as 950 değil, kor@y honda da değil. 90 model kartal L yeşil. Hemide tüplü
as 950 değil, kor@y honda da değil. 90 model kartal L yeşil. Hemide tüplü
bütün parçaları hem ucuz hem bakkalda bile var..motor indirsen 250liraya toplarsın..bugün esdye serviste motor yaptır 1 teklik
iyi akşamlar arkadaşlar.Motoruma tok sesli bir egsoz taktırmayı düşünüyorum tiger dışında önerisi olan var mı?
hacı onla mercedes komprasör tokatlamışlığım var parça bol ve ucuz. Yaptır yaptır bin. Hatta kışın kaloriferleri bile var yazın pişmiş yumurta oluyom ama içinde motorun gözünü seveyim yazın be yav. Doğal klimalı
tatlı ses veren trioval gördüm ben geçen gün kendi yaptırmis bebe hoşuma gitmedi değil hani
durmuş motorun durumune kardeşim, sattın mı? arayan var mı ? yada satmaya hala niyetlimisin
Ybr le gezmek bi baska
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldumm..Burda işime yarar çok şey varmış ...Motorum Yzf r 125 50.yıl..Rodajı dolmak üzere Egzos takm ak istiyorum..ne tavsiye edersiniz??
""Yamaha YZF R125 ""
satmadım kanka motor duruyor bi sıkıntısı yok geçen gün birine küfür ettim sahibindende o yüzden üyeliğimi ıptal ettiler ben de bi ilan daha verdim motor bana ağustosa basına kadar lazım bi kaç kişi cebinde parası ile geldi opsiyonla satıs veririm dedim anlasamadık
wallahi bişyle söyleriz ama buras ybr topiği, belki çok sağlıklı fikir alamazsın.. http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2745410 adresine tüm sorularını sorabilirsin.. Senin motorun kullanıcı topiği verdiğim link...
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
hayırlısı olsun panpiş, sıkma canını... hadi ben kaçar yarın ola hayır ola... seviyoum sizleri.. müsait olduğun bi gün yanına geleyim olum... ok
satılmasından yana sıkıntım yok motorum pırıl pırıl ben yaanlızca yatmasına kıyamam burda kapı onunde..sen dua et de uzun donem cıkmasın 1,2,3 agustos tarıhlerınde yedek subaylık sınavım var corlu da
sınavdan çakarsam kısa dönem, sınavı kazanırsam uzun dönem..dua edın de kalayım o sınavdan bebeler
Selamaleyküm YBR ciler nassınız bakkem 15 gündür tatil deydim şimdi döndüm 2250 km yol yapıvemişimm benim garagıznan hemide 2 kişi yengenizle barabar gezi konusu ve resimler p.tesi salı elinizden öper şincilik hoşçakalın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...osiklet-Ampulu
beyler benim karasıçana böyle lamba takmak istesem ne yapmam lazım?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
mrb arklar aranıza yeni katıldım bu alet 100 kmde kaç litre yakıyor yada kmde kaç kuruş
100 km de kullanmaya bağlı olarak en az 2.1 en çok ta 2.8 yakıt tüketimi var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 130 kullanıcı var. (0 üye ve 130 misafir)