Dün 84.000 Binde Cbf gördüm ben En cok gördügüm Ybr 65.000 deydi.
Dün 84.000 Binde Cbf gördüm ben En cok gördügüm Ybr 65.000 deydi.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
selam arkadaşlar, sonunda bende yamahama kavuştum.. 2012 YBR 125 ESD siyah.. Mersinden Hakan... Kazasız sürüşler..
herkeze iyi pazarlar.
hakan hoş geldin.yeni motorun hayırlı olsun.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bende konu açılmışken YBR ile CBF arasında kalakaldım. Yakıt cimrilği, uzun yol tutuşu (artçılı + bagaj olarak), parça bulunabilirliği olarak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar? ben izmirdeyim, izmir ve çevresini dolaşmak için alacağım yani özellikle şehir dışı için istiyorum yani motosikleti.
ybr alırsan yanında yağ taşımazsın ekleme yapmak için. Cbf 12.5 torkla rampada ybr den iyidir.yakıt ikiside azdır. Rahat ve konforludur ikiside.seçim size kalmış.
Cevap için teşekkürler sevgili adem80 Fiyat açısından sıfır YBR almak daha mantıklı o zaman Peki hız bakımından hangisi daha iyi ? CBF in hız gösterge panelinde 100 km hızdan sonrası kırmızı, neden ?
İncik boncuk onlar...Cok düşünme alamassın
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
hala ybr cbf davası var mı ya komik valla cbf daha güçlü daha hızlı eğer bunları istiyorsan al cbf ama diğer herşey için ybr sağlamlık , konfor , yakıt aklına gelebilecek herşey
150 cc 11 hp. Çok güçlü Allah için. ybr 125 cc 10 hp. Biraz tork var o kadar. 11 hp benim 96 model 125 cc titanın orjinal hp si. Hem hızlı hemde güçlü. Hımm. Öyle olsun bakam. İnandık.
hea işte biliyorum 1-2 beygir fazla olduğunu sonuçta 150 cc tabi ki daha fazla tork olacak sonuç olarak herkes biliyor cbf iyi değil
selamlar. benım ybr nın arka frenıne dusuk hızlarda basınca uyuz edıcı bı gıcırtı cıkartıyor. yuksek hızdayken yada kampana sıcakken sorun yok. gecenlerde soktum balatalarda tukenme yok. bı ıkı tozunu ufledım temızledım bir iki gun kesıldı ardından gene basladı..sızdede oluyormu bu sorun.
tozdan ötüyor tazyikli hava ile kampana tasını temizle balatayi zımparala
Selam beyler kolay gelsın Epeydir resim paylaşmamıştım bi açılış yapalım
Km baya ilerledi
Yeni bagladıgım far anahtarım
ve birkaç resim..
HONDA
o okan hoş geldin nerlerdesin yav özlettin kendini motorunda ışıl ışıl ha km si bile aynı nerdeyse hiç km yapmamaışsın
ben şahsen cbf ye 4.5 bin tl verip almam. Ybr alırım sorunsuz binerim. 1 hd düşük olsun sorunsuz olsun titan tercihi yapma nedenim, hem sorunsuz, hem güçlü, hemde hızlı.
demekki benim titan ehliyet alacak yaşa gelmiş varmı 16-17 yaşında ybr?
Şu an bu konu içerisinde 313 kullanıcı var. (0 üye ve 313 misafir)