Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha bayilerınde var depo kılıfı..koray sen kumda oyna çöp batmasın kıçına kanka millet motor yapıyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93405087/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

ya görüyorum böyle esdleri adam daha 9bin 10bin yapmamıs debriyaj balatasi değiştiriyor hele bi 25,30bin yap bi bakalım
    Eğer buna motor diye binersem , motor tutkuma yazıklar olsun.. benimki sade ve güzel..
    Bana yetrde artar bile.. Aksesuarlı ve temiz.. Buna sende binmezsin de , bakma işte

---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:59 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len durmuş ben geçen ustaya baktırdım sen böyle kullanırsan bu balatalar sana bi bu kadar daha gider dedi benim km de şuan 23000 i geçti hesabını sen yap ama motosikletle daha bi defa teker yapılmadı yani
    kanka senle ben tartışmasız kullanıcılarız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Kredi kartı basvurusu Yapsam ne zaman cıkar veya kredimi cekmeliyim.

En kötü Crypton En iyi Ybr almayı planlıyorum Tabi gönül ybr istiyor 1000 Tl peşin vermeyi planlıyorum gerisi taksit.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi kartı basvurusu Yapsam ne zaman cıkar veya kredimi cekmeliyim.

En kötü Crypton En iyi Ybr almayı planlıyorum Tabi gönül ybr istiyor 1000 Tl peşin vermeyi planlıyorum gerisi taksit.
    kredi kartın 10 gün sonra elinde olur.. ama kresi çekersen ,sartlar bankanın lehine olursa aynı gün alırsın

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kredi kartın 10 gün sonra elinde olur.. ama kresi çekersen ,sartlar bankanın lehine olursa aynı gün alırsın
    kanka inazuma için 10 bin gayme taşıt kredisi çeksek 1 yıllık geri ödemesi ne kadar faiz alirlar 1000 liraya razıyım :D
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka inazuma için 10 bin gayme taşıt kredisi çeksek 1 yıllık geri ödemesi ne kadar faiz alirlar 1000 liraya razıyım :D
    Sedatım ben y. kredi bankasına güvenir ve sürekli bu kredi işlerine girerim..
    Taşıt kredisinden ziyade, adamların motosiklet kredisi seçeneği mevcut.. Hemen subesinin sitesinden hesaplayıcıdan
    senin için bişeyler karaladım ..Sonuç ;

Kredi Tipi : motosiklet
    Kredi Vadesi (ay) : 24
    Kredi Miktarı : 10,000

Aylık Taksit : 530,39 TL

Geri Ödenecek Toplam Tutar :
    12.729,35 TL

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    kanka ben 12 ayda öderim 24 ay çok bitmek bilmez üstelik o iş yatar 2700 gayme vermem panpa..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Ben bankadan alırsam o gün cıkartırırım tanıdıklarımız var..Ama kredi kartı dahamı iyi olur.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Aylık Taksit : 947,22 TL

Geri Ödenecek Toplam Tutar : 11.366,67 TL

Kanka 12 Ay için..

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

Ben bankadan alırsam o gün cıkartırırım tanıdıklarımız var..Ama kredi kartı dahamı iyi olur.
    Kredi çek , kartı her daim çıkarırsın .. Bu motor peşin fiyatına vade farksız ( örneğin 12 ay ) satılmıyor ki.. Böldüğün her ay için vade gelecek..

Motosikleti
    Aylık Taksit : 947,22 TL

Geri Ödenecek Toplam Tutar : 11.366,67 TL

Kanka 12 Ay için..

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

Kredi çek , kartı her daim çıkarırsın .. Bu motor peşin fiyatına vade farksız ( örneğin 12 ay ) satılmıyor ki.. Böldüğün her ay için vade gelecek..
    Abi peki 3000 Tl cektim diyelim 24 ay 12 Ay cok gelir veya ki kredi kartı alıp 1000 Tl peşin verip 3000 Taksit yapıp 36 ya böldürsem kac para gelir hesaplayabilirmisin abi. ??

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Aylık Taksit :

159,12 TL

3.818,80 TL

Kredi çekersen bu şekilde ödersin... Ama kredi kartını bilmiyorum.Her bankanın ve anlaşmalı mağazaların vade farkları çeşitli olabiliyor.
    Yani kredi çekersen ;

4,300 TL yi ybr ye verip gelirsin sonra bankaya yukarıdaki rakamı ödersin.. 1,000 TL cebinde olduğunu varsayarak konuşuyorum..

Motosikleti
    Aylık Taksit :

159,12 TL

3.818,80 TL

Kredi çekersen bu şekilde ödersin... Ama kredi kartını bilmiyorum.Her bankanın ve anlaşmalı mağazaların vade farkları çeşitli olabiliyor.
    Yani kredi çekersen ;

4,300 TL yi ybr ye verip gelirsin sonra bankaya yukarıdaki rakamı ödersin.. 1,000 TL cebinde olduğunu varsayarak konuşuyorum..

Peki 24 ay ya ben bunu 15-16 ayda kapatsam Benden geri aldıgı para azalırmı ..

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    napıyonuz bebeler..koray kanka yapı krediden ben dün çektim 10bin 36 ayda 13bin geri ödeme

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Peki 24 ay ya ben bunu 15-16 ayda kapatsam Benden geri aldıgı para azalırmı ..
    Evet toplu kapatmalara vade farkı düşüyor..

napıyonuz bebeler..koray kanka yapı krediden ben dün çektim 10bin 36 ayda 13bin geri ödeme
    Hayırdır kanka neden çektin.. Motor mu alacan yoksa

Motosikleti
    Evet toplu kapatmalara vade farkı düşüyor..

Hayırdır kanka neden çektin.. Motor mu alacan yoksa
    Bende alayım Siyah almıcam siyah arkadasımda var Ya mavi veya kırmızı almak istiyorum da arkaya canta takma yeri ollmasını istemiyorum bunu söyledigimde ordamı takıcaklar

yok hacı abi araba alacam

Motosikleti

Arabam.net e gidiniz lütfennn Siz kimsiniz :D

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    eee evlendin ya araba şart oldu kanka..aynı dert bende de var.. araba diyolar başka bişey demiyolar

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    araba bi köşede dursun. Belkim lazım olur. Ben öyle yapıyom. Hey millet benim arabam ne marka bilin bakam?

yok be olum evlilikle alakalı değil..benim birader rent a car işi yapıyor..bi tane de ben alayım çalıştırsın diyorum kiralik olarak..hanımın araba var zaten minik kuş..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araba bi köşede dursun. Belkim lazım olur. Ben öyle yapıyom. Hey millet benim arabam ne marka bilin bakam?
    sana araba değil de as950 yakışır tosunum yumurtam

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay yavrum vay , dur tahmin edeyim HONDA

yok be olum evlilikle alakalı değil..benim birader rent a car işi yapıyor..bi tane de ben alayım çalıştırsın diyorum kiralik olarak..hanımın araba var zaten minik kuş..
    Anladım kanka hakkında hayırlısı.. Tabi böle işlere gir, ek gelir olur

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)

Bu Konudaki Etiketler