https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Hacı üzdüysek seni kusura bakma. tamam cıkıyorum burdan. Boş kalmasın, sevdiğimiz arkadaşlarla muhabbet maksadıyla giriyoruz. Muhabet istenmezse tabiki durmam ybr topiğinde. Ayrıca ybr konusunda bi çok arkadaştan fazla arkadaşlara yardım etmişliğim vardır. Ybr miz yok madem girmeyeyim artık bu topiğe. Ayda yılda siz girer yardımcı olursunuz sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
beni ybr topiğinde istemeyenler açık açık yazsın arkadaşlar.bi durum değerlendirmesi yapacam.
Selamün aleyküm millet. Napisiniz bakim ben yokken Topiği mi paylaşamadınız yoksa
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
olum 1inde asteklik sınavım var sınavdan kalmaya gidiyorum sen de gel artızlik yapma len çakal
len topitop adem sen dalgana bak burası kimsenin tapulu yeri değil isteyen istediğini istediği zaman yazar
---------- Post added at 02:19 ---------- Previous post was at 02:17 ----------
oo parçala behçet nerdesin dostum ya sınavlar seni bırakmıyor mu yoksa?
arada aç mt yi bi selam çak
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kanka büyük ihtimal geleceğim..
ve o son gezim olacak ybr yi satacağım ani bi karar la motosiklet hayatıma şehir içi çarşı pazara götürecek bi motor alacağım belli bi süre uzun yollara hasret yaşayacağım yani
istemeyerekte olsa ybr ye yol gözüküyor halbu ki benim ne hayallerim vardı nerelere gidecektim ama kısmet değilmiş
noldu? Motorla aranıza niye kara kedi girdi? Hayırdır?
YBR ile savaşa nasıl gidilir ? İşte böyle Yer : Cilvegözü Sınır Kapısı
http://www.youtube.com/watch?v=Zx6wSGHLpcA
[B]GEÇERLİ...[/B]
adem bu motor beni sarmadı uzun süre çin malıdan sonra pek bi sorunsuz geldi acaba sorun çıkarmayacakmı diye düşünmekten geceleri uyku uyuyamaz oldum
yok len kara kedi girmedi tarz değişikliine gideceğim ailevi nedenlerden dolayı
len 30 yaşına geldim hala aile baskısı nasıl bi dünya bu kardeşim
sukutıra dönüyorum varyatör severler derneği başkan yardımcısı olacağım büyük başkan da metoş
ne aile baskısı oğlum. Ben hanımla hergün motorla gezeriz. Babamla koyu motor muhabeti yaparız. Onda hero honda sleek 100 cc var. 93 model. Anneme hergün bana ne zaman motor alıvecen diye başının etını yerim. Parası olsa 5 dk durmucak çenemden kurtulmak için. Sanki eksikliği var. Evin önünde 3 titan, bitanede hero honda 4 motor var. Bi ailede 4 motor kimde var? 3 ü bana bakıyo zaten uyuduysan yarın oku bu yazdıklarımı. Gezmeme kızmazlar hiç bi zaman. Oğlanı verdimmi anneme hanımla vınnn
kardeş sen yazmaya devam et. Titan olmasaydı yamaha rx serisini bitirip YBR diye bir makina üretmezdi. keşke temiz 99 bi titan bulsam ybr takıntımdan bile vazgeçerim. İskenderunda kulakları çınlasın Ömer DÖRTGÖZ diye bir arkdaşım vardı namı diğer tek teker ömer. Onda vardı 99 titan sıfır almıştı hala aklımdadır o makine.
teşekürler arkadaşım. sıfırı olmaması nedeniyle arkadaşlara ybr öneriyorum, soru soranlara yardımcı oluyorum, çok sevdiğim dostlarım var bu sayfada. Onlarla takılıyorum. Yani konu açılmışken, muhabbet koyulaşmışken arada titandan bahsediyorum. Bazı arkadaşlarda burayı titan topiğine çevirdin diye dert yanıyolar. Neyse sağlık olsun. Yardım ve muhabbete devam
koyu kırmızı, seri üretim olanlarmı? Onlar cg 125 olanlar. Titan yazmaz onlarda. 110 falan gidiyodu düzde onlar. Burda yazmayalım şunları yav. Kızanlar var. Çok şey bilirim titanlar hakkında. Ybr yi de bilirim. Ybr m varmış gibi davranıyom zaten.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)