Oluurr alır gelirsin 43 plaka yaparız 5-6 sene binerim ben sonra benim diye satarız
Oluurr alır gelirsin 43 plaka yaparız 5-6 sene binerim ben sonra benim diye satarız
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
değil mi abi belki grup takılmayı seviyorsun millete ne grup dediğim motosiklet grubu yanlış anlaşılma olmasın
bizde geçen yıl 3 araba aldıydık passat vardı uygun bşr golf düştü kaçırmayak dedik aldık bir tanede çok temiz megane 2 vardı onu aldık sonra golfü güzel bir karla sattık passatın yeni kasasını alacaktık ona destek oldu serbest ticaret işte ne güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------
sonunda yağ aldım castrol power 1 15 40 20 tl ye aldım
arkadaşlar bir göz gezdirmenizi istiyorum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-videosu.html
ybr cilerde konuşcak bişey kalmamış. S.a, a.s
selam millet
olum sorun olmayınca ne konuşacaksın..ben 1 yıl boyunca burada taktıklarımı gösterdim ortalık şenlendii.. şimdi benimde motor doldu..
konu yok işte.. al gülüm ver gülüm oynuyoz.. olum bak git, titan topiğine..
şark kurnazı fatih var işte, topitop durmuş var, salkano apaçi fat var, ben koray var ,dur la sanada bişey bulayım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hadi bekliyom kanka. Bul bakam. Bizim topic ayda yılda bir şenleniyo. Bizde orda burda takılıyoz işte. Fatih sana bişe sorcam tabi ötekilerde cevap verebilir. Şimdi 150 cc ye çevirdikya motoru, bide elektıriğiyle oynadık süper bi tork, güç oluştu motorda. Ön dişli 15 idi orjinali, 16 yaptık. Arka 40 orjınal dişli hala üstünde. Tabi değişim vakti geldi. Motor 100 metrede 4 cü vitesi buluyor. Rampalarda mükemmel. Değiştirmişken arkaya 39 dişlimi atsam? En fazla 2-3 km farkedecek ama birazda benzine yansırmı? Mesela bi depoyla 10,15 km fazladan?
ya adem hasss.............. olum bak git ulem ne modifiyeymiş ... hondanın en sevdiğim saygı duyduğum japon harikası dediğim, hatta alıp evladiyelik kullanıp torunlarıma göstermeyi düşündüğüm motoru ne hale getirdin la... sana iyi dayandı bu motor .... topiğn apaçisi sen oldun kanka.. başı sen çekiyon,sonra sürüş stili ile dürüm çekiyo... bizde arkadan geliyoruz
kanka benim motorun üzerine 350 tl vereyim çantan da sana kalsın
para peşin kırmızı meşin
---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
len adem bırak şu titan ın yakasını al kendine bi 250cc onunla gazla en son titan ın motoru kucaklıyacan demedi deme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yav fatih param olsa suzuki inzuma alcam. Zaten param olsada inzuma yok
İyi geceler millet,
bi sordum vardı da
2008 ybr 125 sahibiyim arka frenım yanmıyornedeni sizce ne olabilir?normal kontak açılınca yanıyor fakat frene basınca aynı şekılde yanıyo normalde frene basınca daha parlak yanması lazım değil mi??
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Şu an bu konu içerisinde 210 kullanıcı var. (0 üye ve 210 misafir)