slm arkadaşlar bugün motorsikletin sigortasını yeniledim fakat ücret olarak 67 tl ödedim. geçen sene sadece 28 tl iken şimdi neden bukadar diyince sigortacı motosikletler için bu zam bekleniyordu artık başka sigortacıyada sormadım. Acaba yakın zamanda sigortasını yeniliyen arkadaşlar varmı.
49 lira. Aksigorta. Mayıs ayı.
ybr nizde hangi lastiği kullanıyorsunuz ? yaz kış kullanabilceğimiz sağlam oturaklı bir lastik önerebilir misiniz ?
2011-2012 (yamaha Crypton)--( 2012-∞∞ Yamaha Ybr )
[QUOTE=fat280;2738978]ben pirelli duraction kullanıyorum dişli şimdilik bir sorun yok 4 mevsim kullanılabilir bir lastik[/QUOTE
Asfaltı tutuşu nasıl virajlarda yapışıyor mu asfalta
Pirelli mt 65 tavsiye ederim gayet güzel
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Beyler buradan hariç 1-2 foruma daha soracağım bu soruyu. Özellikle 2. resimdeki sorum hakkında inşallah bilgili birilerini bulabilirim.
Resimlere tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. İlk defa resim ekliyorum. Yanlışım olduysa kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar bu direksiyonu bu hale nasıl getiriyorlar? Direksiyon M direksiyon o tamam ama uzun demirler çıkmış o nasıl oluyor? Direksiyonu aşağımı kaydırıyorlar? Yapıcak değilim sadece merakımdan soruyorum. Bu direksiyonla zaten ne trafikte gezilir ne boş arazide.
Ama bu jantlara bayıldım. Bu jantlardan nerden bulabilirim. Nikelaj olup olmaması önemli değil. Sadece bu jantların aynısından yada daha sık telli olanından. Keçe ile nikelaj işi halledilir. Lastiklerin duruşu bile bir hoş
[QUOTE=schmarık;2739221]Beyler buradan hariç 1-2 foruma daha soracağım bu soruyu. Özellikle 2. resimdeki sorum hakkında inşallah bilgili birilerini bulabilirim.
Resimlere tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. İlk defa resim ekliyorum. Yanlışım olduysa kusuruma bakmayın.
http://img24.resimup.net/dm/265K.jpg
Arkadaşlar bu direksiyonu bu hale nasıl getiriyorlar? Direksiyon M direksiyon o tamam ama uzun demirler çıkmış o nasıl oluyor? Direksiyonu aşağımı kaydırıyorlar? Yapıcak değilim sadece merakımdan soruyorum. Bu direksiyonla zaten ne trafikte gezilir ne boş arazide.
kardeşim o resimdeki motorun amortisörler indirildiği için o demirler çıkmış yani sireksyonla bi ilgisi yok
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Sadece 1 tane titan resmi 1 de ybr resmi koyucam gerisi sizde..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ruhsat sığar mı oraya :D garajda duruyo motor bişey olmaz allahın izniyle ya cepte yazıları siliniyor nasıl muhafaza etcez ? Ben biraz zorlıcaktım arkadaş tırnakları var çıkarmayı bilmiyosan uğraşma kırarsınn dedi bende bıraktım
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
Arkadaşlar daha motoru yeni yeni keşfediyorum 100 km daha yeni yaptım ön süspansiyon çok iyi arkada biraz sıkıntı var bana göre tabi.. Ön taraf geçiyor kuş gibi bir tıss sesi geliyor arkaya geldi mi hopluyorum biraz :D bunun bir çözümü var mıdır ayarı var mıdır ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
arkadslar merhaba aranıza yenı katıldım motorlarla ılgılı pek bılgım yok bende bu motorlardan almak ıstıyorum vıteslı motor hıc kullanmadım scooter kullana bılıyorum yenı olmama ragmen surdum ama trafıge cıkmadım tabıı ybr ler saglam mıdır ısten eve evden ıse bısey dusunuyorum ybr nın son hızı kactır arkadaslar 120 bulurmu yakında alıcam onun ıcın yorumlarınıza ıhtıyacım var sıfır alıcam yalnız hanı hız yapmak ıcın acmak lazım falan dersenız pek onlardan anlamam motor zorlanmadan son hız ne yapar kolay kolay arıza verırmı bılgılerınıze gore hareket edıcem sımdıden saolun..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)