slm herkese sonunda ybr mi alabildim sayenizde sağolun varolun 20014 kmde şu an inşallah bakıma götüreceğim birkaç güne... düşük yakıt ve normal performans aradığımda buydu
S.a panpişlerrr Nassınız bakemmm...
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
eyvallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
işte benim düldül (arkadaşım ısrar etti isim için )
güzelmiş en son kasa
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Oo yazı ne öyle AT mı Essekmi ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
100 Metrede 5 e atmaktan sıkıldım arkadaşlar en kısa sürede yüksek cc ye geçmek istiyorum canıma tak etti ben garı isterem
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bu gün nc kullandım 2-3 km kadar 2. viteste şehir içinde sollamada yaptım yakın mesafe takipte yaptım gayet güzeldi..2 de dursam 1 e almasam o şekilde kalkar denemedim ama çok rahat kalkar bence..sollamalar rahat dokanıyosun uzuuuuyo :D Bu arada benzinci korkusuyla ömür boyu ybr ye binecek değiliz arkadaşlar..
tamam ülkemizde benzin pahalı ama bizde bi daha dünyaya gelmeyeceğimize göre imkanlar çerçevesinde büyük makinaya binsek kötümü olur diyorum ve büyük makina kampanyası başlatıyorum
Açık konuşmak gerekirse benim şuanki bütcem 250 cc bir makinayı çok rahat şekilde (yakıt sarfıyatı bakım masrafı olarak) karşılar..tek yada çifts ilindirli bi 600 lük naked makinada ise fazla açılmadan belki 125-250 ye biner gibi binemesemde yarı yarıya binebilirm..Ne yapayım ybr ile 100 metrde 5 e mi atayım büyük makina alıp hayatımımı yaşayım..
Hiç bir kötü alışkanlığım yok..içki yok-sigara yok-kahve alışkanlığım yok-MANİTAM YOK-karı kız hayatım yok-ev iş arası gider gelir boş vakitlerimde ya motosikletle ilgili aktiviteler yaparım yada nette takılırım..
Gelelim ezaz konuya Benim yerimde siz olsanız?
kardeşim sen su anda işin garanti ise 1200 tl aylık gelirin yada 300-400 tl taksit ödeyecek bir bütcen varsa hiç durma ama işin garanti olması lazım 36 ay felan ödemelisin o zman 250cc-600cc arası uçarsın...
Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...
sedat ben olsam suzuki inzuma alırdım. Enjeksiyonlu makina az yakar. 6 vites. 100 metrede 5 e atsan bile 1 vites daha var kawa 250 ninja, veya cbr 250 seni gerektiği kadar tatmin edecektir. Öyle fazlada yakmaz bunlar. Bunlar benim önerim. 500-600 cc ye gerek yok bence.
10-11 bin gayme bu iş için ayırdım..nasıl ayırdım bende bilmiyorumda kredi olabilir eş dost olabilir.. yastık altı olabilir vs.vs...ikinci el bi yamaha mt 03 alsam..bi yandanda 600 lük senin neyine demedende edemiyorum sıfır km inazuma seni mezara götürür diyorum ama kesin fikirlerim oturmadı belkide cebimde param hazır olmayışındandır
Şu an bu konu içerisinde 104 kullanıcı var. (0 üye ve 104 misafir)