Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    cbfyle 120 yaptm 2007 ybryle 115 bomba olan ne biliyormusunuz arkadaşlar cbr 125 repsol bnm discovery zorda olsa geçdm egildm motora ama discoverynin dişlileri farklıydı aldıgımda ve hawa flitresini sökmüşdm

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

zaten maksat muhabbet yoksa sanki altımızda mz mi war jawamı war 125lik 150lik motorlar ufak zaten yinede hızları güzel

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim yağ tam sentetik mi? yoksa semi sentetik mi?
    yarı yani semi sentetik abi zaten castrol 10/40 semi olur sentetik bazlı 10/50 tam sentetik

bu arada ben yağı aldım adam zam yapmış 75 e çıkarmış fiyatını çok şanslıyım
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arada 140 tan aşa doğru düşüverir ibrem.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    bozukdur o ibre dostm 125lik makine degilmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

adem kardeş sen hiç köylü tipi cglere bndinmi hani üzerinde 250lik set olanların yada yanından geçdimi?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ibre orjinal ibresi var üstünde dostum. Çinli bi motor 110 la giderken 95 le yanından geçip gidiyorum. Varmı daha ötesi? 2005 e çin malı ybr ibresi taktım. Eski kasa olanlarından. Tersten sıfıra ulaştı. söküp attım. Çekmecede duruyo. Bodruma gelirsen senin için geri takar, test edersin.

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    S.a beyler iyi geceler

adem80 bahsettiğin honda 125 titan değil mi arada 140 dan aşağıya düşüyorum demişsin ben 3-4 titana bindim hiç öyle hızlar demediler senin hondada bi farklılık mı var yada hangi hava boşluğunda yapıyorsun o süratları

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adem türbülansa giriyo bakma sen ona oksıjen yetersizliği kafa yapıyor onda

Motosikleti
    Yamaha r6
    aga nasıl 2012 ler gerçi bi fark yok herhalde memnun musun

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a beyler iyi geceler

adem80 bahsettiğin honda 125 titan değil mi arada 140 dan aşağıya düşüyorum demişsin ben 3-4 titana bindim hiç öyle hızlar demediler senin hondada bi farklılık mı var yada hangi hava boşluğunda yapıyorsun o süratları
    adem bu soruya cevap düşünüyordur şimdi nasıl kıvırsam diye kara kara düşünüyordur fırıldak adem
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a beyler iyi geceler

eskiden bende yapamıyodum. 150 cc ye çevirdim. Bisürü işlem. 300 tl . Ayrıca 250 liradan fazla elektrik aksamına masraf ettim. Buji, buji kablosu, piposu, bobin, statör değişti. Bunun detaylarını daha önce yazmıştım. Düşünecek bişey yok fatih.

Motosikleti
    Yamaha r6
    anladım aga eyv doğrudur o zaman ben sadece son 2 sayfayı okudum bayadır girmiyordum , ama zaten orjinal honda titan bizimkilerden performanslı onu biliyorum

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskiden bende yapamıyodum. 150 cc ye çevirdim. Bisürü işlem. 300 tl . Ayrıca 250 liradan fazla elektrik aksamına masraf ettim. Buji, buji kablosu, piposu, bobin, statör değişti. Bunun detaylarını daha önce yazmıştım. Düşünecek bişey yok fatih.
    hadi len hep yalan hep yalan kolpa adem seni

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih nasıl olsa gelcen bodruma. Dönüşte sana eşlik edip 100 km vercem motoru. Kendin test edip yazacaksın buraya. Yazmayan topitop olsun tamammı?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatih nasıl olsa gelcen bodruma. Dönüşte sana eşlik edip 100 km vercem motoru. Kendin test edip yazacaksın buraya. Yazmayan topitop olsun tamammı?
    ya adem tatil işini düşünüyorum daha 49 gün var ne yapsam ne etsem vakit nakit hepsi hazır ama daha çok var ölmez sağ kalırsak yazmayan senin gibi yumurta olsun

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sen benim motora binince korkar basmazsın, sonrada ademin titan gitmiyo, 100 ü geçmiyo dersin. ben seni, senin ybr yle tokatlayayımda gör

ya adem dün gece hanımla beraber motorla yapıştırdık düz yolda gidiyoruz önümde giden bi titan gördüm hiç aldırış etmeden solladım geçtim..titanci dayı da hanımıyla biniyormus sollarken farkettim..kendi kendine gaza geldi başladı basmaya peşimden kovalıyordu bi ara aynadan baktım motordakilerin kafalar kayboldu gazi bıraktım ne göreyim yanıma geldiler dayının kafa göstergelerin orda hanımının kafa dayının sırta yapışmış hanımla başladık gülmeye benim hanım bunlar ne yapıyo dedi ben de uçuyolar dedim
    ghostcorc bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha r6
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya adem dün gece hanımla beraber motorla yapıştırdık düz yolda gidiyoruz önümde giden bi titan gördüm hiç aldırış etmeden solladım geçtim..titanci dayı da hanımıyla biniyormus sollarken farkettim..kendi kendine gaza geldi başladı basmaya peşimden kovalıyordu bi ara aynadan baktım motordakilerin kafalar kayboldu gazi bıraktım ne göreyim yanıma geldiler dayının kafa göstergelerin orda hanımının kafa dayının sırta yapışmış hanımla başladık gülmeye benim hanım bunlar ne yapıyo dedi ben de uçuyolar dedim

aga bu hondacılar çok atarlı oluyor bende hafta sonu yaylaya çıkarken bi tanesi 2 kişi yanımdan hava atarak ara gaz çekerek gidiyor tamam motor iyide bari iki kişiyken yapma ya

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    durmuş, o adam motor sürmeyi bilmiyo ben iki kişi artı yükle 120 le giderken tek kişi ybr gıçını yırtıyodu beni geçecem diye. Olur öyle vakalar. Üzülme.

alırım ben onların gazını en sevdiğim sey hatta..bi yumurtanın gazını alsam o da rahatlayacak da bakma sen

Motosikleti
    Yamaha r6
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

1-2 resim paylaşalım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 168 kullanıcı var. (0 üye ve 168 misafir)

Bu Konudaki Etiketler