Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Temmuz 2012, 23:17
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
30 Temmuz 2012, 23:56
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Okan hoş geldin hacı arada gir yaz yaw topikler karıştı yemin ediyorum 96 model titan topiği mi
ybr 125 topiğimi karıştırıyorum
Maaşallah motorun çil çil nazar değmesin km arttı demişsin 14 binde benim 1 yaşındaki
ybr bile 15 binde
Hacı üzdüysek seni kusura bakma. tamam cıkıyorum burdan. Boş kalmasın, sevdiğimiz arkadaşlarla muhabbet maksadıyla giriyoruz. Muhabet istenmezse tabiki durmam ybr topiğinde. Ayrıca ybr konusunda bi çok arkadaştan fazla arkadaşlara yardım etmişliğim vardır. Ybr miz yok madem girmeyeyim artık bu topiğe. Ayda yılda siz girer yardımcı olursunuz sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
beni ybr topiğinde istemeyenler açık açık yazsın arkadaşlar.bi durum değerlendirmesi yapacam.
-
31 Temmuz 2012, 00:07
adem80 adlı üyeden alıntı
Hacı üzdüysek seni kusura bakma.
tamam cıkıyorum burdan. Boş kalmasın, sevdiğimiz arkadaşlarla muhabbet maksadıyla giriyoruz. Muhabet istenmezse tabiki durmam
ybr topiğinde. Ayrıca
ybr konusunda bi çok arkadaştan fazla arkadaşlara yardım etmişliğim vardır.
Ybr miz yok madem girmeyeyim artık bu topiğe. Ayda yılda siz girer yardımcı olursunuz
sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
beni
ybr topiğinde istemeyenler açık açık yazsın arkadaşlar.bi durum değerlendirmesi yapacam.
Ben istemiom mh topigine gell :D anca o keser seni 135 CC :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
31 Temmuz 2012, 00:11
-
31 Temmuz 2012, 00:36
adem yarın çorluya gidiyim diyorum motorla işin yoksa gel la
-
31 Temmuz 2012, 00:55
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Okan hoş geldin hacı arada gir yaz yaw topikler karıştı yemin ediyorum 96 model titan topiği mi
ybr 125 topiğimi karıştırıyorum
Maaşallah motorun çil çil nazar değmesin km arttı demişsin 14 binde benim 1 yaşındaki
ybr bile 15 binde
96 model motorumuz var. Oda ybr değil. Niye yazayım buraya durmuş?
Tekrar ediyorum beni burda istemeyenler acık açık yazsın, laf sokmasın, ona göre yazıp yazmama konusunda karar vercem.
-
31 Temmuz 2012, 01:41
olum 1inde asteklik sınavım var sınavdan kalmaya gidiyorum sen de gel artızlik yapma len çakal
-
31 Temmuz 2012, 01:59
-
31 Temmuz 2012, 03:19
Tekrar ediyorum beni burda istemeyenler acık açık yazsın, laf sokmasın, ona göre yazıp yazmama konusunda karar vercem.
len topitop adem sen dalgana bak burası kimsenin tapulu yeri değil isteyen istediğini istediği zaman yazar
---------- Post added at 02:19 ---------- Previous post was at 02:17 ----------
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Selamün aleyküm millet. Napisiniz bakim ben yokken
Topiği mi paylaşamadınız yoksa
oo parçala behçet nerdesin dostum ya sınavlar seni bırakmıyor mu yoksa?
arada aç mt yi bi selam çak
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
31 Temmuz 2012, 03:23
F54 adlı üyeden alıntı
len topitop adem sen dalgana bak burası kimsenin tapulu yeri değil isteyen istediğini istediği zaman yazar
---------- Post added at 02:19 ---------- Previous post was at 02:17 ----------
oo parçala behçet nerdesin dostum ya sınavlar seni bırakmıyor mu yoksa?
arada aç mt yi bi selam çak
Fatih bodruma gelcenmi kanka?
-
31 Temmuz 2012, 03:45
kanka büyük ihtimal geleceğim..
ve o son gezim olacak ybr yi satacağım ani bi karar la motosiklet hayatıma şehir içi çarşı pazara götürecek bi motor alacağım belli bi süre uzun yollara hasret yaşayacağım yani
istemeyerekte olsa ybr ye yol gözüküyor halbu ki benim ne hayallerim vardı nerelere gidecektim ama kısmet değilmiş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
31 Temmuz 2012, 03:53
noldu? Motorla aranıza niye kara kedi girdi? Hayırdır?
-
31 Temmuz 2012, 03:57
YBR ile savaşa nasıl gidilir ? İşte böyle Yer : Cilvegözü Sınır Kapısı
http://www.youtube.com/watch?v=Zx6wSGHLpcA
-
31 Temmuz 2012, 04:12
-
31 Temmuz 2012, 04:25
ne aile baskısı oğlum. Ben hanımla hergün motorla gezeriz. Babamla koyu motor muhabeti yaparız. Onda hero honda sleek 100 cc var. 93 model. Anneme hergün bana ne zaman motor alıvecen diye başının etını yerim. Parası olsa 5 dk durmucak çenemden kurtulmak için. Sanki eksikliği var. Evin önünde 3 titan, bitanede hero honda 4 motor var. Bi ailede 4 motor kimde var? 3 ü bana bakıyo zaten uyuduysan yarın oku bu yazdıklarımı. Gezmeme kızmazlar hiç bi zaman. Oğlanı verdimmi anneme hanımla vınnn
-
31 Temmuz 2012, 04:56
kardeş sen yazmaya devam et. Titan olmasaydı yamaha rx serisini bitirip YBR diye bir makina üretmezdi. keşke temiz 99 bi titan bulsam ybr takıntımdan bile vazgeçerim. İskenderunda kulakları çınlasın Ömer DÖRTGÖZ diye bir arkdaşım vardı namı diğer tek teker ömer. Onda vardı 99 titan sıfır almıştı hala aklımdadır o makine.
-
31 Temmuz 2012, 05:06
ebleksin adlı üyeden alıntı
kardeş sen yazmaya devam et. Titan olmasaydı yamaha rx serisini bitirip YBR diye bir makina üretmezdi. keşke temiz 99 bi titan bulsam ybr takıntımdan bile vazgeçerim. İskenderunda kulakları çınlasın Ömer DÖRTGÖZ diye bir arkdaşım vardı namı diğer tek teker ömer. Onda vardı 99 titan sıfır almıştı hala aklımdadır o makine.
teşekürler arkadaşım. sıfırı olmaması nedeniyle arkadaşlara ybr öneriyorum, soru soranlara yardımcı oluyorum, çok sevdiğim dostlarım var bu sayfada. Onlarla takılıyorum. Yani konu açılmışken, muhabbet koyulaşmışken arada titandan bahsediyorum. Bazı arkadaşlarda burayı titan topiğine çevirdin diye dert yanıyolar. Neyse sağlık olsun. Yardım ve muhabbete devam
-
31 Temmuz 2012, 05:15
teşekürler arkadaşım.
sıfırı olmaması nedeniyle arkadaşlara
ybr öneriyorum, soru soranlara yardımcı oluyorum, çok sevdiğim dostlarım var bu sayfada. Onlarla takılıyorum. Yani konu açılmışken, muhabbet koyulaşmışken arada titandan bahsediyorum. Bazı arkadaşlarda burayı titan topiğine çevirdin diye dert yanıyolar. Neyse sağlık olsun. Yardım ve muhabbete devam
abi titan motor mu ya eski tip iticili motor mu kaldı şu zamanda
bir de abi orjinal 98 model tipleri pek gitmiyor ybrden bile hantal gördüm ben buralarda doğru mu?
-
31 Temmuz 2012, 05:25
koyu kırmızı, seri üretim olanlarmı? Onlar cg 125 olanlar. Titan yazmaz onlarda. 110 falan gidiyodu düzde onlar. Burda yazmayalım şunları yav. Kızanlar var. Çok şey bilirim titanlar hakkında. Ybr yi de bilirim. Ybr m varmış gibi davranıyom zaten.
-
31 Temmuz 2012, 05:31
koyu kırmızı, seri üretim olanlarmı? Onlar cg 125 olanlar. Titan yazmaz onlarda. 110 falan gidiyodu düzde onlar. Burda yazmayalım şunları yav. Kızanlar var. Çok şey bilirim titanlar hakkında. Ybr yi de bilirim. Ybr m varmış gibi davranıyom zaten.
yok abi buradakilerde titan diye yazıyor yan kapaklarda birde koyu mavi olanlarda var kapakta onlarda da cg125 yazıyor bu ikisi de farklı mı motor olarak?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 238 kullanıcı var. (0 üye ve 238 misafir)
Bu Konudaki Etiketler