olum sen benden de apaçisin uleee
durmuş bizden daha apaçileride varmış yav bugün hanım,oğlan ben 3 kişi mötornan denize gittik. Nası? Apaçi işi olmuşmu
olum sen o göbekle hadi bindin de yenge ile bebeye niye çile çektirdin
Bol neşeli muhabbetler dilerim... sınavıma son 60 gün.... ve sonrasında ybr inş geri sayım devam ediyor bu gece gündüz çalışmanın karşılığını ybr olarak alacağıma inanıyorum hayırlı geceler..
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
motorun selesi geniş ve rahat durmuş. Göbeği deponun üstüne oturtuyom olum göbekmi var bende?
iyi geceler arkadaşlar erdek festivaline gittim işte resimler
http://www.motosiklet.net/forum/etki...stivaline.html
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Arkadaşım hayırlı uğurlu gelir inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
kanka boy 1.75 kilo 83. Hafif bi türk balkonu var orjinal. Çok değil hava yastığı niyetıne kullanıyom. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim
Arkadaşlar sizce yeni kasa mavi esd mi daha güzel, hoş duruyo? Yoksa kırmızı esd mi?
Jant şeridi olsun elcik, sibob kapağı, biraz dış görünüş için aksesuar eklemeyi düşünüyorumda. Hangisine daha iyi gider. Bana göre kırmızı daha hoş duruyo. Daha çok göze hitap ediyo. Birde kırmızı jant şeridi ile mükemmel oluyo. Yardımcı olur, fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Sağlıcakla kalın...
Beyler iyi günler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
İyi yumurta çi Adem
fatih senin motura choper gidonu iyi yakışır arka süspansiyonları alçalt,ön leri yükselt,elciklere püskül as, ön farın üstüne veya yerine kocaman kurumuş öküz kafası bağla monte et.motörün 1 numaraö
Adem ben orj bozmam o tArz motor istesem en500 alırım veririm kirbaci
fatih bizim motorların yanına numunelik 1er büyük motor lazım aslında.en500 gibin.
Adem ben biraz para bulsam eve almayı düşünüyorum ybr bana birkaç yıl yeter ev aldıktan sonra motor işine bakarız esasen bana büyük motor lüks olur
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)