Castrol Altın serisi koy cok yararını grürsün ..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
izzet link atarmısın ? ona göre koyayım
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
http://www.sanalpazar.com/Castrol-Po...gi__isp3754158
Buydu sanırım 25 Tl almıstık biz ybr ye 1000 bakımında.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
her 1000 km de az değilmi ? izzet
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
max yağ değişimini 1500 de yap geçirme. Motorun ömrü uzun olsun. Ben titanları her bin km de değiştiririm. Sonuçta 1 litre yağ.
len adem sen bunu titan gibi teneke mi sandım 1000 km de yağ değişelim ben 3500 duruma göre 4000 km de değişiyorum yamaha mühendisleri 6000 km demiş ben motora iyilik yapıp 4000 de değişiyorum sıkıntı yok vatandaşı yanlış yola sürükleme
arkadaş bu ybr çin malı değil yağ değişimini 3000 km de yapsanız sıkıntı olmaz 1000km de yağ değişip hem paranızı sokağa atıyorsunuz hemde çevreyi kirletiyorsunuz haberiniz olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
[QUOTE=F54;2754771]len adem sen bunu titan gibi teneke mi sandım 1000 km de yağ değişelim ben 3500 duruma göre 4000 km de değişiyorum yamaha mühendisleri 6000 km demiş ben motora iyilik yapıp 4000 de değişiyorum sıkıntı yok vatandaşı yanlış yola sürükleme
olum bak giiitt. Yemişim mühendisini. Bende mühendisim. 1500 yeterlidir, iyidir. Kapkara yağnan kullanmayın şunu yav. Mühendıs lerin test ettiği yağlamı kullanıyosun? Hadi soruyorum sana. Onlar en kaliteli litresi 50 tl veya daha pahalı en kalitelisiyle test etmişlerdir. Sen veya arkadaşlar kaça alıyor? 10 tl litresi litresi 30-50 bin liraya yağ alanlar 4 bin veya daha fazla kullanabılırler. Ama 10-15 tl lik yağı 1500 km den fazla kullanmayın, yazık etmeyin motorunuza.
Ben osuruktan teyyare motorcu değilim. Bişey diyosak vardır sebebı.
adem abisi ben 10 liralık yağ kullanmam haberin olsun 25 tl den aşşağı da fiyat a yağ almam motorum kıymetlidir
aha en son bu yağdan aldım
http://www.hudsonderi.com/?urun-2505...torsiklet.html
würtmüdür zürtmüdür kaliteli galiba. Ama herkesi kendinle bir tutma fatihim. Ybrcilerin çoğu 10-15 tl lik yağ kullanıyor. Tabiki senin gibi kaliteli yağ kullananlar 4 bin falan kullanabilir. Ama yeni rodajdaki motor yağı çapaklanır. Kalitede kullansa tez zamanda değişmesi gerekir. Bide castrol adi değil ama actevo mu ne var kullandım motoru kastı. Yarı sentetik 15w40 var castrol onu kullanıyorum ve motor yağ gibi akıyor. Bi ara fiyatı 16 kusur liraya çıkmıştı, geçen gittim gene ucuzlamış 11 kusur lira. 2 tane aldım. Yanı lafın kısası ucuz yağ kullananlar 1500 zü geçmesin. Herkes pahalı yağ kullanmıyor. ben bin km yi geçmem. Nekadar kaliteli olursa olsun. Havalar sıcak, benim moturlar devirli. 4 bini beklersem içinden 200 gr yağ çıkar tabiki ybr lerden okadar çıkmaz ama yağ konusu ne kadar ekmek, okadar köfte. 20 tl nin altında kullananlar 1500 ü aşmamalı bence.
HA ŞÖYLE DOĞRU KONUŞ CANIMI YEE
evet ybr den eksik yağ çıkmaz acaba senin motordan neden eksik yağ çıkıyor?
evet bazı ybr ci arkadaşalar araba yağı koyup uzun km ler geziyor sonra bi bakmışsın daha 10000 km ye gelmeden debriaj balatası bitmiş aaa bizimki neden bitmiyo ben şimdi daha iyi anlıyorum herkez bas bas bağırıyor araba yağı motora konulmaz diye demekki bi bildikleri var
bende bundan castrol alacağım 10 40 4 lt re alacağım zırt pırt yağ markası değiştirmeyeceğim sürekli aynı yağı koyacağım
yağ yakmıyor eksildiyor. Klasik cbf kullanıcılarının lafını kullanayım baari gerçekten fazla devirli olduğu için eksildiyor. Benim kartel yağ taşıntı hortumu hava filtresine değil, direk aşa, yere verilmis. 1000 km şehir içi 100 gr kadar eksiltiyor fazla devirlenmediğinden. Ama uzun yolda takviye yapıyorum. 200-300 gram. 400 km ve üzeri yollarda. Ama hep dip gaz. Radar yerlerini bildiğim yerlerde yavaşlıyorum. Polisi geçince gazlaa. Ybr araba yağı kalın gelir. Titan itecekli. 90 numara ağır dişli yağıyla bile gider
aman adem zaten yakmaz eksiltir
sen takıl kafana göre adem ben senin yerinde olsam her 100 km de bir yağı kontrol ederim ne oluır ne olmaz değil mi?
bu gece motoru yıkadım kuruladım zinciri temizledim mazot la ön dişli kapağını zor söktüm nasıl sıktıysam artık vida yı bozdum açmaya çalışırken
birazdan da bi cila çekerim taa bayrama kadar yıkamam artık geçen bizim ustanın yanına gittim elemana dedim ki abisi şu buji yi bi kontrol et eleman çıkardı aaa küflenmiş usta diyorki şu motoru yıkarken çürütecen
abi artık her gün yıkamıyorum sadece 15 günde 1 yıkıyorum dedim len git ramazan ramazan canımı sıkma dedi
Şu an bu konu içerisinde 90 kullanıcı var. (0 üye ve 90 misafir)