Sinsar Koray sen rahat ol abisi sıkma kendini kimse sana artizlik yapamaz ben arkadayim
Sinsar Koray sen rahat ol abisi sıkma kendini kimse sana artizlik yapamaz ben arkadayim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kankalar ben yatar yarın patatese devam..hadi iyi geceler
peki hadi uyu sinsar
S.a ben geldimmm bi arkadasımızın motor 18.000 de 2008 gri ybr yagsız kullanımdan dolayı pert olmus yeni sekman,piston istiyo pistonlar vuruyor takır takır yag yakmıs sanırım :S 4.motoruydu bide
Cok yorgunum herkeze iyi geceler Temmuz sonunda geliyor Ybr
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakam bakın ne buldum ybr ilanı ama bagajı olan ybr 2012 lere bagaj geldide bizimmi haberimiz yok ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0813387/detay#
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
abisi ben motorumu satarsam apache alırım ybr almak için saat gibi çalışan motorumu satmam
sen merak etme abisi azcık sallanalım ne olur en azından gaza asıldın mı gider
kullandım len bilmesem neyse de yine de sen bilirsin tipine aldanıyorsun başka birsey değil
Adamım biraz yahsi olsun istiyorum kısmet yani
Merhaba ybr ahalisi. Buyrunuz; http://www.motosiklet.net/forum/sati...ml#post2724816
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Beklerim kardesim her daim
selamlar abiler bi şey sormak istiyorum ybr esd nin eski ybr den performans ve yakıt olarak fark var mı var sa ne kadar ? He bide vites oranlarında fark var mı?Saygılar kazasız belasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 119 kullanıcı var. (0 üye ve 119 misafir)