Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Istanbuldayim arkadaşlar buluşma olursa 0532 796 31 73den arayın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    slm millet......

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92157255/detay adam doğru söylemiş bu motor 10 kuruş yakarsa şu benzin fiyatlarıyla..ben bu motoru cayır cayır yakarım..
    ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    12 hp 8 krş.........

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Ehliyet sınavına girdim cok cok kolaydı fakat ben biraz üstüne düşüp 1 soruyu 3 defa fazla okudum Bu sınavı gectim Sonucları bekliyorum
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm millet......

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    12 hp 8 krş.........
    seninki 9buçuk kuruş yakar ama o sürüş ile yumuşak seker

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    seninki 9buçuk kuruş yakar ama o sürüş ile yumuşak seker
    kanka 1-2 krş önemli değil... önemli olan sıkıntı olmasın.. yarın tekrar abant yapıyorum...
    kaliteyide yanıma alacağım.. konforda arkamdan gelecekmiş...

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyet sınavına girdim cok cok kolaydı fakat ben biraz üstüne düşüp 1 soruyu 3 defa fazla okudum Bu sınavı gectim Sonucları bekliyorum
    aferin sana

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    milet sınavı bende geçtim ama 9 yıl önce benide kutlayın benide kutlayın
    Bakın bugün neler yaptım. Ön dişli, arka dişli zincir set olarak değişti. Ön 16, arka 38 artık. Uzun yolda cayır cayır diye değilde tın tın gidecem arka dişli takozları değişti titreşim neyin kalmadı. Eski takozlar ful bitmiş, gaza asılınca demir demire temas edince titreme yapıyodu. Ayak tabanlarımda hissediyodum. Şimdi yağ gıbı kayıp gidiyo 96 ybr em parton titan. Ha bide arka beşik leri değiştirdim. Arka lastik sağa sola oynamıyo artık yanlız zincir kapağı uyuşmadı artıkın yenisini beklicez. On numara oldu. Artık bi sıkıntısı yok.

Motosikleti
    Unutulmuşuz vay arkadaş...

Istanbuldayim buluşalım dedim kimsede ses yok.

Iyi ki bi ufak kaza yapıp forumu salladik valla...

Oldu mu boyle...

Cık cık cık...

yok mu kimse buluşalım yau...

Motosikleti
    Yamaha
    Merhaba arkadaşlar. Sizce bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1840570/detay/ motor nasıldır? Sahibi burdan mı acaba almayı düşünüyorum da sizin fikirleriniz yorumlarınız neler olur? temiz bir motora benziyo. Açık net fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı schmarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Sizce bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1840570/detay/ motor nasıldır? Sahibi burdan mı acaba almayı düşünüyorum da sizin fikirleriniz yorumlarınız neler olur? temiz bir motora benziyo. Açık net fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.
    bu paraya zor gibi görünsede adamı arayıp detaylı bilgi almakta fayda var belki fotograf temsili olabilir.. ayrıntılı bilgi arayın vereyim dediğine göre var bi alicengiz ara konuş bakalım.. yalnız kmde oynama olmasın şahsen ben 2007 den beri motora hiç binmesem 60-70 bin garanti yapardım binmedigim halde yani binsem 100 bin :D
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Yamaha
    Motor satılmış hay şansıma yaa

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    arkadaşlar ybr için özel yapım performans egzosumu satıyorum. kendime 150 tl ye mal oldu ama mt üyelerine 100 tl ye vereceğim.
    egzosu profil resimlerime atacağım birazdan düşünen olursa konuşuruz. satma sebebim motoru değiştirmiş olmam başka egzosdan yana hiçbir sıkıntı yoktur.
    motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ybr için özel yapım performans egzosumu satıyorum. kendime 150 tl ye mal oldu ama mt üyelerine 100 tl ye vereceğim.
    egzosu profil resimlerime atacağım birazdan düşünen olursa konuşuruz. satma sebebim motoru değiştirmiş olmam başka egzosdan yana hiçbir sıkıntı yoktur.
    2011 gösterge paneliyle takas edebiliriz http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0828455/detay/
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2011 gösterge paneliyle takas edebiliriz http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0828455/detay/
    yok benim motorum apache apache ye uygun bişeyler varsa elinde değişebilriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    milet sınavı bende geçtim ama 9 yıl önce benide kutlayın benide kutlayın
    Bakın bugün neler yaptım. Ön dişli, arka dişli zincir set olarak değişti. Ön 16, arka 38 artık. Uzun yolda cayır cayır diye değilde tın tın gidecem arka dişli takozları değişti titreşim neyin kalmadı. Eski takozlar ful bitmiş, gaza asılınca demir demire temas edince titreme yapıyodu. Ayak tabanlarımda hissediyodum. Şimdi yağ gıbı kayıp gidiyo 96 ybr em parton titan. Ha bide arka beşik leri değiştirdim. Arka lastik sağa sola oynamıyo artık yanlız zincir kapağı uyuşmadı artıkın yenisini beklicez. On numara oldu. Artık bi sıkıntısı yok.
    vaay adem reis :D yaw hangi foruma girsem görüyorum seni forumların maskotu gibi bişey oldun =) gel sana yeni bi motor alalım bi motor parası masraf ettin makineye ;)

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok benim motorum apache apache ye uygun bişeyler varsa elinde değişebilriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

vaay adem reis :D yaw hangi foruma girsem görüyorum seni forumların maskotu gibi bişey oldun =) gel sana yeni bi motor alalım bi motor parası masraf ettin makineye ;)
    Yok be arkadaşım. Gerekli bakımları yaptırdım. Arka dişli ve beşikler ilk defa değiştirdim mesela. 96 model bi motor için iyi değilmi? Bu ara aka dişliyi 2 numara küçülttümya, rampa denemesi yaptım. Artçıyla 2 ci vites çıktığım rampayı zorlanmadan gene 2 ci vitesle çıkabiliyom . Yani rampalarda eskisine göre vites düşürmüyom

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unutulmuşuz vay arkadaş...

Istanbuldayim buluşalım dedim kimsede ses yok.

Iyi ki bi ufak kaza yapıp forumu salladik valla...

Oldu mu boyle...

Cık cık cık...

yok mu kimse buluşalım yau...
    olum sen dakika söylüyorsun insan haftasonu gelmeden söylerdi ona göre plan yapardık ihtiyari falan ayarlardik

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok be arkadaşım. Gerekli bakımları yaptırdım. Arka dişli ve beşikler ilk defa değiştirdim mesela. 96 model bi motor için iyi değilmi? Bu ara aka dişliyi 2 numara küçülttümya, rampa denemesi yaptım. Artçıyla 2 ci vites çıktığım rampayı zorlanmadan gene 2 ci vitesle çıkabiliyom . Yani rampalarda eskisine göre vites düşürmüyom
    şaka yapıyorum kardeşimya tabi yaptıracaksın motorun bakımlarını. 96 model motor ve ilk defa değiştiriliyor haaa gerçekten harika, bu motor jawa nın modifiyeli hali gibi bişey, sağlamlık nerdeyse aynı bende düşünüyorum benim apachenin ön dişliyi cg dişlisi ile değiştirmeyi. Sence başka napayım performans için?

Alıntı schmarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor satılmış hay şansıma yaa
    şansın varmis o motorun egzantrigi ötüyordü..evrak problemi vardı ve elektrik tesisatı ve kontak sorunu vardı gidip baktım da o parayı hakedecek bir motor değildi

Motosikleti
    Yamaha
    şansın varmis o motorun egzantrigi ötüyordü..evrak problemi vardı ve elektrik tesisatı ve kontak sorunu vardı gidip baktım da o parayı hakedecek bir motor değildi
    Gerçekten ciddimisin sen? Motoru sattığını p.tesi almaya geliceklerini söyledi. Evrak problemi neler? Egzantriği nasıl o hale getirip öttürmeyi başarmış anlamadım. Egzantrik neden o duruma gelebilir açıklayabilirmisin? Bende öğrenmiş bilgilerimi tazelemiş olurum. Elektrik tesisatından ve kontak sorunundan kastın nedir acaba? Birde nerede ikamet ediyorsun. Belki tanışır konuşuruz.

Motosikleti
    olum sen dakika söylüyorsun insan haftasonu gelmeden söylerdi ona göre plan yapardık ihtiyari falan ayarlardik
    Nete ne zamandır giremedim. O yüzden aslindda bir iki güne giderim. Ybrm için on cam lazım. Bir de sağ ayna.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 142 kullanıcı var. (0 üye ve 142 misafir)

Bu Konudaki Etiketler