Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Haziran 2012, 01:38
adem80 adlı üyeden alıntı
yav fatih param olsa suzuki inzuma alcam. Zaten param olsada inzuma yok
sende sym al illa suzuki alacam diye şartlama kendini marka fanatikliğine luzüm yok bence sym gerçekten güzel motor yapmış inzuma çok tipsiz
---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
İyi geceler millet,
bi sordum vardı da
2008 ybr 125 sahibiyim arka frenım yanmıyor
nedeni sizce ne olabilir?normal kontak açılınca yanıyor fakat frene basınca aynı şekılde yanıyo normalde frene basınca daha parlak yanması lazım değil mi??
daha parlak yanması lazım kesin bi sorun var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
22 Haziran 2012, 01:42
arkadaşım ampül tek, içi çifttir. Biri cansız yanar far lambası olan. Öteki kuvvetlı yanar fren lambası teli olan. Fren lambasının teli kırkılmıştır. Bi ampül 3,5 lira. Değiştiriver arka lambayı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
fatih inzuma benim tarzım. Geniş sele, çift eksoz, has japon, çift silindir, 24 hp. Enjeksiyonlu. Race tarzı öne eğilerek motor sürmek istemiyorum. Dik oturacamki artçım üstüme abanmasın. Ben hep hanımla gezerimde
-
22 Haziran 2012, 01:42
laambadansa sıkıntı yok kımı diyo müşür zart zurt :D
ne ön ne arka frene basınca yanmıyo bıde bu arka sınyaller benı öldürcek motoru kullanırken leylek kanadı gibi sallanıyo
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
22 Haziran 2012, 01:49
ne ön ne arka frene basınca yanmıyo bıde bu arka sınyaller benı öldürcek motoru kullanırken leylek kanadı gibi sallanıyo
frenlere basınca yanmıyorsa müşürler de sıkıntı var sinyaller içinde bi tornavida yardımı ile sıkılır heralde...
adem sen bilirisn ama suzuki yedek parça konusunda da güzel öper haberin olsun
-
22 Haziran 2012, 01:53
sen ampülü bi değiştir. Patlak değilse sök tekrar tak. Belki tam temas etmiyodur,belki oksitlenmiştir altı. Olmadı yeni ampülle dene.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
yav fatih bana bi motor öner ozaman 250 cc. Cbf 250 istemiyorum. Kafam karışık. Zaten motor seçemiyorum. Yaş geçiyor. Artık diyorum 250 cc bana gelir
-
22 Haziran 2012, 02:03
adem piyasada alıp binilecek 250cc motor yokki kardeşim para olacak sym alacan beğenmezsen zararına bakmayacan satılmadı diyelim kendin gezecen bizde bu kadar para olmadığı için nokta seçim yapıp bir daha satmamaktır malesef piyasada böyle motor yok ybr 250 var onlarda güzel ama 2.el için pahalı sanki ne kadar sağlam olsada 8000tl verilmez bence ama para olsa oda alınabilir gt 250 güzel ama işte hep maddiyata bakar bu işler ya beğenmezsen ne olcak honda yamaha suzuki olsa çok az zararla satarsın ama başka markalarda zarar edersin
-
22 Haziran 2012, 02:18
tamam fatih bakam. Titan sürmeye devam etcez gibi bu gidişle. Sağol.
-
22 Haziran 2012, 02:23
adem 10000 tl lik motor almak kolay ama ya sonra sı bakım lastik benzin vb şeyler 125 cc den çok daha pahalı olacak en az yakan şimdi ki motorunda 1 lt re fazla benzin yakacak alacaksın sonra benzin koyup gönlünce gezemedikten sonra hayabusa olsa ne olur
bak bana bodruma çay içmeye çağır kaç tl benzin yakarım diye düşünmem ama fazer olsa ulen ne kadar benzin parası vereceğim diye kara kara düşnürüm o yüzden bana ve benim gibi bekçi arkadaşlara 125 cc yeter de artar bile fazlası zarar
-
22 Haziran 2012, 02:39
enjeksiyonlu 250 cc ler az yakıyo be fatih. Cbr 250 var, inzuma var. Benim motorla hemen hemen aynı yakıyolar. 250 den büyük düşünmüyom zaten.
-
22 Haziran 2012, 11:36
günaydın agalar kimse yok ortalıkta
-
22 Haziran 2012, 12:02
oo yeğen hoş geldin
-
22 Haziran 2012, 12:02
Hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun. finike festivaline kimler geliyor şahin algaç gösteri yapcak
-
22 Haziran 2012, 12:10
F54 adlı üyeden alıntı
oo yeğen hoş geldin
hoşbulduk AgA
-
22 Haziran 2012, 12:13
s.a. hayırlı cumalar arkadaşlar
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
günaydın agalar kimse yok ortalıkta
günaydın mustafa buradayız işte
07arda adlı üyeden alıntı
Hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun. finike festivaline kimler geliyor şahin algaç gösteri yapcak
o adaş sanada hayırlı cumalar finikede festival ne zaman ?
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
22 Haziran 2012, 12:20
07arda adlı üyeden alıntı
amin sizede hayırlı cumalar
-
22 Haziran 2012, 12:57
biz buradayız : siz neredesiniz ? http://www.motosiklet.net/forum/etki...m-illerde.html buarada facebook kullanan varmı bendemi sorun var geneldemi birisi bi bakıversin bir zahmet bu arada herkeze hayırlı cumalar .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
delileoo adlı üyeden alıntı
satılır yahu niye satılmasın kızlar
hahahahaaa birilerine evlilik yaramamış hatun tuz diyince cız diyenlerden olmuş niye satıyon olum motoru tabii aynısından herkezde var dimi ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
nasılsın abi motoru satıyorsun hayırdır askere gideceğinden mi?
yok be askerlik bahane bana borcu var vermemek için motoru satıyo bu ekmek arası
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
İyi geceler millet,
bi sordum vardı da
2008 ybr 125 sahibiyim arka frenım yanmıyor
nedeni sizce ne olabilir?normal kontak açılınca yanıyor fakat frene basınca aynı şekılde yanıyo normalde frene basınca daha parlak yanması lazım değil mi??
arkadaşım ayak koyduğun yerin üstünde yani karbüratörün hemen altında fren müşürü var fren pedalına yayla bağlı onu bir kontrol et müşür bozulmuş olabilir titresimden vidası gevşemiş ve sen frene bassanda yeteri kadar aşağı inip devreye girmiyo olabilir yada kablolarında sorun olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
biz buradayız : siz neredesiniz ?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...m-illerde.html buarada facebook kullanan varmı bendemi sorun var geneldemi birisi bi bakıversin bir zahmet bu arada herkeze hayırlı cumalar .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
hahahahaaa birilerine evlilik yaramamış hatun tuz diyince cız diyenlerden olmuş niye satıyon olum motoru tabii aynısından herkezde var dimi ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
yok be askerlik bahane bana borcu var vermemek için motoru satıyo bu ekmek arası
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
arkadaşım ayak koyduğun yerin üstünde yani karbüratörün hemen altında fren müşürü var fren pedalına yayla bağlı onu bir kontrol et müşür bozulmuş olabilir titresimden vidası gevşemiş ve sen frene bassanda yeteri kadar aşağı inip devreye girmiyo olabilir yada kablolarında sorun olabilir.
başta yazman gerekeni aşağıda yazdığın için okuma sırasına göre yazdım ama çift frendede yanmıyorsa kesin ampüldür benim yazdıklarım arka fren içindi .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------
Bide burada yazdığın kelimeyi tasnif etmiyorum "kımı diyo müşür zart zurt :D" sen öyle soru sorarsan böyle cevap alırsın akılı soracaksınki akıllı cevaplar alasın biz müneccim değiliz burada motorunun başında olan sensin ne yaptın ne denedin de olmadı biz bilemeyiz bize adam akıllı ip uçları vereceksin ki sana nokta atış bilgi verelim mümkünse birdaha sana cevap yazmak için vakitlerini harcayan insanlar için yukarda tırnak içinde kullandığın kelimeyi kullanma sonrada buraya gelip kimse bana cevap yazmıyor dersin !!!! bilgine
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
22 Haziran 2012, 13:28
Şenol abi merhaba nasılsın benim çantaları ne zaman yapıyoruz abi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
22 Haziran 2012, 15:07
ihtiyar haftasonu boş musun yavrum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
bana cepten ulaş ihtiyar hep kapalı cebin pis adam
-
22 Haziran 2012, 20:59
ybrlerin koltuklarına kadar olan yükseklik kaç cm yada metre mm dio bişey anlamadım yardım
-
22 Haziran 2012, 23:41
tek erdem adlı üyeden alıntı
ybrlerin koltuklarına kadar olan yükseklik kaç cm yada metre mm dio bişey anlamadım yardım
110 cm.. yani 1 metre 10 cm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)
Bu Konudaki Etiketler