tavsiyeler dikkate alınmıştır. Bi tane hayabusa siparişi verilmiştir
tavsiyeler dikkate alınmıştır. Bi tane hayabusa siparişi verilmiştir
Sizce füme motoruma ne renk jant şeridi çekiyim?
dandik bişey alıpda 2 aya bir yeniliceğimi en iyisini alıp sıkıntı çekmem o yüzden yamahacıyız ya
ybr ci arkadaslar yardııııııııım s.a arkadaslar motordan anlayan arkadaslardan yardım istiyorum motorun vites dişlilerini 2 gün önce kymco bayisinde değiştirdim ancak motor viteste giderken tik tak tik tak gibi bir ses gelmeye basladı debriyaja basınca veya boştayken ses kesiliyor gittim danıştım bu ne olabilir diye zinciri kontrol ettiler sıkıntı yok sonra gerdiler ama ses kesilmedi biraz km yap alışır parçalar ses kesilir diyorlar bana pek kesilecek gibi gelmedi sanki zinciri döndüren tekli dişlide aşınma veya kırıklık var diye düşünüyorum anlayan arkadaslar yardııııım bu arada bırakmadan önce böyle bir ses yoktu ayrıca sekman piston contalar falan değişti motorun sesi %60 azaldı çekişi falan değişti sanki 200cc gibi oldu ama motoru fazla yorma diyorlar 1000 km ye kadar sizce 1000 km ye kadar beklemelimiyim gazlamak için
beylr iyi geceler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
oo topitop koray nbr len
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
saolasın koray kardeş..
""Yamaha YZF R125 ""
Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Merhabalar...
Şimdiye kadar hep kaçak yani hep korkuyla motosiklet kullandım çünkü ehliyetim yoktu.Ama şimdi kısmetse ehliyetimi alacağım.Emin olmamakla beraber Şubatta ehliyetimi alacağım.Şuanda
kullandığım motor zebra 90 bundan önce 2-3 motor daha kullandım zebradan önce kanuni windys125 kullandım.Şimdi Yamaha Ybr125 almaya karar verdim.Kafamdaki sorulara cevap bekliyorum...
1- Ybr nin yeni modelleri 6.aydan sonramı 1.aydan sonra mı çıkıyor yani tipi değişiyor?
2- Vites göstergesinin olmama durumu kullanıcıyı nasıl etkiliyor?
3- Kullanan arkadaşlar '' Ybr aldım keşke...... diyen yada iyiki ybr aldım .... '' diyen arkadaşların yorumlarını beklıyorum.
4- Ybr 125 ESD ne anlama geliyor?
5- Bu motoru alayım mı ?? :D
servisten çıkarken yağı değişti
---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
kullanan biri olarak değilde almayı düşünen biri olarak şunu söyleyebilirim kymco nun ybr ayarında bir motor kullanıyorum ybr yi aramıyor değilim vites göstergesi önemli değil bence benim motorda olmasına rağmen bakmayalı 6 oldu parçasını en kolay bulabileceğin 125 cc lik motor ybr dir esd yi özellikle tavsiye ederim kullandım çok yakışıklı , seri ve konforlu motor
Teşekkürler
yorumları bekliyorum...
Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...
iyi kanka sen nasılsın; bugün gececiyiz...
Eyvallah yunus sende saol
Ybr kolay kolay kasa değişikliği yapmıyor.. Çünkü bunlar iş motoru... Tabiri caizse eşek ... Sanıyorum Eylülden sonra yeni kasa satışa çıkıyor..
Vites göstergesi ile bi işin olmuyor, zaten afaki bir ihtiyaç değil.. Bugün Fz8 bile yok..
Bi çok race touring naked motorum oldu, onlardan memnun olduğum kadar bundanda memnunum.. İyiki ybr aldım
Esd nın anlamını şimdi hatırlayamadım ama biraz araştırayım buraya yazarım ... Bu motoru al. Sağlam rahat sorunsuz az yakıt
Çok saolasın hocam.Dayanamayıp eylülde alacam yine ehliyetsiz gezecem.Birkaç yorum daha olumlu gelirse eylülde alırım model değişşede değişmesede...
Yorumları beklıyorum...
Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...
teknocini kardeşim mtoor hakkında yorum istemişsinde daha ne yorum bekliyorsunki sayfalarca yorumlar var zaten ybr sonucta saglam dayanıklı bi makina sonucta yamaha kafanı hiç yorma millet bu kadar parayı bosunamı veriyor sanıyorsun hiç düşünmeden alabilirsin gayet güzel bi motor
Dün yeni lastiklerimi taktırmak için bi abimin dükkanına gittim.Son zamanların gözde motoru kanuni phantom geldi yedek parça bekliyormuş çocuk, neyse motorun yanına gittim km.sine baktım 750 de noldu hayrola dedim arka diskin kilitlendiğini ön çatalın oynadığını söyledi ha birde orjinal yan ayaklığının kendi dengesini sağlayamadığı için biraz daha büktüedüğünü anlattı.Sonra kendi motoruma döndüm ve bidaha sevdim 1400 e geldim 1000 bakımı hariç bana servis yüzü göstermedi sağolsun.Motorsiklet alırken birazda markaya bakıcaksın sonuçta 4 tekerlek değil
Şu an bu konu içerisinde 372 kullanıcı var. (0 üye ve 372 misafir)