koray eline metre alıp ölçtünmü hiç? bi yanlışlık olmasın
tamam kanka. Espirik yaptık. Birazda gülelim. Yanlız sen espiriyi pek kavrayamadın o cm doğrudur. Ama koltuk için
adem koltuk var ya koltuk..hemide ybr koltuğu
yumurta ybr al buraya öyle gel... çok değil beya.. 3200 ile 3500 arası bi para çıkarcan kanka
ybr nin koltuğunumu öptürtcen bana koray? koray elimde 3 tane titan var. 2000 model yatışta,uykuda. 2 tanesiyle zor başediyom zaten. Yağıydı,benziniydi, bakımıydı, vergisiydi vırt,zırt. Bitane daha alsam gömülür kalırım herhalde siz fatihle atlayın gelin bura ybr lerle. Ok.eylülde falan. Şimdi sıcak olur.
kanka aslında bende şark kurnazına takılacaktım ama, iş durumu uymadı... yani izin yok.. benim seneye kaldı.. böyle bi tura çıktığımda senin çayını içmeden geçmem kanka ..
aslında benim sana demek istediğim, bu motorlarından kurtul bi tane ybr al.. kafan rahat etsin... hemde seni dışlamamış oluruz
iyide kanka kafam rahat zaten. Bozulmuyo bu titan meretleri. Her türlü hava şartlarına uygun. Yok kanka ybr cileri severim.dışlandığımı zandetmiyorum.ybr alacamı zandetmiyorum. Kanka. Hatta titan kırankını kıran tarihteki ilk adam olmak için uğraş vermeyi düşünüyom. Orjinal kranka 200 cc atmayı planlıyorum. parçaları sipariş edip kendim takcam. Belki o zaman krank kırarda kurtulurum şu meretten
öyle kanka. Tek sorun eski model olan. Kampana fren. Onuda dişli lastik kullanarak çözdüm. Daha iyi frenleme yapıyo. Kaymıyo. Duro dişli lastik aldım iç dış takma 80 tl. 96 ya. Mükemmel yol tutuşu var. Ondan önce 2005 e prelli mt 65 almıştım. İç dış takma 150 tl onun kaydığı yerde duro kaymıyor
benim kaydığım yerde de siz kayamazsınız kaybolun uleeeyn bebeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
ademi dışlayanı ben dışlarım len çakal koray
sağol ekmekarası. Koray kendi adına konuşmadı. Sevenlerimizin olması güzel ekmekarasııı yerim seni yerim. Sonuçta hepimiz motorcuyuz
bu arada dereceli ekzantrik nedir? Aranızda kullanan varmı? ne işe yarar bu zımbırtı?
oo simsar koray yatmış
adem gene ybr topiğinde nöbette
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatih pelüş üm. Sennen devam edelim bari sohbete.
edelim tontoş um
tamam gooverelimmi moturları?
len adem her gece iştesin be yavrum nasıl bi iş anlamadım ki
fatih piyanist irfan abimle anlaştık. Bi çift kamat takcam motoruma sonra bodrumun en yüksek dağından atlıcam. Satarken iyi fiyat verirler. Az verenlere söyle derim: manyakmısın bu motorun tam 55 saat uçmuşluğu var
adem sen akşam akşam uçmuşsun ne içtin bakalım gecenin bu saatinde
Şu an bu konu içerisinde 280 kullanıcı var. (0 üye ve 280 misafir)