selam millet
demindene 140 km cik yol yaptım
milas uyku vadisine gittim. Giderken havaalanı yoluna varmadan kasksız, aynasız bi apache ybr li arkadaş denk geldi. Tahminen 60 kg civarı. Tek kişi. Ben artcımla (eşim) bide heybe toplam 160 kg
benle kapışıyo. Benle kapışılırmı?
naptı naptı geçemedi. Bi ara sağa yanaştım 85 km ye düştüm. Arkada kaybolmuştu. Arkadan kaptırmış gelmiş farketmedim vın dedi geçti.
kökledim gazı tam yakaladım sola sinyal verip sola saptı
neyse uyku vadisine gittik gezdik, çay içtik. Falan filan güneş beynimize geçti. Dönmeye karar verdik.
Gene milas bodrum yolundan dönüyoz güvercinlik te 34 fb plakalı bi cbr 250 r denk geldi. Kask var, başka koruma yok. Tabi beni geçince şeytan beni gene türttü
aşa yukarı güvercinlikten göl türkbükü kavşağına kadar beraber geldik 25 km falan. Bunun 5 km si ben onun arkasından gittiysem, 20 km si benim arkamdan geldi
göl türkbükü kavşağını geçınce sağa çekti. Yanı bina yok sağda solda niye sağa çekti durdu anlamadım? Tabi ben durmadım. Devam. Hararetmı yaptı durdu acep? Virajlarda ve sıkışık ama akan trafikte hep öndeydim. Demekki bu iş 125 cc,150 cc, 250 cc,500 cc işine bakmıyor. Sürüş kabiliyetine bakıyor
bu sürüş kabiliyeti konusunu en iyi durmuş (ekmekarası) anlar. bu ara o ybr ve cbr cıdan özür dilerik
dumanlarını attırdığım için
sevgilerle