nooldu ekmek arası? Düştünmü, carptınmı?
yürüme hızında giderken kaydı motorumun ön mislen lastiği sıcak asfaltta ve sonuç bu..koruma demiri sayesinde yan yatınca motorun hiçbir yeri değmedi ama gidon sağa dönünce üstteki camın ve farın ucundakı folyo kalktı..iyiki fara folyo çekmişim ve 2.camı takmışım yoksa hem far çizilirdi hem de ön cam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
adem titani bana otobüsün altına koy da yollasana len bir ay sonra sana onun eksiklerini yapıp sağını solunu toplamış halde geri göndereyim.. bir aylığına ucuz bi motor bulamadım gitti yahu..motora müşteri çıktı işe gidip gelmeye aracım yok diye satamiyorum arabayı da ilana koydum galeriye çektim diğer araba da kardeşim de ben kaldım yaya..
gel al. Ben anlamam ki o işlerden.
sağol yavru ceylanım..senden gel al cevabını almak önemli olan..yoksa ben ne yapayım hurdacı ademın hurda titanini
olum hurda deyip durma şuna. 2012 esd leri bile tokatlıyo. Cbf 150 de dahil.
cbf motor mu la? koltuğu geniş olmasa 'bıyığımı' satarlardı o motoru gözümle gördüm kuryenin biri pet şişeye yağ koymuş onu da arka çanta demirine sıkıştırmış geziyordu ulen yağı püsürü ile uğraştıktan sonra sıfır motor niye alayım kı bıde 5bin lira?
motordan saysaydım zaten çoktaan almıştım
cbfle 1 haftada 2 kişi dip gaz 950 km yapmasan senin sözlerine inanıcam hearkadaş bu motorların hepsi aynı birbirne göre artıları eksileri var...neyin kafası bu yahuu
he cbf 5000 oldu verilirmi şuan verilmez ama 4000'in altındayken alınırdı şimdi çok para be abi...eski fiyatı olsa sıfır cbf alırdım...
sıfır cbf alınır ama bayiden çıkmadan motor açtırılır..krank piston silindir değiştirilir..ancak o şekılde 5 değil ama 4bin lira verilerek alınabilir kı 70,80 bin km yağ yakmadan kullanılabilir..
arkadaşlar 1600 km de ybr alcaktım 2012 model parası anlaştık hatta fiyat söyliyim 3650 TL ye bugün bakmaya gittim motora 2011 model çıktı.2012 trafiğe çıkışlı ama 1600 kmde motor belli temiz fiyat nasıl sizce fazla mı 2011 için ben ucuza denk getirdim diye alıyordum ? normal bir fiyatsa vazgeççem
3 tane cbfnın üstünden geçtim,motorsiklet kullanan arkadaşlarımın çoğu cbf kullanıyor ve kullanmışliklari da var..rahat olduğu için tercih ediyorlar..hepsinin motoru da yağ eksiltiyor..eksiltmiyor diyen yalan söyler ya da tin tin kullanıyordur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
dandik lastiklerle ve aksesuarsiz ise edecek fiyati odur
işte kanka işler her daim yolunda gitmiyor
eğer her daim işler yolunda olsa o zaman da hayatın tadı çıkmaz ki sana bol şans senin dediğin o iş olmaz ben mootorumu satmaya kıyamıyorum saat gibi maşallah eğer bi arkadaş a gidecekse olur yoksa olmaz belki senin motor da çizik yoktur ama benim motor da da sıfır sorun yani o yüzden satmam
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92157255/detay adam doğru söylemiş bu motor 10 kuruş yakarsa şu benzin fiyatlarıyla..ben bu motoru cayır cayır yakarım..
selamlar, YBR 125 2012 Kullanıyorum yakşakım 1 aylık oldu 700 KM de,
Benzin olarak 95 almamı söyledi satıcı firma.
Ama bazı kişilerden duyduğuma göre 97 alsan daha iyi olur diyorlar . Motora bir zararı olurmu 97 alsam daha verimli olduğunu söylüyorlar ?
2. sorunda şu.
Motor bazen düşük devirde giderken titriyor sanki devir 7000 8000 lerde gibi seside oldukça yüksek, sanırım buna boğulma deniyor bunun sebebi ne olabilir
Şu an bu konu içerisinde 192 kullanıcı var. (0 üye ve 192 misafir)