Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tavsiyeler dikkate alınmıştır. Bi tane hayabusa siparişi verilmiştir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tavsiyeler dikkate alınmıştır. Bi tane hayabusa siparişi verilmiştir
    Hayalbuysa iyi motordur.. Herkeste bi tane olması lazım kankaleyta

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Sizce füme motoruma ne renk jant şeridi çekiyim?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizce füme motoruma ne renk jant şeridi çekiyim?
    sarı

Motosikleti
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sarı
    Benimde aklımdan geçen o keiti marka nasıldır kaç tane almam gerekir.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde aklımdan geçen o keiti marka nasıldır kaç tane almam gerekir.
    keiti en iyisidir.. 1 adet aldığın zaman 2 tekerinide yaparsın 25 TL olması lazım..

Motosikleti
    dandik bişey alıpda 2 aya bir yeniliceğimi en iyisini alıp sıkıntı çekmem o yüzden yamahacıyız ya

disstartion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ck 125
    ybr ci arkadaslar yardııııııııım s.a arkadaslar motordan anlayan arkadaslardan yardım istiyorum motorun vites dişlilerini 2 gün önce kymco bayisinde değiştirdim ancak motor viteste giderken tik tak tik tak gibi bir ses gelmeye basladı debriyaja basınca veya boştayken ses kesiliyor gittim danıştım bu ne olabilir diye zinciri kontrol ettiler sıkıntı yok sonra gerdiler ama ses kesilmedi biraz km yap alışır parçalar ses kesilir diyorlar bana pek kesilecek gibi gelmedi sanki zinciri döndüren tekli dişlide aşınma veya kırıklık var diye düşünüyorum anlayan arkadaslar yardııııım bu arada bırakmadan önce böyle bir ses yoktu ayrıca sekman piston contalar falan değişti motorun sesi %60 azaldı çekişi falan değişti sanki 200cc gibi oldu ama motoru fazla yorma diyorlar 1000 km ye kadar sizce 1000 km ye kadar beklemelimiyim gazlamak için

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beylr iyi geceler
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    selamın aleyküm ybr camiası

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    oo topitop koray nbr len
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    saolasın koray kardeş..
    ""Yamaha YZF R125 ""

Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Merhabalar...
    Şimdiye kadar hep kaçak yani hep korkuyla motosiklet kullandım çünkü ehliyetim yoktu.Ama şimdi kısmetse ehliyetimi alacağım.Emin olmamakla beraber Şubatta ehliyetimi alacağım.Şuanda
    kullandığım motor zebra 90 bundan önce 2-3 motor daha kullandım zebradan önce kanuni windys125 kullandım.Şimdi Yamaha Ybr125 almaya karar verdim.Kafamdaki sorulara cevap bekliyorum...
    1- Ybr nin yeni modelleri 6.aydan sonramı 1.aydan sonra mı çıkıyor yani tipi değişiyor?
    2- Vites göstergesinin olmama durumu kullanıcıyı nasıl etkiliyor?
    3- Kullanan arkadaşlar '' Ybr aldım keşke...... diyen yada iyiki ybr aldım .... '' diyen arkadaşların yorumlarını beklıyorum.
    4- Ybr 125 ESD ne anlama geliyor?
    5- Bu motoru alayım mı ?? :D

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı disstartion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr ci arkadaslar yardııııııııım s.a arkadaslar motordan anlayan arkadaslardan yardım istiyorum motorun vites dişlilerini 2 gün önce kymco bayisinde değiştirdim ancak motor viteste giderken tik tak tik tak gibi bir ses gelmeye basladı debriyaja basınca veya boştayken ses kesiliyor gittim danıştım bu ne olabilir diye zinciri kontrol ettiler sıkıntı yok sonra gerdiler ama ses kesilmedi biraz km yap alışır parçalar ses kesilir diyorlar bana pek kesilecek gibi gelmedi sanki zinciri döndüren tekli dişlide aşınma veya kırıklık var diye düşünüyorum anlayan arkadaslar yardııııım bu arada bırakmadan önce böyle bir ses yoktu ayrıca sekman piston contalar falan değişti motorun sesi %60 azaldı çekişi falan değişti sanki 200cc gibi oldu ama motoru fazla yorma diyorlar 1000 km ye kadar sizce 1000 km ye kadar beklemelimiyim gazlamak için
    hocam yağı eksik olabilir benim ybr de aynı problemi yapmıştı

disstartion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ck 125
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam yağı eksik olabilir benim ybr de aynı problemi yapmıştı
    servisten çıkarken yağı değişti

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:30 ----------

Alıntı teknocini adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiye kadar hep kaçak yani hep korkuyla motosiklet kullandım çünkü ehliyetim yoktu.Ama şimdi kısmetse ehliyetimi alacağım.Emin olmamakla beraber Şubatta ehliyetimi alacağım.Şuanda
    kullandığım motor zebra 90 bundan önce 2-3 motor daha kullandım zebradan önce kanuni windys125 kullandım.Şimdi Yamaha Ybr125 almaya karar verdim.Kafamdaki sorulara cevap bekliyorum...
    1- Ybr nin yeni modelleri 6.aydan sonramı 1.aydan sonra mı çıkıyor yani tipi değişiyor?
    3- Kullanan arkadaşlar '' Ybr aldım keşke...... diyen yada iyiki ybr aldım .... '' diyen arkadaşların yorumlarını beklıyorum.
    kullanan biri olarak değilde almayı düşünen biri olarak şunu söyleyebilirim kymco nun ybr ayarında bir motor kullanıyorum ybr yi aramıyor değilim vites göstergesi önemli değil bence benim motorda olmasına rağmen bakmayalı 6 oldu parçasını en kolay bulabileceğin 125 cc lik motor ybr dir esd yi özellikle tavsiye ederim kullandım çok yakışıklı , seri ve konforlu motor

Teşekkürler
    yorumları bekliyorum...
    Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oo topitop koray nbr len
    iyi kanka sen nasılsın; bugün gececiyiz...
    Alıntı yunusline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saolasın koray kardeş..
    Eyvallah yunus sende saol
    Ybr kolay kolay kasa değişikliği yapmıyor.. Çünkü bunlar iş motoru... Tabiri caizse eşek ... Sanıyorum Eylülden sonra yeni kasa satışa çıkıyor..
    Vites göstergesi ile bi işin olmuyor, zaten afaki bir ihtiyaç değil.. Bugün Fz8 bile yok..
    Bi çok race touring naked motorum oldu, onlardan memnun olduğum kadar bundanda memnunum.. İyiki ybr aldım
    Esd nın anlamını şimdi hatırlayamadım ama biraz araştırayım buraya yazarım ... Bu motoru al. Sağlam rahat sorunsuz az yakıt

Çok saolasın hocam.Dayanamayıp eylülde alacam yine ehliyetsiz gezecem.Birkaç yorum daha olumlu gelirse eylülde alırım model değişşede değişmesede...

Yorumları beklıyorum...
    Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...

gk070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    teknocini kardeşim mtoor hakkında yorum istemişsinde daha ne yorum bekliyorsunki sayfalarca yorumlar var zaten ybr sonucta saglam dayanıklı bi makina sonucta yamaha kafanı hiç yorma millet bu kadar parayı bosunamı veriyor sanıyorsun hiç düşünmeden alabilirsin gayet güzel bi motor

Motosikleti
    Çok saolasın hocam.Dayanamayıp eylülde alacam yine ehliyetsiz gezecem.Birkaç yorum daha olumlu gelirse eylülde alırım model değişşede değişmesede...

Yorumları beklıyorum...
    Dün yeni lastiklerimi taktırmak için bi abimin dükkanına gittim.Son zamanların gözde motoru kanuni phantom geldi yedek parça bekliyormuş çocuk, neyse motorun yanına gittim km.sine baktım 750 de noldu hayrola dedim arka diskin kilitlendiğini ön çatalın oynadığını söyledi ha birde orjinal yan ayaklığının kendi dengesini sağlayamadığı için biraz daha büktüedüğünü anlattı.Sonra kendi motoruma döndüm ve bidaha sevdim 1400 e geldim 1000 bakımı hariç bana servis yüzü göstermedi sağolsun.Motorsiklet alırken birazda markaya bakıcaksın sonuçta 4 tekerlek değil

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 372 kullanıcı var. (0 üye ve 372 misafir)

Bu Konudaki Etiketler