Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Ağustos 2012, 11:10
Yazlıkta kullanmak için Yamaha Ybr bakıyordum delta motora gittim motor için 4300 plaka rushat için 600 tl istediler yuh diyorum başkada bir şey demiyorum vazgeçtim YBR den plaka dahil 3750 fiyat aldığım cb 125 alacağım sanırım aradaki fark çok ciddi
Reklamlar
-
01 Ağustos 2012, 11:11
fat280 adlı üyeden alıntı
abi motorun orjinal depo grenajı satılır mı neden sattın ki?
Paraya ihtiyacım vardı kullanmıyodum zaten sökük geziyom ya zaten motoru yatırsam ilk kırılacak parça o yüzden söktüm sonrada müşteri çıkınca verdim gitti.. bide esdlerin orjinal ön cam varya onuda verdim almaya gelen kişi kurye idi..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Ağustos 2012, 13:34
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Ağustos 2012, 13:38
işin gücün beleşe çıkarmak pelùş sen motora para verdin mi la doğru söyle
-
01 Ağustos 2012, 13:46
-
01 Ağustos 2012, 13:51
olum aman iyi kı donu da vermemişsin
-
01 Ağustos 2012, 14:01
-
01 Ağustos 2012, 14:14
çok bile olum bi porsiyon yarım ekmek yanında kolaya da gerek yok bi bardak su bi ciğaraya ben onu işi bitirirdim
-
01 Ağustos 2012, 14:19
abisi askerden sonra uğra yanıma sana ıslama köfte ısmarlayacam ama merak etme iş yaptırmayacağım
beleş yani
-
01 Ağustos 2012, 14:29
bugün sınavım var gidip ismimi yazdırdım önümde 400 kişi vardı çıkıp eve geri geldim askerden sonra 5 porsiyon köftemı hazır et gelecem
-
01 Ağustos 2012, 15:04
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Paraya ihtiyacım vardı kullanmıyodum zaten sökük geziyom
ya zaten motoru yatırsam ilk kırılacak parça o yüzden söktüm sonrada müşteri çıkınca verdim gitti.. bide esdlerin orjinal ön cam varya onuda verdim almaya gelen kişi kurye idi..
abi düşersem ilk kırılcak parço o demişsin doğru ama o parçada depoyu koruyordu en azından şimdi direk depo sürtecek yere bence iyi etmemişsin ama mal senin ön siperliği demek sattın o yüzden yuvarlak yapacan desene motorun önünü
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
01 Ağustos 2012, 15:41
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım
abi düşersem ilk kırılcak parço o demişsin doğru ama o parçada depoyu koruyordu en azından şimdi direk depo sürtecek yere bence iyi etmemişsin ama mal senin ön siperliği demek sattın o yüzden yuvarlak yapacan desene motorun önünü
Eski ybr yi o kadar düşürdüm hiç depo yere değmedi hacı kafa grenayı düşüş şekline göre kuyruk yere değiyor koruma demirin varsa daha az çizikle yırtarsın he birde gidon..
Motoru apaci motoru yapcam fatih insanlıktan çıkarcam onu dıştan bakılınca bi b.ka benzemesede ciğeri dağları delecek
-
01 Ağustos 2012, 16:34
YBR 125 2012 model için Orjinal Mercekli Xenon far alıcam.
Nerde bulabilirim acaba. ??
Ve şu mercek olayı nasıl mercek farklı birşey mi,
Ampulde olan bir özellikmi yoksa, farklı bir parça falan mı ?
Yardımınızı bekliyorum
-
01 Ağustos 2012, 16:38
-
01 Ağustos 2012, 18:53
Bozkurt74 adlı üyeden alıntı
Fatih ben de isterem,ben de isterem,ben de isterem(F54,şimdi bu İbrahim abi ne istiyor diyecen demi?İşte sana birkaç bilinmeyenli denklem?Bi önceki sayfada bahsettiğin yan çanta ve yan çanta demirleri).
Ya aslında ramazan ayından sonra bir araya gelsek te şu 10 TL'ye satılan spor çantalarından alıp yan çanta mı imal etsek ha Fatih?Neyse sen kafandaki projeyi bi uygula bakalım,sonuçları görelim.
Hadi kolay gelsin.
Aleyküm selam fat280,sağol sen ansılsın?
Şu malum satış sitesinde 150'lik YBR
gördüm ve ilanı araştırdığımda motorla oynanıp 150'lik yapmışlar.Adem de Titan ile benzer şeyler yapmıştı.Ne dersiniz bizim motorlar böyle bir şeyi kaldırır mı?
Motor bloğu,piston gömlekle oynamadan hp'sini şöyle 2-3 hp yükseltebilr miyiz?Hadi bi düşünelim bakalım
.
abi ybr nin krank ve krank kolu zayıf kalıyo. Deneyen arkadaşlar çok oldu. Bisüre sonra sonuç hep hüsranla bitti. Ya kitledi, yada krank kolu kırdı. 150 değilde varsa uygun piston 135 cc ye kadar yükseltme yapılabilir. daha iyi olur. Krankını güçlendirip olursa oda 150 cc yapılabilir. Krank nasıl güçlenir? Titanların krank ları titanyum alaşımlı. Bugüne kadar piston kitlemiş titan duymuşumdur ama krank kıran titan hiç duymadım. Ybr çok duydum. Bu konuda kusura bakmayın. Yani şunu dicem. Ybr ye alaşımlı bi krank bulunursa rahat 150 cc ye yükseltilebilir. Ama üstündeki krankla o iş sakata biner. Sevgiler.
-
01 Ağustos 2012, 19:08
adem80 adlı üyeden alıntı
abi ybr nin krank ve krank kolu zayıf kalıyo. Deneyen arkadaşlar çok oldu. Bisüre sonra sonuç hep hüsranla bitti. Ya kitledi, yada krank kolu kırdı. 150 değilde varsa uygun piston 135 cc ye kadar yükseltme yapılabilir. daha iyi olur. Krankını güçlendirip olursa oda 150 cc yapılabilir. Krank nasıl güçlenir? Titanların krank ları titanyum alaşımlı. Bugüne kadar piston kitlemiş titan duymuşumdur ama krank kıran titan hiç duymadım. Ybr çok duydum. Bu konuda kusura bakmayın. Yani şunu dicem. Ybr ye alaşımlı bi krank bulunursa rahat 150 cc ye yükseltilebilir. Ama üstündeki krankla o iş sakata biner. Sevgiler.
adem abi zaten 150 lik silindir diye sattıkları 139-140 cc 150 değil 140 olsa kaldırır mı tekteker ramço son devirlerde yağlama yapamadığından motoru kilitliyor demişti biz saki,n kullansak işimizi görmez mi sonuçda yokuşta düzde rahat gitmek maksat hız değil
ibrahim abi bende iyiyim hamdolsun geçinip gidiyoruz
-
01 Ağustos 2012, 19:30
adem abi zaten 150 lik silindir diye sattıkları 139-140 cc 150 değil 140 olsa kaldırır mı tekteker ramço son devirlerde yağlama yapamadığından motoru kilitliyor demişti biz saki,n kullansak işimizi görmez mi sonuçda yokuşta düzde rahat gitmek maksat hız değil
ibrahim abi bende iyiyim hamdolsun geçinip gidiyoruz
Ramazan doğru söylemiş. Hep son devirlerde, veya zorlanmalarda, yarışlarda falan kitleme yapıyor. Niye yeterli gelmiyo yağlama motor yapım itibarıyla olmalı. Cg ler kaldırıyo hertürlü. 8-9 bin devir geçilmezse kitlemez gibime geliyor ama yapan arkadaşlar hep kitledi kendini tehlikeye atma fatih bence. Allah korusun yolda kitleme yapar falan.
-
01 Ağustos 2012, 19:43
adem80 adlı üyeden alıntı
Ramazan doğru söylemiş. Hep son devirlerde, veya zorlanmalarda, yarışlarda falan kitleme yapıyor. Niye yeterli gelmiyo yağlama motor yapım itibarıyla olmalı. Cg ler kaldırıyo hertürlü. 8-9 bin devir geçilmezse kitlemez gibime geliyor ama yapan arkadaşlar hep kitledi kendini tehlikeye atma fatih bence. Allah korusun yolda kitleme yapar falan.
adem abi ben bilgi amaçlı soruyorum benim modifiyeyle işim olmaz satar gider 150 yada daha büyük cc alırım orjimal olur zaten şuan motor uzun yolda 2,2 litre çarşı içindede 2,5 litre yakıyor ve çok memnunum uzun yoldada 80-90 gidiyor yeter benim için
-
01 Ağustos 2012, 19:45
nasipse p.tesi yeni bir ybr alıyorum. ama renk konusunda kararsızım. siyah rengı begenmedım ama kırmızı ve mavi renk arasında kaldım sizce hangısı daha guzel . varsa kendı motorunuzn fotolarından atarmısınız hem bıraz renklenir
-
01 Ağustos 2012, 19:57
titanyumun tarihçesini bilen varmı 96 yılında titanların krangın da kullandıklarına göre o tarihte kullanılıyor olması lazım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)
Bu Konudaki Etiketler