arkadaslar ybr'mi satip yerine scarabeo alma niyetindeyim kuryelik icin, ne dersiniz?
arkadaslar ybr'mi satip yerine scarabeo alma niyetindeyim kuryelik icin, ne dersiniz?
kapakları aynı. Titan yazılı takarsan titan olur. 2001 model dahil, bu modele kadar titan ve cg 125 ler standart 11 hp, 9.8 tork. 2002 delüx 12.5 hp. 2003 ve 2006 cg 125 ler eskileriyle ayni. 11 hp, 9.8 tork. Aynı kasa depoda kocaman titan yazan 2003-2006 kasa arasındaki titan modelleri 12.5 hp, 10 kusur tork. Kafana takılan bişey varsa sor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------
arkadaşım o markayı hiç duymadım. Marka hakkında bilgi verirmisin. Yoksa nasıl kıyaslayalım?
arkadaşım o markayı hiç duymadım. Marka hakkında bilgi verirmisin. Yoksa nasıl kıyaslayalım?[/QUOTE]
aprilia scarabeo 200ie
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Sepet takalım ybr ye geçen biz baya bi kafa yormuştuk bu konuya aile içinde
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Kesinlikle kaymco agltiy mi ne varya o motor. Scoter tip, büyük cant ve geniş tekerler. Mükemmel hız,tork ve kabiliyet. Kesinlikle o makina. 125 ve 200 lüğü var sanırsam. 125 liği bile iş görür. 2 kişiyle tek kişi rampada cbf 150 yi tokatlamıştımda aglity i bi türlü tutamamıştım hem o tek ben iki kişi ybr nin bile tozunu attırır yolda o kücük teker kesinlikle alma canın kıymetliyse.
Şu konuya bi göz at istersen Fatihçim Egelim 43 kendisi ve sizler için araştırdı http://www.motosiklet.net/forum/scoo...ml#post2758107
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sağol abi görüyorumki sevenlerim çok bastı, beni istemeyenler kendileri ya yazdıklarımı okumasınlar, yada kendileri gitsinler sayfadan. Ben hiç bi yere gitmiyorum. Ybr yi ve ybr cileri, hatta bütün motorcuları severim. İstemeyenler çıksada
ayrıca GÜNAYDIN sevgili arkadaşlar, ben yatar
Takma kafana kasktan gayrı bi şey efem kimsenin seni istemediği yok sadece takılıyorlar sana zannımca hade baken eyice bi uyu gali aha accıktan bende yaticen hemide döşşeği balkona serdircen yengene böönn serin serin efil efil yaticem taaa ikindiye kadar
beyler bu sabah ybr ye fren balatası taktırdım sadece ön bitmiş mübarek 23500 km dayandı keşke imkan olsa da tekrar orj takabilseydim ama malesef bekçi maaşı ile anca yan sanayinin yan sanayisini takabildik 10 cik sıkışmış
40 tl cik fatih
hadi ben gündüzleri uyuyom. Gece calıştığım için. Siz gündüzleri napıyonuz yav? Gece ben varken daha güzel yazışmalar, paylaşımlar, muhabbetler var. Gece daha faal yani.
Fatih pelüş, kaymco aglity cty mi ne, o işi düşündünmü?
Yaticem tabii serin serin efil efil ve küfül küfüll bizim burda kar kış kıyamet varken abi bura sıcacık motorla şöle geziom böle geziom dediğin günleri unuttun herhal sana o zamanda demiştim intikam soğuk yenen yemektir sizin oralara gavurucu ıscaklar geldiği zaman alırın senden bunların acısını deyeee
Nası olsa satcan demi motoru kaktır geç yan sanayi balatayı
Düşünmüş düşünmüş hatta bana bile tavsiye ediyo
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)