli bi motorun alt motorunu komple alayım dedim boş kaldıkça söker takarım ögrenirim diye adam 300 lira istedi yaw
beyler ybr ye metzeler lastik takan varmı ? ist da satan yer biliyormusunuz ?
S.a beyler bugun benim için dönüm noktası.. Cok iyi bi titan buldum 10 Güne satılmassa gidip bakıcam.. Satılırsa,Veya parayı bulamassam..2012 Ybr alıcam..Cünkü öyle anlastım bunu alamassak..2012 Ybr alıcam dedim..Onayı verdiler 13 Gün sonra yani bayramdan sonra gelsin 2 Teker
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
titanin devri bitti artık yaşını ve kullanım ömrünü doldurdu hatta 2006nin öncesindekı tüm araçlar yaşını doldurdu
yaşını dolduran sensin durmuş. Titan ömürlüktür. Kömürlük değil.
hadi ulen sıfır km toyota corollanin bile kitapçığında bu aracın kullanım ömrü ten years diyo çakal
titanı ybr yle karıştırma durmuş. Konfor açısından ybr üstün basabilir ama titanın ölüsü bile yolda gider. Uzun ömürlü dür ve ybr kadar bakım istemez. Bikaçgündür buraya yazmıyodum, yazmıcam dedim. Baktım durmuş gene sallıyo yazmak zorunda kaldım.
hadi len yumiş titanmıs olum 2007 cbfler bile eskidi kimse yüzüne bakmıyo bırak allahinı seversen
len olum cbf yi sen motordanmı sayıyon yav? motor kısmı 5 para etmez onun. Titan motoru nerdee, cbf motoru nerde?
hani olum titan nerde len hani
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
yamaha en azından honda gibi yeni diye eskisinden daha kötü motoru gelip vatandaşımıza kaktirmiyor..sattığı motorun ikinci elini öldürmüyor
ben hondayı savunmadımki durmuş? O konuda haklısın. Bugüne kadar 2 tane sağlam model getirdi düşük cc de. Biri c 90, biri titan. Scoterdede knetix getirmişti. Şimdiki cb 125, cbf 150 5 para etmez.
sus abiye cevap verilmez takılıyorum be olum başlatma hondandan yamahandan
ya olum 2 teker değil mi altı üstü..yolda kalan biri oldu mu adamın motoru dandik ya da benim sevmedigim bi marka diye yardım etmemezlik etmiyorum..mesela ybr cbf titan da değil..Allaha çok şükür bu motorlardan yarın gidip on tane alırım..5 buçuk liraya mal ettiğim motoru 3e de satarım..yani önemli olan marka model değil..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
önemli olan motor da değil önemli olan 2 güzel kelam..ben sıfır hayabusaya binip tek basına salak salak dolasan adam da tanıyorum ne bi arkadaşı ne gibi dostu var onunla gelecek ya da yanına uğrayabileceği..
Abicim titanı kötülemeyin. Benim çevremde titan kullanan bir arkadaş var.Adam okadar hor kullanmasına rağmen motor tık demiyor, adam onunla çeltik tarlalarına felan gidiyor çiftçilikle uğraşıyor.
herkesin sevdiği bi model vardır. Ben yıllarca titan hayaliyle yattım kalktım. O zamanlar ybr bile yoktu. 125 cc de çin malı vitesli bile yoktu. Yamaha rx ler vardı. Parmakla gösterilecek kadar. Ben hayalime 2002 de kavuştum. O zamanlar titan hit motordu. Herkes titan alıyodu. Taaki daha ucuza ybr çıkana kadar. Ybr ye lafım yok. Kendini kanıtlamıştır. Keşke titan pahalı olmasaydıda devam etseydi satışa. Ybr ve çinliler çıkınca titan pahalı geldi millete. Ucuza yöneldiler. Bosver kanka. Titan ve ybr kardeştir. Aynen bizim gibi.
Şu an bu konu içerisinde 115 kullanıcı var. (0 üye ve 115 misafir)