Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Temmuz 2012, 01:52
sedat_57 adlı üyeden alıntı
10-11 bin gayme bu iş için ayırdım..nasıl ayırdım bende bilmiyorumda kredi olabilir eş dost olabilir.. yastık altı olabilir vs.vs...ikinci el bi yamaha mt 03 alsam..bi yandanda 600 lük senin neyine demedende edemiyorum sıfır km inazuma seni mezara götürür diyorum ama kesin fikirlerim oturmadı belkide cebimde param hazır olmayışındandır
temiz kawasaki er 5 tavsiye ederim. kle500 de ve bikaç başka modelindede kullanmış er 5 teki motoru yani motor aynı kasa farklı. er 5 de diğer modellere göre hem daha uygun fiyatlı hem senin sevdiğin tip gibi geldi bana. bi bak derim
Reklamlar
-
21 Temmuz 2012, 17:32
emreu adlı üyeden alıntı
temiz kawasaki er 5 tavsiye ederim. kle500 de ve bikaç başka modelindede kullanmış er 5 teki motoru yani motor aynı kasa farklı. er 5 de diğer modellere göre hem daha uygun fiyatlı hem senin sevdiğin tip gibi geldi bana. bi bak derim
Yok aga eski makina istemiyom..kafamda iki model var ikiside aynı para 1-Yamaha Mt-03 2-suzuki inazuma bunlardan biri..ikinci el bi 660 cc mi sıfır km 250 cc mi...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
21 Temmuz 2012, 18:10
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
21 Temmuz 2012, 18:16
viper17 adlı üyeden alıntı
250 cc de sym wolf 250 yi tercih ederim. Geçen gün inceledim her detayı çok güzel düşünmüşler. Beyaz rengi harika özellikle. Motor çok uyumlu. Suzuki gibi cb125 kafası yok ve çift değil tek egzoz
Egzoz kötü tabi ona lafım yok ama en azından tiger takmaya bahanemiz olur
http://www.ampapageorgiou.gr/img/c26...lf250leuko.jpg
açık konuşayım mı aga
Suzukinin motorunda herşey kötü olsun sym de full+full olsun ikiside aynı para olduğu süre ben yine SUZUKİ derim..Bu motoru kullanmadım etmedim tek silindir sanırsam suzukide 2 tane var eksozunda birini söküp aynı boruya bağlantı verilebilir olmayacak iş değil..ayrıca kafasını tufasını bosşver bize kalite lazım..bu motor yarın bir gün VTR 250 gibi olacak sonu inşallah ben yanılırımda ybr 125 gibi deli gibi satar..Ama suzuki 10 bin derken bu makinaya bin derlerse ozaman işler değişir..
-
21 Temmuz 2012, 18:19
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Yok aga eski makina istemiyom..kafamda iki model var ikiside aynı para 1-Yamaha Mt-03 2-suzuki inazuma bunlardan biri..ikinci el bi 660 cc mi sıfır km 250 cc mi...
al sıfır 250 lik kafan rahat etsin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Temmuz 2012, 18:52
-
21 Temmuz 2012, 19:23
S.a ben yamaha ybr 125 almak istiyorum 2005 model ancak bi sorum olucak.Antalya'dan Ankara'ya gidip gelebilirmiyim bu motosikletle ? cevaplarsanız çok memnun olurum
-
21 Temmuz 2012, 19:34
just4techno adlı üyeden alıntı
S.a ben yamaha ybr 125 almak istiyorum 2005 model ancak bi sorum olucak.Antalya'dan Ankara'ya gidip gelebilirmiyim bu motosikletle ? cevaplarsanız çok memnun olurum
yamaha ybr 125 ile dünya turuna çıkabilirsin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Temmuz 2012, 20:11
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yamaha ybr 125 ile dünya turuna çıkabilirsin...
teşekkürler ama 1 saatte bir mola vermelimiyim motor şişermi onuda cevaplarsanız cok makbule geçer
-
21 Temmuz 2012, 20:18
ya arkadaşlar kafama zincir takıldı eski gecmişe biraz göz geçirdim ama bulamadım bi sürrü sayfa var malesef tekrar sorucam ben motorsikletimi aldıgımdan beri zincirine hiç bakmadım800-900 km flana oldu tam hatırlamıyrumda zincirin yaglanması nasıl olucak kaç km de bir? olmalı bilgi için teşekkürler
-
21 Temmuz 2012, 20:21
gk070 adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar kafama zincir takıldı eski gecmişe biraz göz geçirdim ama bulamadım bi sürrü sayfa var malesef tekrar sorucam ben motorsikletimi aldıgımdan beri zincirine hiç bakmadım800-900 km flana oldu tam hatırlamıyrumda zincirin yaglanması nasıl olucak kaç km de bir? olmalı bilgi için teşekkürler
500 km aralıkla yağlanır 1000 km de bir temizlenir, biraz geç kalmışsınız yağlayıp temizlemenizi tavsiye ederim.
-
21 Temmuz 2012, 21:17
yag olarak ne alabilrim pek bilgim yok nasıl bi yag alıcam petrollerde flaan bulabilr myim bilgi verir msiniiz?
-
21 Temmuz 2012, 22:22
viper17 adlı üyeden alıntı
Suzukiyi incelemedim. Sym ile suzuki ortak diye biliyorum, zaten 250cc ss sınıfı dışında pek tutulan bir sınıf değil daha yeni yeni tüketici bilinçleniyor.
Sanırım biraz ön yargı var fakat 2 makineyide incelemenizi öneririm
Suzuki sitesinden gördüğüm kadarıyla ikisininde arka freni aynı
Ortak üretim olmaları şaşırtıcı olmaz
ona kalırsa salcano wolf 125 de ybr ile aynı fabrikada üretiliyormuş.. bu gün bi sacano ne kadar kaliteli olursa olsun ybr kadar olabilir mi wolfteki titreşiimin inazumada olmayacağini düşünüyorum tek silindirden dolayı..Ayrıca motoru inceledim reis fuarda gördüm selesine oturdum gereksiz bir race havası var motorda...
-
22 Temmuz 2012, 00:56
motor çok yakıyor. lanet olsun son bakımdan sonra elazığ malatya arasında iki kere vitesi 4e düşürürken şimdi 2 kere 3e düşürüyorum. kafadan bir vites kaybettim!
100 kmde 3 litre. 5-6 binde vites değişimi.
7-8 binde değiştim 80 kmde neredeyse gösterge 4te 3e indi! benzin boğaz deliğine kadar doldurdum üstelik!!
o ustanın dediği debriyaj balatası ve ya üst kapak sorunu.
bana Gaziantep yolları gözüktü!
şeytan yak diyor motoru! eski motorumu sattırıp bu motoru aldırana her aklıma geldiğinde zaten beddua ediyorum, motor için de ayrı beddua ediyorum.
-
22 Temmuz 2012, 01:02
maxi97 adlı üyeden alıntı
motor çok yakıyor. lanet olsun son bakımdan sonra elazığ malatya arasında iki kere vitesi 4e düşürürken şimdi 2 kere 3e düşürüyorum. kafadan bir vites kaybettim!
7-8 binde değiştim 80 kmde neredeyse gösterge 4te 3e indi! benzin boğaz deliğine kadar doldurdum üstelik!!
şeytan yak diyor motoru! eski motorumu sattırıp bu motoru aldırana her aklıma geldiğinde zaten beddua ediyorum, motor için de ayrı beddua ediyorum.
hayırdır abi ne bu sinir motorun çok yakması yeni mi ortaya çıktı önceden de varmıydı ?
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
22 Temmuz 2012, 01:36
maxi97 adlı üyeden alıntı
max senin harbiden sorunlu sanırım bence yakıt çok ben 200kg+ yüksek devir rampa 360 km de yedeğe geçti yani 9.5 lt benzin le bu kadar yol yaptı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
22 Temmuz 2012, 01:41
arkadaşlar iyi geceler ben yaklaşık 10 gündür ybr hakkında araştırma yapıyorum. tek bir kötü yorum okumadım. ancak içimde kalmasın ben yine de sormak istiyorum. öncelikle ilk motorum olacak ve evden işe, işten eve ya da şehir içinde kullanıcam genelde. arada bir civar yerlere gidebilirim (kuşadası, bodrum, didim) en uzak mesafe bodrum o da 200 km gibi bir mesafe. rahat şekilde gidip gelebilir miyim kışın kullanımı nasıl olur.
bir çok modeli araştırdım gerek sağlamlık yedek parça ekonomiklik gerekse şekil olarak en aklıma yatan ybr umarım doğru seçimdir
bir de ybr 125 ve ybr 125 esd arasında fark var mı?
-
22 Temmuz 2012, 01:45
naber fatih?
Çok yakıyor bencede. Şöyle düzelir kanımca. Segman piston yenileme, gömlekte çizik vs varsa rektefe yaptır. Sübaplar ve egzantriği yenile. Karburatörü temizle, hava ayarı yap, hava filtresini yenile, bujiyı yenile. İnan 500 km ye dayanır 1 depoyla
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
cardura adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iyi geceler
ben yaklaşık 10 gündür ybr hakkında araştırma yapıyorum. tek bir kötü yorum okumadım. ancak içimde kalmasın ben yine de sormak istiyorum. öncelikle ilk motorum olacak ve evden işe, işten eve ya da şehir içinde kullanıcam genelde. arada bir civar yerlere gidebilirim (kuşadası, bodrum, didim) en uzak mesafe bodrum o da 200 km gibi bir mesafe. rahat şekilde gidip gelebilir miyim kışın kullanımı nasıl olur.
bir çok modeli araştırdım gerek sağlamlık yedek parça ekonomiklik gerekse şekil olarak en aklıma yatan ybr umarım doğru seçimdir
bir de ybr 125 ve ybr 125 esd arasında fark var mı?
Nerde oturuyosun? Ben bodrumdayım. Ramazanla pek çıkamıyorum. Gece çalışıp gündüz uyuyorum. Ybr için kontak kapatmadan 200 km hiç bişeydir. Artçı alırsan rampalarda biraz yorulur ama gitmem demez. Karburatörü farklı galiba esd lerin.
-
22 Temmuz 2012, 01:49
sökede oturuyorum ben. yamahanın sitesinde sadece ybr 125 olarak var ama esd diye model ayırmamış. sıfır almayı düşünüyorum ben. 2012 modellerde var mı esd ayrımı?
-
22 Temmuz 2012, 01:54
onlar zaten esd modelleri olması lazım. Eski kasa satışta yok bilıyorum ben. Söke. Yakınız. Gelirsen haber et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)
Bu Konudaki Etiketler