vay anasına sayın seyirciler...duyduk duymadık demeyın...
çok konuşuyorlar dedikleri geveze dedikleri...
mt sitesi sakinlerinden ybr topiği rahmetli olmuştur...
cenazesi öğle namazına müteakip zincirlikuyuya defnedilecektir
başımız sagolsun...:D
bu ybr ciler ne kadar delide kullansa ybr motorunu öldüremiyor
ama topiği öldürdüler
benden bıktılarda ondan girmiyolar forma. Git arora yebere topiğine bak hepsi ordadır belki
adem bugün cb 125 kullandım inan sanki beton üzerinde motor sürdüm taş gibi sele kemikli vites geçişleri sert amortisörler ilk göze çarpan detaylar zaten armut ampül ayak marşı olmaması ve iç lastikleri saymıyorum bile
yani sıfır km cb ile inan 2008 model ybr mi takas etmem 4000 tl plakalı satış fiyatı gerçekten yazık ona verilen o paraya
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatih söylemesi ayıp bende beğenmedim şu cb 125 i. Az yakması hariç bi artı sı yok.
S.a ben geldim nasılsınız
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Selamlar naber YBR tayfası nassınız bakkeemm Kuşadasından selamlar
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
egelim gezer. Arkadaşlar beyninize güneşmi geçti? Ben denize girdim bugün oğlannan. 2 metre dalgalar vardı. Siz galiba sıcakta bilgisayar başına oturamıyosunuz. Ben cepten 7/24 hattın çektiği heryerden yazabiliyom. Hadi forma bekliyom.
Merhaba arkadaşlar ekonomik bir motor bakıyordum. CBF 150 ve Apachi150 arasında gidip geliyordum.YBR yi diğerlerine oranla biraz güçsüz olduğu için istemiyordum .... Ancak üç motorda istenilen fiyatı haketmediğini düşündüğüm için daha ucuz modellere yöneldim. Mondial MCX performansına oranla 'i çok yaktığı için safdışı kaldı ancak bir de Salcano'nun wolf modeli olduğunu öğrendim. YBR motoru ile aynı olduğu söyleniyor ve fiyatı daha ucuz . Bu motoru bilen varmı? Doğru bir tercih yapmış olur muyum?
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
player arkadaşım salcano egelim de var. Tepe tepe kullanıyor. Bi problem yok. Ybr yle hemen hemen aynı zaten. Bi çok parçası uyar.
uzun bir aradan sonra merhaba dostlar, herkes iyidir insallah.
yeni kasalarla en fazla km cevireni ariyorum benden baska 100.000 deviren var mi acaba? 2010 eylül'den beri su an 108.000'de ybr'm orjinal zinciri 90.000'de degistim. motor yapilmadi henüz masallah.
kaliteli kullanım, kaliteli motor ben adi bi çin malı zincir taktırmıştım 2002 de. 8 yıl,35 bin km kullanmıştım. Geçen teknik serviste 13 binde zincir,dişli takımı değiştiren cbf ile karşılastım. Benim arka dişli 80 binde orjinal dedim demediklerı kalmadı. Marka fanatikliği yapma, kullanıcıya göre değişir vs tebrik ederim seni.
sorsana arkadaşım. Soramazsın mı diyecek sana o arkadaş olmazsa başkaları bişeyler yazar
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
ybr 125 lere cbr 125 dekiler gibi sıvı soğutma yapılabilirmi açaba
peki tmm ama ybryi çok binersek silindire zarar verirmi ısı
hayır. Yağını eksik etmezsen hiç bişey olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 400 kullanıcı var. (0 üye ve 400 misafir)