Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Temmuz 2012, 20:55
Arkadaşlar yeni kasa ybr için bende aşağıda bulunan ilandaki gibi bir far kullanmak isterim. Kışa doğru sıfır alma imkanım var kısmetse. Bu farı nereden kaç tl'ye bulabilirim? Takmak için gerekli olan aparatları varmıdır? Yoksa direk kafa grenajını ve farı söküp bu yuvarlak olan farı mı takıcaz? Bence bu hali daha sportif daha hoş duruyor. Bu benim fikrim.
Birde arkadaşlar mutlaka görmüşsünüzdür ybr'nin direksiyonunu değiştiriyorlar alçak mı desem düz direksiyon mu desem bilemedim. Ama siz beni anladınız diye umuyorum. Öyle bir direksiyon alıp taksam nasıl olur? Direksiyonu nereden ne kadara bulabilirim? Motor için herhangi bir zararı varmıdır?
Yardımcı olucak olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91816850/detay
Reklamlar
-
01 Temmuz 2012, 22:16
schmarık adlı üyeden alıntı
Gerçekten ciddimisin sen? Motoru sattığını p.tesi almaya geliceklerini söyledi. Evrak problemi neler? Egzantriği nasıl o hale getirip öttürmeyi başarmış
anlamadım. Egzantrik neden o duruma gelebilir açıklayabilirmisin? Bende öğrenmiş bilgilerimi tazelemiş olurum. Elektrik tesisatından ve kontak sorunundan kastın nedir acaba? Birde nerede ikamet ediyorsun. Belki tanışır konuşuruz.
ruhsatın tek yaprağı var nisan ayından beri satış almayı bekliyor..motorun kontağı çalışmıyor..devir teli yok..ön ve arka lastik tamamen kabak..arka beşik arka çamurluk ön çamurluk arka grenajlar değişmiş..sol gaz kütügü ve gaz teli yok..elektrik tesisatı çok oynanmis..egzosu tıkayip sesi dinlediğinde egzantrik sesi geliyor..motoru söküp yeniden toplamışlar ama rahat 40kmden az yol yapmamıs..
-
01 Temmuz 2012, 22:19
delileoo adlı üyeden alıntı
ruhsatın tek yaprağı var nisan ayından beri satış almayı bekliyor..motorun kontağı çalışmıyor..devir teli yok..ön ve arka lastik tamamen kabak..arka beşik arka çamurluk ön çamurluk arka grenajlar değişmiş..sol gaz kütügü ve gaz teli yok..elektrik tesisatı çok oynanmis..egzosu tıkayip sesi dinlediğinde egzantrik sesi geliyor..motoru söküp yeniden toplamışlar ama rahat 40kmden az yol yapmamıs..
lan durmuş, ybr nin profösörü olmuşsun kanka...eferin abisi
bende bugün abant yaptım kanka.. motor gidiyor beyaa
-
01 Temmuz 2012, 22:20
hayt koçum benim sanki yamaha servis şefi gibi bütün hataları saymışsın..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Temmuz 2012, 22:28
-
01 Temmuz 2012, 22:31
F54 adlı üyeden alıntı
hayt koçum benim sanki yamaha servis şefi gibi bütün hataları saymışsın..
oooooo şark kurnazı hoşgeldin
-
01 Temmuz 2012, 22:42
şahsen ben böyle bi motoru alirim burda benim tamirini yapamayacağim (yaptiramayacağim) bi durum yok ama gel gelelim 1700 değilde 1300-1400 tl teklif ederdim..motorun sahibini tanımam etmem ha şimdi elalemin motorunu met ediyor gibi olmayayım :D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Temmuz 2012, 22:53
adem80 adlı üyeden alıntı
muğla bodrum. Neden sordunkine?
bende muğlalıyım cevapların birinde 140 kilo metrecik yol yaptım milasın orda falan yazmışsında ordan aklıma geldi bi sorayım diye.
-
01 Temmuz 2012, 22:57
bodrumdan milasın köyüne gidip geldim. Toplamda 140 km yaptım. Geçen sayfalarda yazmıştım doğrudur. Benim aklıma yolda bi ybr denk gelmişti. Acaba o mu dedim?
-
01 Temmuz 2012, 22:59
sedat_57 adlı üyeden alıntı
şahsen ben böyle bi motoru alirim burda benim tamirini yapamayacağim (yaptiramayacağim) bi durum yok ama gel gelelim 1700 değilde 1300-1400 tl teklif ederdim..motorun sahibini tanımam etmem ha şimdi elalemin motorunu met ediyor gibi olmayayım :D
ben de 1250, 1300 liraya kadar almayı düşünüyordum ama motoru görünce resimlerdeki gibi olmadığını anlıyorsun kurye çıkmalarinin bile bloklari o kadar oynanmis değil..çocuk da bir kuruş aşağı vermem diyor zaten..
-
01 Temmuz 2012, 23:45
Bi benim ybrnin sorununu bulamadiniz
Abi şu sirinevler in neresinde? Cadde sokak ismi ver ki navigasyonla bulayim sana zahmet.
Kaza yapmasaydım motoru da tamir ederdik hazır buradayken...
-
01 Temmuz 2012, 23:52
neyi var olum senin motorun?
-
01 Temmuz 2012, 23:58
hayırlı geceler beyler, benim ybr'yi yıkamacıda yıkatmayı düşünüyorumda hani şurasına su gelmesin ıslanmasın dediiniz bi yeri varmı,
nereye su gelmesin dersiniz ??
-
02 Temmuz 2012, 00:18
heryerini yıkatabilirsin sikinti yok
-
02 Temmuz 2012, 00:28
şeker çuvalımı bu? Bişey olmaz.calışmazsa buji piposunu sök,içini ve bujinin üstünü kurula.tak geri yola devam. Ama çalışır.
-
02 Temmuz 2012, 00:28
yamaha bayisi aydın motor var onun oralar motorcu kaynıyor hepsini gez dolaş sor maxımuz moto ay var moto drom var
-
02 Temmuz 2012, 00:49
dolphin_star adlı üyeden alıntı
şaka yapıyorum kardeşimya tabi yaptıracaksın motorun bakımlarını. 96 model motor ve ilk defa değiştiriliyor haaa gerçekten harika, bu motor jawa nın modifiyeli hali gibi bişey, sağlamlık nerdeyse aynı bende düşünüyorum benim apachenin ön dişliyi cg dişlisi ile değiştirmeyi. Sence başka napayım performans için?
özelden msj attım sana. Ybr ciler duymasın
-
02 Temmuz 2012, 02:12
adem istediğini yaz yavrum korkma biz iyiye iyi kötüye kötü diyeni taşlamıyoruz
-
02 Temmuz 2012, 02:39
benim topik te var fatih ne yaptırdıysam. Kopya çekebilirsin
-
02 Temmuz 2012, 02:49
adem senin gibi güçsüz motor alıp sonra orasını burasını bızıklamıyoruz esas apache titan cılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 104 kullanıcı var. (0 üye ve 104 misafir)
Bu Konudaki Etiketler