Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    lojistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xcg 150
    Arkadaşlar merhaba, nasipse ikinci el ybr alıp bende aranıza katılmak istiyorum. Ama ikinci el fiyatları oldukça kafa karıştırıcı geliyor bana size sormak istediğim 2005 model temiz ybrnin hangi fiyat aralığında alınırsa uygun olduğudur.Birde motoru almadan Ankarada gösterebileceğim bir usta söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
    Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    arkadaşlar bende kendime bir kamera montaj aparatı yaptım.daha önce modlarımızdan eyong kardeşimiz tarifini yapmıştı,benimki sadece kopya oluyor bu durum da yapmak isteyen olursa
    http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ti-yapimi.html
    benim yapabildiğim bu

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2007-07-18

hareket halinde iken video kalitesi nasıl olur henüz test etmedim akşam bu şekilde işe giderken kayıt yapacağım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    helal olsun be babaci sana...işi biliyon....

2 gün önce ybr sahibi kurye bir abiyle tanıştık...km sine baktım...84557 deydi...evlad dedi o km yanlış...eksik dedi...nesi eksik dedim oynamamı var dedim...yok 184.557 de dedi...hani 99.999 dan sonra sıfırlanıyor ya...o hesap...yani 2.yüzbine doğru gidiyormuş...daha motur kapağı açılmamış...sadece sübap ayarı için...başkada ellenmemiş...yorum yok...

titreşim olduğunda belki problem yaşayabilirsin...makinede sabitleme yoksa işin nanay...durduğunda çekersin artık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Comet
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2 gün önce ybr sahibi kurye bir abiyle tanıştık...km sine baktım...84557 deydi...evlad dedi o km yanlış...eksik dedi...nesi eksik dedim oynamamı var dedim...yok 184.557 de dedi...hani 99.999 dan sonra sıfırlanıyor ya...o hesap...yani 2.yüzbine doğru gidiyormuş...daha motur kapağı açılmamış...sadece sübap ayarı için...başkada ellenmemiş...yorum yok...

titreşim olduğunda belki problem yaşayabilirsin...makinede sabitleme yoksa işin nanay...durduğunda çekersin artık...
    dün akşam test ettim titreşim hemen hemen hiç yok,fakat rüzgardan dolayı inanılmaz bir cızırtı var birde mikrofonun önüne sünger kapayıp deneyeceğim
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    babaçi kardeş;son surat denemesimi yapacaksın Ybr enle?
    gördünmü bilmem bu sitede otobanda 299 basan bir race çi vardı videolarda,ona özenmedin inş.

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Motora monte kameralar birşeyleri kanıtlamak için kullanıldığında insanlara bazen düşüncesiz şeyler yaptırabilir, gereksiz risk almasına neden olabilir, dikkatli olun ;)
    Güzel gezi videolarını bekleriz...

Motosikleti
    Comet
    Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    babaçi kardeş;son surat denemesimi yapacaksın Ybr enle?
    gördünmü bilmem bu sitede otobanda 299 basan bir race çi vardı videolarda,ona özenmedin inş.
    Alıntı insane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora monte kameralar birşeyleri kanıtlamak için kullanıldığında insanlara bazen düşüncesiz şeyler yaptırabilir, gereksiz risk almasına neden olabilir, dikkatli olun ;)
    Güzel gezi videolarını bekleriz...
    yok arkadaşlar 90 km de ayaklarım titremeye başlıyor zaten hıza karşı zerre merakım yok.23 temmuzda izine ayrılacağım genelde istanbul dışına yakın yerlere balığa gitmeyi planlıyorum dedim gezdiğim yerleri kayıt yapayım.

dün test ettim görüntü çok güzelde 40-50 km hızlarda bile çok cızırtı yaptı mikrofonun önüne sünger kapatsam faydası olurmu acep birde öyle deneyeceğim

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şimdiye kadar YBR de duyduğum en uzun KM sorunsuz yani helal olsun yakışır YBR ye nice uzun yollara

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    inşallah güzel gezi videolarıyla bekliyoruz seni.... emeğine sağlık..
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok arkadaşlar 90 km de ayaklarım titremeye başlıyor zaten hıza karşı zerre merakım yok.23 temmuzda izine ayrılacağım genelde istanbul dışına yakın yerlere balığa gitmeyi planlıyorum dedim gezdiğim yerleri kayıt yapayım.

dün test ettim görüntü çok güzelde 40-50 km hızlarda bile çok cızırtı yaptı mikrofonun önüne sünger kapatsam faydası olurmu acep birde öyle deneyeceğim
    cızırtı rüzgardan kaynaklanıyorsa tabii ki olacaktır...

Motosikleti
    Comet
    Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cızırtı rüzgardan kaynaklanıyorsa tabii ki olacaktır...
    cızırtıki hemde nasıl az önce görüntüyü pc ye aktardım evde zannedersiniz kıyamet kopuyo,640*480 30 kare saniyede çekim yaptım 13:30 saniyelik görüntü 1gb yer tuttu.nasıl yükleyeceksek artık

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    cızırtıki hemde nasıl az önce görüntüyü pc ye aktardım evde zannedersiniz kıyamet kopuyo,640*480 30 kare saniyede çekim yaptım 13:30 saniyelik görüntü 1gb yer tuttu.nasıl yükleyeceksek artık
    .wmv formatına çevirseniz çok az yer kaplar.Ayrıca o şekilde youtube ekleyebilirsiniz fazla bir vakit almaz yükleme işlemi

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Babaçi o zaman videolarını bekliyoruz

YBR ile 190bin km ha.... Hımmmm...Kaç senelikti o motor?

Motosikleti
    Comet
    Alıntı insane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Babaçi o zaman videolarını bekliyoruz

YBR ile 190bin km ha.... Hımmmm...Kaç senelikti o motor?
    bende geçen hafta bir kurye abiyle görüştüm ybr si 2006 model 78 000 de idi.daha kaç km gidersin diye sordum motoru yaptırmadan.ben bu motora 250 000 yaptırırım diye iddialı konuşmuştu ama yağı sık ve kaliteli olanla değiştirmek kaydıyla demişti.

videonun bir parçasını you tube ekledim.sadece görüntü kalitesinin görülmesi ve yaptığım aparatın nasıl olduğunu görmeniz için.yani öyle tek teker,makas ,arka kaldırma yok

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    babaçi abi şu senin videonun linkini versene

Motosikleti
    Comet
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    babaçi abi şu senin videonun linkini versene
    henüz onaylanmadı galiba o yüzden yayınlanmıyor yeni yükledim

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    henüz onaylanmadı galiba o yüzden yayınlanmıyor yeni yükledim
    Ok bekliyoruz

protez insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07YBRKIRMIZI
    En sonunda aldım motorumu.2007 model:D

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı protez insan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğiyle

Motosikleti
    Comet
    Alıntı protez insan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sende aramıza hoşgeldin iyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 464 kullanıcı var. (0 üye ve 464 misafir)

Bu Konudaki Etiketler