Herzaman kapışmayın güzel kardeşim, yok silindir ,yok 120 falan ...
tabiki bunlarıda konuşalım ama ,ağırlıklı olarak motorumuzu tanıyalım tecrübe edelim.. sayfalar dolusu yarış var..
bana göre ; ybr alacak bir insana amacını aşan bi topik haline getiriyoruz.. Zaten burada sürekli faal olan fat280, K o r @ y, F54, dürüm, adem yumurtası , izzet var... bizim yazacağımız her kelime
ışık olmalı.. Örn, cbf topiğini fazla değil 3-5 sayfa okuyun, bana göre örnek yani...
Lan oğlum sen arto musun rampa aşağı bir iki kere saldık, bunu sende bende sürekli yaparız zaten... ama iki kişinin bildiği sır değildir .. 240-250 bastığımızı alenen söyleme.. Adem yumurtası silindiri yine değiştirir.. Adama masraf çıkarmayak
kanka bi sorum var,
hava sıcakken 38-40 derece civarları... motorun ortalama 80-90 km de seyiretmesi motora zarar verir mi? verirse neden..
bugün iş yerinde arkadaşlarla tartıştık ama kesin bir sonuca ulaşamadık.. Benim fikrim sıcaklık ne olursa olsun , motorun içi zaten cayır cayır yanıyor.. ben bişey olmaz dedim..
sadece biraz bayılır yüklenirsen dedim.. ama aşınır diyenler ömrü kısalır diyenler de oldu.. sen söyle bakalım ne olur
Bu videodaki gibi 2011 ve 2012 model ybr lerde videonun 0:29 sanıyesınde görulen yanı ılk kontagı acınca bı kac sanıye motor yag kontrolu sanırım bu 11 ve 12 modellerınde var mı ?
http://www.youtube.com/watch?v=k0sgOoPT0s8
40 derece ve daha üstü sıcakta dip gaz 400 km yol gittim. Sıcaktan kaskın vizörünü açtığımda yüzüm yanıyodu ve açamıyodum. Hiç bişey olmaz.yeterki yağı eksik olmasın. Su soğutmalı motor iyi derlerya, bence alakası yok. Bodrum sıcağında 15 yaşına kadar sürdüm motorumu rektefe ettirmeden, sıfır etkilenme. Tabiki segmanlarında ömrü var. Ben motorumu rektefeden sonra 2200 mt dağa yazın çıkarak açtım. Yıllarca sıcakta bindim bi halt olmaz. Onu diyenler karda kışta binsin boşver kanka.
şu kiti nereden bulaibliriz usta?=
motor 8000 devirden sonra ara ara tutukluk yapıyor. 10bin devirde vites değiştirmeme rağmen 95i geçemedim.
sanırım sorunum üst kapak...
---------- Post added at 04:52 ---------- Previous post was at 04:43 ----------
yav bir de benim bi planım var.
depodan ön tarafa 4 parça demir kaynattırıp ön kafayı bu demire sabitleyip kafayı gidona değil de motora sabitleme fikrim var. yan karenaj lazım onu da cbf 150lerin yan karenajını uydurarak yapmayı düşünüyordum. bu planımın birinci parçası. 2. parçası bundan sonra.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92564024/detay
şunu alsam mı yav bi fikir verin?
son olarak gidon topuzu motosiklete nasıl takılıyor? elciği sökmem gerek ama sökemedim? elcik nasıl sökülüyor?
---------- Post added at 05:18 ---------- Previous post was at 04:52 ----------
kafa karenajım sola mı kayık???
geçenki kazada o tarafa vurunca kafayı tutan demirler sola mı kaydı dersiniz?
maxi problemlerin hiç bitmiyor ben ustama getirtmiştim ama şu an küsüz. yukarıda alıntı yaptığın msj dan sonraki msj larıma bi göz at. Gereken herşeyi yazmıştım sanırım
Günaydın Fatih maşallah erkencisin bu gün
---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 08:17 ----------
Maxi hiç oynama motorunun orjinali ile bence depodan demir kaynatcan v.s bence iğrenç bir şey olur sonuç
Enjeksiyonlumu bu makine şimdi kontağı açanda fısssss tıssss ediyo
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sağol abi evet ramazan geldi evde yatılmıyor sıcakta bende kaçıyorum işe
evet son atılan video daki ybr enjeksiyonlu o lambada enjeksiyon lambası aslında türkiyedeki ybrlerde de aynı ışık var ama o karburatördeki sıtıcıyı devreye sokmak için olması gerek iyi çalışsın diye galiba soğukta
Hımm teşekkür ederim Fatihçim demek sabahın seherinde klimaya kaçıyon hemen Allah sabırlar versin kardeş hepinize
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
vay bensiz tadı çıkmıyo sayfanın. 96 nın eksozu söktüm parlatayım diye, bazı yerlerinde küf çok, sürttüm, taşladım, 404 metal parlatıcıyla ovaladım. Sonuç, % 30 parladı. Eksozun dip tarafı çok küflü. Boya olurmu? Nikelaj parlak boya varmı ısıya dayanıklı? Ne yapabilirim?
Bu arada eksozsuz çalıştırdım makinayı, hayabusadan çıkmaz o kadar ses
Şu an bu konu içerisinde 86 kullanıcı var. (0 üye ve 86 misafir)