İzzetçiğim daha eliyete ona buna da para lazım amma velakin , aldın aldın alamadın o zaman alamadın
İzzetçiğim daha eliyete ona buna da para lazım amma velakin , aldın aldın alamadın o zaman alamadın
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
evet beyler size saygı değer bi abimizi tanıtmak isterim bozkurt 74 abimiz beyaz pantolonlu olan abimiz yeşilli yakışıklı ben gözlüklü contura volta da mucit irfan abi arkamızda ki şahaser de sakaryadan emre arkadaşımızın şadow u bulunduğumuz yer sakarya fest alanı poyrazlar gölü benim aslan parçası da gölge de dinleniyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
vaay irfan abi yakıyo bee karizmatik fatih noolcek.
adem len keşke sen de buralarda olsan arada yarış yapardık senle sen beni geçsende takılırdık öyle buralarda çok kral adamlar var
fatih sakarya çok uzak yav. Motor gidermi? Gider tabiki. Ama ademin dötü okadar uzak yolu yermi acep? hacı şaka bi yana gelmek isterim. Seni ve irfan abimle görüşmek çok isterim. Ama vakit, nakit derdi var dostum.
evet sakarya uzak başka sorunlarda varmış sende belki ben senin yanına gelirim bu yıl eğer olmaz sa sende beni bekleme adem
tamam özel uçağıma atlayıp geliyom oraya
adem sen süpersin yaa takipçinim
ben herşekilde yerim adem seni zebra 90cc nedersn
adem abisi tatilde ben yapacam bak zaman geliyor hala bi hal çare bulamadım.
fatih bişeler sölesene
bodrum. Ya benim motor gelmiş 65 bine, bi arkadaşımda almış 3 bin km de gıcır gıcır bi ck 125, 2.5 yıl önceydi. İş arkadaşımdı. Bol bol geziyoduk. Vaktimiz çoktu. Her gezmeye gittiğimizde deli gibi kapışıyodu benle. Benim motor ehtiyar. Genelde o geçiyodu beni. Geçmesi önemli değil, iş yerinde rezil, kepaze ediyodu beni. Öyle bi kızdımki, yeter artık dedirtti beni. Hiç bi problemi olmayan motorumu buyüzden 300 lira masraf edip, 150 cc ye çevirttim. Üstüne 250 tlden fazlada elektrik aksamını güçlendirmek için masraf ettim. Tam performans alabilmek için. Bikere rektefeden sonra bodrum yaptık o arkadaşla, bidaha göremedim. Uğramadı ben gezerim. Amaaa gezdikten sonra arkadaşımın veya arkadaşlarımın bak adem nası tokatladım seni diye alaya alınmaktan hiç hoşlanmam. O kadar gıcık oldum artık. Haa benmi tokatladım? Gıkım bile çıkmaz. Durum vaziyet budur arkadaşlar. Beni anlamışsınızdır umarım.
Şu an bu konu içerisinde 183 kullanıcı var. (0 üye ve 183 misafir)