Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Temmuz 2012, 19:52
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Yaticem tabii serin serin efil efil ve küfül küfüll
bizim burda kar kış kıyamet varken abi bura sıcacık motorla şöle geziom böle geziom dediğin günleri unuttun herhal
sana o zamanda demiştim intikam soğuk yenen yemektir sizin oralara gavurucu ıscaklar geldiği zaman alırın senden bunların acısını deyeee
abi yaz bitmk üzere kış geliyor bende o zaman sana decem yine az kaldı bekle
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Reklamlar
-
31 Temmuz 2012, 19:58
fatih kymco aglity citiy (isim böyle bişey yanlış yazmış olabilirim.) bundan al. Otomatik vites, lastikler geniş büyük cant, arası acık. Scooter diye kandır milleti bundan al pişman olmazsın
-
31 Temmuz 2012, 20:14
fat280 adlı üyeden alıntı
abi yaz bitmk üzere kış geliyor bende o zaman sana decem yine
az kaldı bekle
la olm etme bak zorulan İzmire gaçırttırcan beni bak
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
31 Temmuz 2012, 21:45
S.a arkadaslar aklımda drift var fakat sadece sormak istiyorum..
Arkadasım 2012 siyah ybr sini satıyor.. 3800 E veriyor 7000 de.
Neyse dedim satamassan belki anlasırız.. 2000 Kes vericem.. kalan 1800 ü taksitlerini ben ödücem.. 3800 olucak.. Motorda 1-2 cizik var..Far ve yanındaki dalgalar cizik onlar karbonlu.. farın yarı kısmı karbonlu gerisinde sorun yok..
Nedersiniz cokmu ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
31 Temmuz 2012, 22:10
drift zangır zangır titriyor ybrnın yanında motor değil yahu..
-
31 Temmuz 2012, 22:44
Titriyormu naptın abi !! Kimse titriyor demiyor niye ? sende bi ara bakıyordun.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
31 Temmuz 2012, 22:45
cok. 2500 e anlaşın. 2650 de olabilir.
-
31 Temmuz 2012, 23:02
adem80 adlı üyeden alıntı
cok. 2500 e anlaşın. 2650 de olabilir.
Hos satmasını istemiyorum..Satıcam dediginde hep vazgecirdim simdi benmi..Alıcam iyi bosver cok söylesin fiyatı..Satamasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Adem abi kurban bayramına hazırlık yapıo..Titani rektefiye vermiş ..
Tek ellede gezermiş,İşte apachi adem karsınızda kaskıda yok :D
-
31 Temmuz 2012, 23:06
evet arkadaşlar yeni motörüm ve yeni hatun yaptım kendime beğendinizmi?
-
31 Temmuz 2012, 23:08
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Titriyormu naptın abi !! Kimse titriyor demiyor niye ? sende bi ara bakıyordun.
ucuz diye bakıyordum essek niyetine kapıda dursun dedim ben askerdeyken..ybrnın yanında zangır zangır titriyor özellikle ybr sür ardından drifte bin çok fark var aralarında çok
-
31 Temmuz 2012, 23:11
delileoo adlı üyeden alıntı
ucuz diye bakıyordum essek niyetine kapıda dursun dedim ben askerdeyken..ybrnın yanında zangır zangır titriyor özellikle ybr sür ardından drifte bin çok fark var aralarında çok
Dogrudur..Para farkıda öyle amma.. genede laf yok ybr ye..bütce olsada alsak ...
-
01 Ağustos 2012, 00:21
F54 adlı üyeden alıntı
oo parçala behçet nerdesin dostum ya sınavlar seni bırakmıyor mu yoksa?
arada aç mt yi bi selam çak
Sağol kardaşlık, sınav 7 Temmuzdaydı, sınavı hallettim ama iş güç bu ay yoğundu hiç giremedim nete. Bundan sonra biraz daha serbesler, birde atansak süper olacak ama yoksa benide askerlik paklayacak gibi görünüyor
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
01 Ağustos 2012, 00:48
sepet mecbur gidicen olum askere en iyisi yapıp gelmek bak benim basıma bela oldu kısa dönem yapmak için bile çorluya sınava geldim..sınavdan kalırsam kısa dönem sınavı geçersem uzun dönem sınavdan kalmam lazım yoksa bitmez o askerlik
-
01 Ağustos 2012, 00:55
Benim aralıkta bitiyor tecil, benim derdim atanmak veya sınava tekrar hazırlanmak, askerliğin araya girip konuları unutturmasını istemiyorum, bakalım kısmet, sonuçlar bir açıklansın ona göre hareket edeceğim.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
01 Ağustos 2012, 09:55
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Okan hoş geldin hacı arada gir yaz yaw topikler karıştı yemin ediyorum 96 model titan topiği mi ybr 125 topiğimi karıştırıyorum
Maaşallah motorun çil çil nazar değmesin km arttı demişsin 14 binde benim 1 yaşındaki ybr bile 15 binde
Hoşbulduk.Valla hacım bana o km bile çok geliyor Vakit oldukça bakarım artık.
o okan hoş geldin nerlerdesin yav özlettin kendini motorunda ışıl ışıl ha km si bile aynı nerdeyse hiç km yapmamaışsın
Hoşbulduk.Nerde yav sende epey yapdım km Bi çıkarayım dedım çıkarmaz olaydım muayene sıgorta derken kuruttu benı.Bende çanta falan alıcam artık uzun yollara cıkıcaz yavaş yavaş.İşe gidip geliyorum zaten xenonada anahtar bagladım nasıl olmuş ?
-
01 Ağustos 2012, 10:08
uniqe adlı üyeden alıntı
Hoşbulduk.Valla hacım bana o km bile çok geliyor
Vakit oldukça bakarım artık.
Hoşbulduk.Nerde yav sende epey yapdım km
Bi çıkarayım dedım çıkarmaz olaydım muayene sıgorta derken kuruttu benı.Bende çanta falan alıcam artık uzun yollara cıkıcaz yavaş yavaş.İşe gidip geliyorum zaten xenonada anahtar bagladım nasıl olmuş ?
bin tabi ya benim salcano bile 32 bini devirdi nerdeyse çanta işi güzel olur birde uzun yol için ön tur camı yaparsan güzel olur uzun yollarda takarsın sevmem dersen sadece yolda rüzgarı kesiyor baya faydası var sana anahtarda on numara olmuş iyi uydurmuşsun yerini
-
01 Ağustos 2012, 10:14
bin tabi ya benim salcano bile 32 bini devirdi nerdeyse çanta işi güzel olur birde uzun yol için ön tur camı yaparsan güzel olur uzun yollarda takarsın sevmem dersen sadece yolda rüzgarı kesiyor baya faydası var sana anahtarda on numara olmuş iyi uydurmuşsun yerini
Fatih bende esd nin ön tarafı eski kafalardaki gibi yuvarlak yapmak istiyorum sence nasıl olur
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Ağustos 2012, 10:30
Fatih bende esd nin ön tarafı eski kafalardaki gibi yuvarlak yapmak istiyorum sence nasıl olur
seat abi sen factor yapacan yani motoru bu şekil ;
http://www.motosikletforum.com/threa...tor-2010.4210/
eğer buna benzetmek istiyorsan yuvarlak farı mutlaka içten kırmalı al yani aydınlatmanın yansıması içten olsun eski ybrler gibi camından olmasın camından olanları yapanları gördüm yakışmamış sen bu tip yuvarlak far al
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...k-2005-ms1625/
yakışır bence
-
01 Ağustos 2012, 10:57
Benimde tam düşündüğüm buydu.. yanlız bunun depo grenajları var bende yok geçen gün sattım
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Ağustos 2012, 11:04
Benimde tam düşündüğüm buydu.. yanlız bunun depo grenajları var bende yok geçen gün sattım
abi motorun orjinal depo grenajı satılır mı neden sattın ki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)
Bu Konudaki Etiketler