bende burdayım ama pek gözükmüyom
titan vs ybr. Sağa sola muhalefet oluyorum bu aralar koray. Can sıkısı işte.
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
nerde bizim ergen gençler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Gittim Festival yaptım geldim Tatlı
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Bundan yaklaşık 3 ay önce aynı senin içinde olduğun durumdaydım tamam çok güzel motosikletler ama ne YBR 125in nede CBF 150nin istenilen fiyatı haketmediğini düşünüyordum lakin alternatif olmadığı için ve daha öncede sahibi olduğum için el mahkum YBR alcaz gene derken siteden siteden Fat280 Fatihin yanıma gelmesiyle Salcanoyu gördüm Motoru YBR esd ile aynı Kasa olarak daha iri ve daha kaslı bi görünüme sahip depo geniş 17 lt sele ise YBR ye göre daha geniş daha rahat titreşim sıfır ve en önemlisi ise Fiyatı ESD den 1/4 oranında daha ucuz (-yani aslında esd nin olması gereken fiyat Salcanonun daha ucuz olması lazım- ama maalesef ülkemiz şartlarında durum böyle ) sonuçta ikinci el bi Salcano aldım he memnunmuyum verdiğim paraya göre fazlasıyla hemde Sizede tavsiye ederim doğru bi tercih olur çünkü
---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
Eeee o zaman sizleri bizim buralara alalım ağalar hala montu çıkaramıyoz biz motür üstünde geceleride içliksiz basarsak birazcık üşüyoz bile
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:41 ----------
Ulen yokluğumda amma çok konuşmuşunuz beehh birde topic öldü diyosunuz topiciğe kaldığım yerden devam etcem deye gecenin bu vaktine kadar gözlerim pörtledi canım çıktı neyse artık ben yatar sabaha iş var bu aralar Güvenlik Amiriyim değmesin yakarım her gün 08:30 /17:30 çekilir gibi değil beeehh yarın görüşürüz artık bye
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
nerde bizi apache gençlik...
günaydın ben bu yağa karar veremedim neyse bugün gidecem yağcıya o an hangisi işime gelirse onu alır koyarım yıllarca 10 40 kullandım hiç sıkıntı yaşamadım hangisini alırsam artık
ne koyuyorsan hep aynısını koy da istediğini koy sıkıntı yaratmaz
ben yaylada bineceğim 25 30 derece arası ya da daha soğuk 10 40 alıyorum kararımı verdim
eğer sıcaklık o civarda ise bence 10 40 tan şaşma
eskiden 15 50 mi varmış al iyi bi marka yağ zaten 25 lira üstü bütün yağlar belli bir kalite standardin da markanin pek bi önemi kalmıyor
3 gün sonra 700 kmlik bi Akdeniz gezisi yapacağım ben 70 kiluyom artçımda 77-78 falan.Arkamızada bir çanta alacağız.ortalama 85-90 hız gideceğiz.(uygunmu) ve ne kadar benzin masrafımız olur ? saygılar
eğer 80km hız ile gidersen fazla yakmaz yani 10 veya 11 kuruş gibi sarfiyat olur
Yanına zincir kilidi gaz debriyaj teli yedek buji lastik köpüğü özellikle lastik köpüğü! almayı unutma
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 153 kullanıcı var. (0 üye ve 153 misafir)