Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    arkadaslar ybr'mi satip yerine scarabeo alma niyetindeyim kuryelik icin, ne dersiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kapakları aynı. Titan yazılı takarsan titan olur. 2001 model dahil, bu modele kadar titan ve cg 125 ler standart 11 hp, 9.8 tork. 2002 delüx 12.5 hp. 2003 ve 2006 cg 125 ler eskileriyle ayni. 11 hp, 9.8 tork. Aynı kasa depoda kocaman titan yazan 2003-2006 kasa arasındaki titan modelleri 12.5 hp, 10 kusur tork. Kafana takılan bişey varsa sor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------

Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ybr'mi satip yerine scarabeo alma niyetindeyim kuryelik icin, ne dersiniz?
    arkadaşım o markayı hiç duymadım. Marka hakkında bilgi verirmisin. Yoksa nasıl kıyaslayalım?

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kapakları aynı. Titan yazılı takarsan titan olur. 2001 model dahil, bu modele kadar titan ve cg 125 ler standart 11 hp, 9.8 tork. 2002 delüx 12.5 hp. 2003 ve 2006 cg 125 ler eskileriyle ayni. 11 hp, 9.8 tork. Aynı kasa depoda kocaman titan yazan 2003-2006 kasa arasındaki titan modelleri 12.5 hp, 10 kusur tork. Kafana takılan bişey varsa sor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------

arkadaşım o markayı hiç duymadım. Marka hakkında bilgi verirmisin. Yoksa nasıl kıyaslayalım?
    teşekkür ederim abi yok bilgi amaçlı sordum sadece neyse sahur bitti artık yatak demi sana iyi nöbetler abi
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    arkadaşım o markayı hiç duymadım. Marka hakkında bilgi verirmisin. Yoksa nasıl kıyaslayalım?[/QUOTE]

aprilia scarabeo 200ie

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aprilia scarabeo 200ie[/QUOTE]

aprilla.şimdi oldu. Kuryelik için fazla lüx bi motor değilmi? Parçasıda pahalı. 200 lük. Çok yakmazmı ybr den. Karar senin tabiki.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    96 model motorumuz var. Oda ybr değil. Niye yazayım buraya durmuş?

Tekrar ediyorum beni burda istemeyenler acık açık yazsın, laf sokmasın, ona göre yazıp yazmama konusunda karar vercem.
    Seni sevmeyen ölsün Adem yaz tabiki ya gerçi bizdede Salcano var bizimde değil bu sayfa ama yaz genede sen
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ne aile baskısı oğlum. Ben hanımla hergün motorla gezeriz. Babamla koyu motor muhabeti yaparız. Onda hero honda sleek 100 cc var. 93 model. Anneme hergün bana ne zaman motor alıvecen diye başının etını yerim. Parası olsa 5 dk durmucak çenemden kurtulmak için. Sanki eksikliği var. Evin önünde 3 titan, bitanede hero honda 4 motor var. Bi ailede 4 motor kimde var? 3 ü bana bakıyo zaten uyuduysan yarın oku bu yazdıklarımı. Gezmeme kızmazlar hiç bi zaman. Oğlanı verdimmi anneme hanımla vınnn
    len oğlum ybr bizim aileye dar geliyor benim acil sukıtır almam lazım geçen akşam bacanak bize geldikanuni merlin de 5 kişi
    biz ybr ye 3 kişi zor biniyoruz yani anlayacağın by by hepimiz by by ybr
    acilen 3 koltuk tek kapı sukıtır tavsiyesi bekliyorum senden
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Sepet takalım ybr ye geçen biz baya bi kafa yormuştuk bu konuya aile içinde
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len oğlum ybr bizim aileye dar geliyor benim acil sukıtır almam lazım geçen akşam bacanak bize geldikanuni merlin de 5 kişi
    biz ybr ye 3 kişi zor biniyoruz yani anlayacağın by by hepimiz by by ybr
    acilen 3 koltuk tek kapı sukıtır tavsiyesi bekliyorum senden
    Kesinlikle kaymco agltiy mi ne varya o motor. Scoter tip, büyük cant ve geniş tekerler. Mükemmel hız,tork ve kabiliyet. Kesinlikle o makina. 125 ve 200 lüğü var sanırsam. 125 liği bile iş görür. 2 kişiyle tek kişi rampada cbf 150 yi tokatlamıştımda aglity i bi türlü tutamamıştım hem o tek ben iki kişi ybr nin bile tozunu attırır yolda o kücük teker kesinlikle alma canın kıymetliyse.

Motosikleti
    Şu konuya bi göz at istersen Fatihçim Egelim 43 kendisi ve sizler için araştırdı http://www.motosiklet.net/forum/scoo...ml#post2758107

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seni sevmeyen ölsün Adem yaz tabiki ya gerçi bizdede Salcano var bizimde değil bu sayfa ama yaz genede sen
    sağol abi görüyorumki sevenlerim çok bastı, beni istemeyenler kendileri ya yazdıklarımı okumasınlar, yada kendileri gitsinler sayfadan. Ben hiç bi yere gitmiyorum. Ybr yi ve ybr cileri, hatta bütün motorcuları severim. İstemeyenler çıksada
    ayrıca GÜNAYDIN sevgili arkadaşlar, ben yatar

Motosikleti
    Takma kafana kasktan gayrı bi şey efem kimsenin seni istemediği yok sadece takılıyorlar sana zannımca hade baken eyice bi uyu gali aha accıktan bende yaticen hemide döşşeği balkona serdircen yengene böönn serin serin efil efil yaticem taaa ikindiye kadar

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Takma kafana kasktan gayrı bi şey efem kimsenin seni istemediği yok sadece takılıyorlar sana zannımca hade baken eyice bi uyu gali aha accıktan bende yaticen hemide döşşeği balkona serdircen yengene böönn serin serin efil efil yaticem taaa ikindiye kadar
    Bekçi gece nöbet tutar, gündüz uyur, boş vaktindede motoruna biner. Alnımıza bu yazılmış. Efem iyi geceler dicem ama sabah oldu

Motosikleti
    oh maşallah serin serin yat sen biz burada yanalım sıcakta oh ne ala

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler bu sabah ybr ye fren balatası taktırdım sadece ön bitmiş mübarek 23500 km dayandı keşke imkan olsa da tekrar orj takabilseydim ama malesef bekçi maaşı ile anca yan sanayinin yan sanayisini takabildik 10 cik sıkışmış

Motosikleti
    beyler bu sabah ybr ye fren balatası taktırdım sadece ön bitmiş mübarek 23500 km dayandı keşke imkan olsa da tekrar orj takabilseydim ama malesef bekçi maaşı ile anca yan sanayinin yan sanayisini takabildik 10 cik sıkışmış
    güle güle kullan abi de orjinali kaç paraki ?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    40 tl cik fatih

Motosikleti
    40 tl cik fatih
    yuh neymiş öğle ben 2 çift ön arka takım değiştirirm o paraya

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hadi ben gündüzleri uyuyom. Gece calıştığım için. Siz gündüzleri napıyonuz yav? Gece ben varken daha güzel yazışmalar, paylaşımlar, muhabbetler var. Gece daha faal yani.
    Fatih pelüş, kaymco aglity cty mi ne, o işi düşündünmü?

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oh maşallah serin serin yat sen biz burada yanalım sıcakta oh ne ala
    Yaticem tabii serin serin efil efil ve küfül küfüll bizim burda kar kış kıyamet varken abi bura sıcacık motorla şöle geziom böle geziom dediğin günleri unuttun herhal sana o zamanda demiştim intikam soğuk yenen yemektir sizin oralara gavurucu ıscaklar geldiği zaman alırın senden bunların acısını deyeee

Nası olsa satcan demi motoru kaktır geç yan sanayi balatayı

hadi ben gündüzleri uyuyom. Gece calıştığım için. Siz gündüzleri napıyonuz yav? Gece ben varken daha güzel yazışmalar, paylaşımlar, muhabbetler var. Gece daha faal yani.
    Fatih pelüş, kaymco aglity cty mi ne, o işi düşündünmü?
    Düşünmüş düşünmüş hatta bana bile tavsiye ediyo

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler