len durmuş motoru sattın mı koç
len durmuş motoru sattın mı koç
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hayırlı geceler beyler... Ybr için geri sayımım devam ediyor... sınava son 65 gün lisanbs alındıkdan sonra motoru garantiledik demektir.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Selamın Aleyküm iyi geceler abiler ablalar amcalar teyzeler İlk motorum Crypton 110 umu 10 gün içinde satabilirsem 2012 esd ile aranıza katılmış olucam
a.s. Arkadaşım. Ben bu topiğin gece nöbetçisiyim al bi ybr. Fur kırbacı
:D vurucam kırbacı inşallah :D burdanda Crypton isteyenlere duyrulur 2011 model 7700 km :D ilk motorum ilk sahibiyim bebek gibi baktım :D
s.a. günaydın arkadaşlar
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
http://www.youtube.com/watch?v=u73Mi...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=2IXeD...ature=youtu.be
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Selamlar arkadaşlar benim motüre 1 çift lastik alacağım takımı 200 TL ye michelin pilotsporty mi alayım yoksa 150 TL ye Pirelli MT 65 mi alayım ne tavsiye edersiniz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
toprak yolda, dağ yolunda kullanacaksan mıchelın alma abi. Ama sırf asfaltta sürücem dersen mıchelın al. Prelli mt 65 90/90 18 taktırdım 2005e sadece arka. Tubless. O biraz daha iyi toprak yolda, biraz daha dişli. ikiside 90/90 18 olmasına rağmen yan yana geldiklerinde prelli hem daha kalın hem daha yüksek ve enli durur.kullanma şartlarına göre seçim yap.
Genellikle asfaltta kullanıcam ama tabikide arada sırada (çok seyrek ve çok az yürümek şartıyla) asfalttanda indiği olacaktır örneğin festivallerde festival alanı yada pikniğe yada balığa gittiğimizde oturacağımız yere kadar inicek asfalttan bunun gibi istisnaların haricinde genelde asfaltta kullanım düşünüyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ikiside iyidir. Mıchelın sport, adı üstünde tam sport lastiktir. Sıcak asfalt lastigidir. Topraktada götürür. Ama toprakta vraj ve frenleme kabiliyeti zayıftır. Karar senin.
iyiyim fatihim sen nasılsın... gece işe gidicez sürünüp duruyoruz..hava sıcak uyku gelmiyor
S.A arkadaşlar, abiler önemli bir sorunum var.
Karbüratörden bir şeyler akıyor motorumda. Açtırıp temizlettim bir şey yok dedi ama yine oldu. Benzin mi değil mi akan şey karar veremedim. Bir de yakıt sarfiyatı aşırı derecede arttı. Karbüratör temizletmeye gittiğimde cr7 buji taktırmıştım o mu etkiledi yoksa karbüratör yüzünden mi karar veremedim. Buyrun bu da fotosu
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
dostum karburatörün altında vida varya, sağında bi hortum var. Ucu açık. O karburatöre bişeyler üflüyo muhtemelen. O hortum nerden geliyo? Akü denmi? Kartelden buhar,yağ taşıntı hortumumu? Karburatörde bi problem yok. O hortumun ucu biyere bağlı olması lazım değilmi? o hortumdan karburatörüne motorun çalışır vaziyette iken bişeyler püskürtüyor. Ya yağ, kartel çıkışı, yada akü taşıntı hortumu? Onu bul nedir? Ne değildir?
o boştakı hortumu o karbüratörün altındakı çüke tak ama takmadan önce o vidayı gevset içinde pislik varsa aksin
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)