Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Temmuz 2012, 18:35
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 18:49
Menepoza girmiş Durmuş artık takılmıyor buraya
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
10 Temmuz 2012, 18:58
orada dünyanın kaç bucak olduğunu anlatırlar, ondan girmez..
-
10 Temmuz 2012, 19:09
Enson gidecek mokoko onu bekliyor merak etme sen
-
10 Temmuz 2012, 19:11
F54 adlı üyeden alıntı
Enson gidecek mokoko onu bekliyor merak etme sen
kankan la fotoları gördüm.. hain bekçi
-
10 Temmuz 2012, 19:15
nasılsınız ybr cilerim benim. Koray nöörüyon, vatiz diz fatih?
-
10 Temmuz 2012, 21:17
adem80 adlı üyeden alıntı
nasılsınız
ybr cilerim benim. Koray nöörüyon, vatiz diz fatih?
atkı kazak çorap örüyom kanka... sen ne yapıyon bakem..sıırsız modifiyeye devam mı?
-
10 Temmuz 2012, 21:19
adem80 adlı üyeden alıntı
nasılsınız
ybr cilerim benim. Koray nöörüyon, vatiz diz fatih?
Topitop Adem sen ne yapıyorsun bakalım
-
10 Temmuz 2012, 21:23
S.a herkeze sınav sonuclarına az kaldı bayada bi param birikti. hayırlısı diyelim calısmaya devam..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
10 Temmuz 2012, 21:26
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
S.a herkeze sınav sonuclarına az kaldı bayada bi param birikti. hayırlısı diyelim calısmaya devam..
hadi hayrlısı bi ybr daha bünyeye dahil edelim.. ama sıkıntı hiç çıkarmıyor haberin olsun..ondan sonra motordan soğuma
hani uğraşırım kafaya takayım strese gireyim dersen cbf öneririm..
-
10 Temmuz 2012, 21:31
K o r @ y adlı üyeden alıntı
kankan la fotoları gördüm.. hain bekçi
Ne fotografı patatesci bası
-
10 Temmuz 2012, 21:33
hadi hayrlısı bi
ybr daha bünyeye dahil edelim.. ama sıkıntı hiç çıkarmıyor haberin olsun..ondan sonra motordan soğuma
hani uğraşırım kafaya takayım strese gireyim dersen cbf öneririm..
Cıkarmasın ya cıkarsın diyemi 4.200 vericem koray abi ben ya geceyim ehliyeti ama cıkartmayı düşünmüyorum işte 1 ay daha para biriktirip 1100 Yapıcam onu motora pesinat verip gerisini bi sekilde kredi kartı bulup halledicem sonra okulda zaten stajım var ondan aldıgım ilk aylıkla ehliyetimi cıkartıcam (Motorla beraber ekipmanları alıcam) 1 Ay süre zarfında köyde durucak motor alısalım biraz..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
10 Temmuz 2012, 21:37
Cıkarmasın ya cıkarsın diyemi 4.200 vericem koray abi ben ya geceyim ehliyeti ama cıkartmayı düşünmüyorum işte 1 ay daha para biriktirip 1100 Yapıcam onu motora pesinat verip gerisini bi sekilde kredi kartı bulup halledicem sonra okulda zaten stajım var ondan aldıgım ilk aylıkla ehliyetimi cıkartıcam (Motorla beraber ekipmanları alıcam) 1 Ay süre zarfında köyde durucak motor alısalım biraz..
şaka yapıyorum izzetim.. ybr hayattır.. şimdi ben bu aralar... xj6 ve yine eskiye dönüş fz6 bakıyorum ama bakalım... kısmet..ybr yine kalacak bende... 3 ay içinde herşey belli olacak
-
10 Temmuz 2012, 21:39
koray abicim son yazdıgım mesaja bi cewap verebilcen mi saanaa zahmet
-
10 Temmuz 2012, 21:41
gk070 adlı üyeden alıntı
koray abicim son yazdıgım mesaja bi cewap verebilcen mi saanaa zahmet
gökanım bana mesaj gelmemiş.. gelseydi hemen cevaplardım..bi daha yolla bakem
-
10 Temmuz 2012, 21:47
şaka yapıyorum izzetim.. ybr hayattır.. şimdi ben bu aralar... xj6 ve yine eskiye dönüş fz6 bakıyorum ama bakalım... kısmet..ybr yine kalacak bende... 3 ay içinde herşey belli olacak
Öyle abi işte artık taslar yerine oturuyor hani konu acmıstım ya mondial 110 ft var diye onu sürüyorum köyde ayaklarım tamamen yere deyiyor cok sevdim,ybr de parmak uclarımdan biraz fazla basıo o yüzden düşündüyor.. Bakalım yamaha alıcaz ama ya ybr veya crypton işte
-
10 Temmuz 2012, 21:49
ooff abi :D o kadar uzun mesaj tekrar yazılırmı :D işten geldim yorgunluktan ölüyorum :D sen cevap yazfdınmı diye girmeye bakmıştım ama nese:D abi tekrar yazayım ben msjdan hatırladıklarımı
-
10 Temmuz 2012, 21:51
Öyle abi işte artık taslar yerine oturuyor hani konu acmıstım ya mondial 110 ft var diye onu sürüyorum köyde ayaklarım tamamen yere deyiyor cok sevdim,
ybr de parmak uclarımdan biraz fazla basıo o yüzden düşündüyor.. Bakalım
yamaha alıcaz ama ya
ybr,crypton işte
parmak uçlarının yere değmesi seni kesinlikle düşündürmesin...
ybr gayet dengeli ve hafif bir motor.. seni dönüşlerde veya yoğun trafikte kesinlikle üzmez.. bana kalırsa ybr al keyfine bak..
-
10 Temmuz 2012, 21:53
parmak uçlarının yere değmesi seni kesinlikle düşündürmesin...
ybr gayet dengeli ve hafif bir motor.. seni dönüşlerde veya yoğun trafikte kesinlikle üzmez.. bana kalırsa ybr al keyfine bak..
Orasıda var abi fakat su debriyaj olayını anlatmaları lazım kafam bu yüzden karısık gene girmeyelim bu konulara sonra deliriyorum. O gün gelsin hele 1-2 Gün önceden karar verip gider alırım.
-
10 Temmuz 2012, 21:55
gk070 adlı üyeden alıntı
ooff abi :D o kadar uzun mesaj tekrar yazılırmı :D işten geldim yorgunluktan ölüyorum :D sen cevap yazfdınmı diye girmeye bakmıştım ama nese:D abi tekrar yazayım ben msjdan hatırladıklarımı
yaz gökanım yaz.. mürekkebe para mı veriyon pis ybr ci..
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
Orasıda var abi fakat su debriyaj olayını anlatmaları lazım kafam bu yüzden karısık gene girmeyelim bu konulara sonra deliriyorum.
O gün gelsin hele 1-2 Gün önceden karar verip gider alırım.
debriyaj kombinasyonunu soruyorsan, gayet basit.. anlatmakla olmaz.. bir bilen gösterecek sana.. yada başka bişey mi kastettin, anlyamadım.. sonuçta manisadasın izzetim.. Motor konusunda Antalya dan sonra başı çekirsunuz.. çevrende çok adam vardır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 285 kullanıcı var. (0 üye ve 285 misafir)
Bu Konudaki Etiketler