sedat bul, çıkar 150 cc hangi arkadaşa burda ybr cilere önermişim bul çıkar mesajları. Bulamazsan bu topiğe kendin girme hiç. Bulursan ben girmeyecem söz. Yalancının mumu hangi vakte kadar yanacak bakalım?
sedat bul, çıkar 150 cc hangi arkadaşa burda ybr cilere önermişim bul çıkar mesajları. Bulamazsan bu topiğe kendin girme hiç. Bulursan ben girmeyecem söz. Yalancının mumu hangi vakte kadar yanacak bakalım?
beyler herkeze iyi günler
dün yan çanta demirlerini ayarlamaya çalıştım ama olmadı bu gün bi demir doğramacı ya sipariş verdim sanırım yan çantlar ve demirlerinin bana maliyeti 50 tl gibi olacak demirleri yapmak için usta 20 tl istedi ne için yaptırmak istediğimi sordu bende raf için dedim motor için desem kesin 2 katı fiyat çekerdi çünkü motora biniyorsa para vardır hesabı yapardı
şimdi demirler olduktran sonra sıra gelecek çanta diktirmeye bakalım arkadaşım kaç tl alacak elinde sağlam deri olduğunu söyledi
ben içine iskelet yapalım dedi oda boşuna tahta taşıma taşıma ben sana adam gibi çanta yapacağım dik durması içinde yanlara mukavva dikerim dedi hem hafif olur hemde dik durur dedi
hazırlıklar sürüyor bakalım bu sezon planlarını yaptığım geziye çıkabilecekmiyim?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
selam beyler nasılsınız.... ben iii sayılırım... motorum halen yatıyor kız gibi mubarek.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
rambo azcık verde ben gezeyim bari benim motor dinlensin çok yoruluyor mübarek her gün 16 km yapıyor da
oo ramazn abi gözükmüyorsun ne zamandır ne var ne yok?
arkadaşlar ybr esd'nin cbf ve tvs'ye göre yol tutuşları nasıl acaba virajlara gönul rahatlığıyla girebilir miyiz?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Tesekkurler kardesim 2 si arasinda kaldm da cbf 150 2008 16000de ybr esd 2011 8000 de ama cbf e de guvenemiyorm acikcası
2 bg dusuk olmasını kabullendımde bide yol tutusuna guvenırsem ozellıkle pırellı lastıklerle o zaman tadından yenmez varsın 2 bg dusuk olsun ama sağlam olsun,keyıf versın
bende aldığımda pirelli taktım canavar gibi 2 beygir i boşver sağlam olanı al kafan rahat olsun
sagolasın kardeşim verdiğin bilgiler için evet kafanın rahat olması çok önemli bundan önce başlangıc olarak kanuni alayım dedim ilk 1 hafta çok güzel mercedes mübarek )) ama sonra uzun yollar başlayınca el ayak uyuşmaları 90 ve üzeri süratlerde verdiği güvensizlik en sonunda sattırdı bana kendisini gecen hafta bu hafta japona kısmet inş.))
insan kötüye binmeden iyinin kıymetini bilmez ybr ile son hız bile yapsan titreşim olmuyor şaka gibi yani
Lastik alacak arkadaşlar michelen indirimde hemen stoklayın
http://www.feyizoglu.com/Michelin/Cr...Lastikleri-610
aynen öyle dostum gecen ay manısaya gittiğimde kankim ybr esd almıstı daha 350 km'de atladık dogru gümüldüre çadır kurmaya 1 gecede olsa 200 km bi seyatim orda ybr ile gerçekten konfor harika arkada oturan için pek bişey diyemem ama kullanan kişi olarak gayet güzeldi.. inş. istediğimiz gibi olur bakalım .
Şu an bu konu içerisinde 95 kullanıcı var. (0 üye ve 95 misafir)