Hangi ildesinn ?
Forumda satan yoksa www.sahibinden.com a bakabilirsin
Hangi ildesinn ?
Forumda satan yoksa www.sahibinden.com a bakabilirsin
Sevgili Murat çok çok geçmiş olsun. Resmen Allah korumuş....
insane çok geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin ...
Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler
Dün olay yerine en yakın noktadaki kamerada görüntüleri inceledik, kaza falan görünüyor ama gece olması ve kalitesiz kayıt yüzünden .... taksici paçasını kurtarmış durumda...
insane O adinin yaptıgı yanına kalmaz merak etme Bi yerinden cıkar bunun cezası
4000 kmdeyim. hala ilk günki zevkle kullanıyorum. yeni almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Shot with KODAK EASYSHARE CX7310 DIGITAL CAMERA at 2007-07-17
görüntü kirliliği yaratmamak adına sitede, fotoğraflarda konu mankeni olarak kuzenimi kullandım tek eksiğim kaliteli bir kask ve kullanışlı bir arka çanta..
arkadaşlarım size bir sorum olacak ben lastikleri değiştirmeyi dusunuyorum hangi marka lastikleri alaym sizce??(bu arada 875km oldu ve ilk 1000kmyi 2depo ile aldım)
arkadaşlar ybr için koruma demiri alacam , ankarada yiba çarşısından alacam ama sormak istediğim kendim takabilirmiyim , yoksa servise götürsemmi motoru.
Orjinal Ybr için olanından varsa,tabii ki kendin takabilirsin.Yok benzeri bir kaç motosiklete de uysun diye yapılanlardansa delik yerleri farklı olabiliyor,bağlantı yerleri uzun gelebiliyor,taşlanması gerekebilir.Ayrıca korna yerinde sorun çıkıyor büyük ihtimalle de kornanın biraz yeri değiştirilebiliyor.Bence en iyisi aldığın ustaya taktırtman
hayati doğru söylüyor. bende orjinal olmayanlar taktırmıştım. bi müddet sonra ön çamurluğun arka kısmında 2 tane yerde boya kalktığını gördüm. sonradan anladımki koruma demirinin bağlantı vidaları uzun geliyor , amortisör esnediği zaman çamurluğa değiyor ve boyaya zarar veriyordu. bende spiral taşla civataların fazlalığını kestim ve civata başlarıbada bahçe hortumu kesip geçirdim. süper oldu. şimdi biyere zarara yok .
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
hayati bu şeffaf fiberlerden veya pvc dende yapılabilirmi bu senin yaptığın rüzgarlık. yoksa illa motorcudan alıp uydurmakmı lazım
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
Arkadaşlar ybr 125 ile ön kaldırırken biraz fazla kaldırdım arka çamurluk yere çattı ve kırıldı yenisini alsam kaç para tutar?
Yardımcı olursanız sevinirim....
Bu gün Dünya Motosikletle İşe Gitme Günü olduğu için işe motosikletle geldiydim.Birazdan aşağı inip çekeyim yeni fotolarını.
hayati bey gerçekten çok güzel yapmışsınız tüm reklamcı arkadaşlarıma bakıyorum oincelikte füme yada şeffaf plexi bulduğum an bende yapmaya başlayacağım.fotoğraflar için teşekkürler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Değerli hemşerim;zaten bu motosikletçilerden aldığımız malzeme asetat kalını Poly Vinyl Carbon dediğimiz bir malzeme.(PVC).
Hazırı varken pek araştımaya girmedim.Aslında biraz fiber işçiliğinden anlıyor olduğum için kafamda bazı projeler yok değil.Yani,yeni grenajlar falan.Ama bunlar biraz vakit isteyen ve pahalı yöntemler.İleride yaparsam sizinle paylaşırım...Sağlıcakla kalın.
Şu an bu konu içerisinde 173 kullanıcı var. (0 üye ve 173 misafir)