kamerayı yerleştirmenin çok basit bir yöntemi.25 cm uzunluğunda düz profil demir.10 luk matkapla bir delik açılır.ayna sökülür.profil aynaya sıkıştırılır: fotoğraf yada video kamerada profile oturtulup kablo bağı ile sabitlenir.
kamerayı yerleştirmenin çok basit bir yöntemi.25 cm uzunluğunda düz profil demir.10 luk matkapla bir delik açılır.ayna sökülür.profil aynaya sıkıştırılır: fotoğraf yada video kamerada profile oturtulup kablo bağı ile sabitlenir.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Kendim sürüyomuş gibi hissettim
Abi cızırtı o kadar olur bide bizim çektigimiz vidyoya bakın ama bizimkisinde daha az gibi(11o km hıza göre ) http://www.youtube.com/watch?v=AoI6xAKh3DQ
Bunun nedeni ise kameranın bakış açısı biraz aşagı dogru tutulursa microfon rüzgara direk denk gelmez
sonix Valla iyi fikir.En ucuz yolu sanırım Senin fikrin mi o
babaçi Bide bişeye dikkat ettim vidyoda bölünmüş yola giriyorsunuz ama karşınızdan araba geliyor
http://www.youtube.com/watch?v=zIhNH...elated&search=
Birazda gülelim 200 km/saat yapıyormuş kadar zevk aldığı belli
arkadaşlarım 100Okmyi tamamladım 10O0bakımı yaptırdım we hemen hız testine çıktım duz yolda 117km/hden fazlasını gıtmedı çok beklememe rağmen bayır aşşagıda 121km/h yi geçmedi 2.6lt=100km yakıyor cbf150 rahat geçiyor beni saygılarımla...
merhabalar benim 2 sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim
1-motor normalde devir saatini kırmızıya(10.000) e getirmeden kullandığımda dahi çok uzun yol gitmediğim halde bayağı ısınıyor.Isınması da neysede yanık kokusu gibi bi koku geliyo her defasında siz de de böyle bişey var mı normalmidir?
2-merak ettim motorum 1800 km de rodaja çok dikkaat ettim düz yolda max 110 km hıza çıkıyo başka bi ybr kullanan arkadaş var o benim motor ndüz yola 130 yapıyo diyo ama o 7.000 km de sizin son hızınız ne motor daha açılır mı yoksa daha fazla hız yapmaz mı herçi çok sorun değil ben motorumu çok seviyorum
artık yuksek devırlerı zorla her vıteste. motor sagır kalacak yoksa.eger sagırlasırsa ondan sonra ıstedıgın kadar bas acılmaz haberın olsun.ayrıca ybr asırı ısınmanın aksıne kolay kolay ısınmamasıyla meshurdur.daha oncedende tartısıldı hatta bu jıkleyı cekıyosun 4 bıne gelıce kapatıyosun hala ısınmamıs oluyo 5 dakıka normal yol kosullarında kullandıktan sonra tamamen kendıne gelıyo. eger cok asırı ısınıyosa bı baktır servıste.
ya benim km sayacında bi problem var.km 90 ı geçemiyodum ama yanımdaki motorcu arkadaşlar 110 la gidiyoruz diyolardı ondan sonra km telim koptu ve değiştirdim yine aynı sorun 70-75 e kadar doğru ölçüyo sonra düzgün öçlmüyo nedeni ne olabilir?
B rh +(pozitif)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bayır aşağı yapılan hızlar son hız sınıfında sayılmıyorlar
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
burda güzel tek teker denemeleri var...fena değil...
http://www.youtube.com/watch?v=NlduG...elated&search=
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
metehan abi sanırım bende cbf150 alacagım açıkçası ybr den fazla memnun kalmadım 100cc cupla bayır assagı yarış yapıyorum motorda hiçbir değişiklik yok ne bende ne onda bayır asagı 120 cupla bayır aşagı başa baş gıdıyor oda 120ile bende 120 ile en kısa zamanda cbf 150 alacagım abi test sürüşünde cbf150 ile duz yolda 126km/h bayır aşşagı 138km/h yapmayı başardı yakıt sarfiyatıda 2.3-2.5 yakıyor saygılarımla
@mete_han sırf sen honda honda diye ortalıkta dolanıyorsun diye honda almayacağım markalar sınıfına girdi
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
olm burayı kirletme ya...de get işine...millete ayıp oluyo...terkedek buraları...geyiğe sararız yoksam fırça yerik...
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)