Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Haziran 2012, 02:13
ghostcorc adlı üyeden alıntı
[/COLOR]ulan açtırma bayramlık ağzımı nerede bulsan giydiriyorsun suyunu çıkarıyorsun farkındaysan sana cevap bile yazmıyorum bana darğınsan sende cebimde de var sitede özel mesaj yeride var hem mesaj atınca parada yazmıyor özelden yuvacığa geçtik neredeydin bi gelip merhaba diyemezmiydin zormu geldi diyelimki mesayin vardı senin bilgisayar etkinlik sayfasına giremiyormuki oradan bile mazeret bildirmedin ondan sonrada dargınım diyorsun çoban dağa küsmüş dağın haberi olmamış seninki...
irfan 2.. tamam sıkıntı yok.. şu giydirmek giydirmek neymiş arkadaş.. herkesin ağzında giydirmek.. vay be ne kadar kişiliksiz ne kadar karaktersiz nekadar şerefsiz biriymişimde haberim yokmuş..
ahmet giydiriyon der küser, irfan giydiriyon der küser, sen hakeza aynı... sonra benim adım küstün olur... buradaki muhabbetler karşılıklı.. bu güne kadar geçtiğiniz dalgalara bişey dedim mi...
kılıbık koray
korkak koray
60 km yi geçmeyen koray
kaybolan koray
navigasyon koray
kız çocuğu koray
totoş koray
panpiş koray
kim kime giydiriyo haberin yok heralde.. ondan sonra beyefendiler küsüyolar.. herkes baksın işine ... benimle mi kazandınız, benimle doğdunuz benimle mi öleceksiniz..
Reklamlar
-
14 Haziran 2012, 02:22
K o r @ y adlı üyeden alıntı
irfan 2.. tamam sıkıntı yok.. şu giydirmek giydirmek neymiş arkadaş.. herkesin ağzında giydirmek.. vay be ne kadar kişiliksiz ne kadar karaktersiz nekadar şerefsiz biriymişimde haberim yokmuş..
ahmet giydiriyon der küser, irfan giydiriyon der küser, sen hakeza aynı... sonra benim adım küstün olur... buradaki muhabbetler karşılıklı.. bu güne kadar geçtiğiniz dalgalara bişey dedim mi...
kılıbık koray
korkak koray
60 km yi geçmeyen koray
kaybolan koray
navigasyon koray
kız çocuğu koray
totoş koray
panpiş koray
kim kime giydiriyo haberin yok heralde.. ondan sonra beyefendiler küsüyolar.. herkes baksın işine ... benimle mi kazandınız, benimle doğdunuz benimle mi öleceksiniz..
yürrüüüüüüüüü be koçum kim tutar seni
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
14 Haziran 2012, 02:28
F54 adlı üyeden alıntı
yürrüüüüüüüüü be koçum kim tutar seni
boşver fatih ya, hiç kafa yoramam yani... 2 dakkada satıldık ... hedef adam olduk...
irfanda ahmette aynı şeyleri söylediler.. sende biliyorsun.. biz giydiriyomuşuz.. bu 3. oldu..
ya sağlam kulis yaptılar, ağızları bir, yada harbiden ben şerefsizin tekiyim... adam bana senin mesajlarına cevap yazmıyom diyo.. bak bakalım sayfalara bir aydır adını ağzıma alıyom mu..
-
14 Haziran 2012, 02:48
boşver kanka ya
harbiden neden herkez sana takık ben onu anlamıyorum bak bana herkeze her konuda makaraya sarıyorum kimse birşey demiyor
ama bak taktik şu tanıdık adamlara makara yaptın mı bir zaman sonra bozuluyorlar tanımadık adamlar da makaraya sarmaya adam arıyor ve hiç bozulmazlar
-
14 Haziran 2012, 02:56
F54 adlı üyeden alıntı
boşver kanka ya
harbiden neden herkez sana takık ben onu anlamıyorum bak bana herkeze her konuda makaraya sarıyorum kimse birşey demiyor
ama bak taktik şu tanıdık adamlara makara yaptın mı bir zaman sonra bozuluyorlar tanımadık adamlar da makaraya sarmaya adam arıyor ve hiç bozulmazlar
şimdi pek bişey demek istemiyorum, online değiller.. o yüzden konuyu kapatıyorum.. ve hiç açılmamak üzere...
ben şenol abiye siteden ayrıldım, beni hiç aramadın diyorum, hal hatır sormadın diyorum.. ne oldu bile demedin diyorum ; gelmiş bana giydiriyon diyo..
bokunu çıkardın diyo.. falan filan.. cbf nin yağ yakmasını nokta nokta nokta .... yağını nokta nokta nokta.... 16 T dişi nokta nokta... ybr yi nokta nokta ....
son olarak bizim köyde bi laf vardır... kimse üstüne alınmasın boşa banada cevap yazmasın... çünkü ne yazarsanız yazın konu kapandı benim için...
ETME CAHİLLE MUHABBET KÜSTÜRÜR, SİLME GÖTÜNÜ CAM KIRIĞIYLA KESTİRİR.....................
-
14 Haziran 2012, 03:00
kanka bizim köyde de bi atasözü var çocukla hamama girersen sabunu kaybedersin derler
-
14 Haziran 2012, 03:12
-
14 Haziran 2012, 03:12
kanka ben giydirmem soyarım
-
14 Haziran 2012, 08:34
-
14 Haziran 2012, 09:51
günaydın abilerim nassınız bakalım fazlada takmayın ya güzel güzel konuşun takılın bir birimnize ben hiç alınıyom mu bak
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
14 Haziran 2012, 10:05
Günaydın Herkezee
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
14 Haziran 2012, 11:13
-
14 Haziran 2012, 11:43
K o r @ y adlı üyeden alıntı
kılıbık koray
korkak koray
60 km yi geçmeyen koray
kaybolan koray
navigasyon koray
kız çocuğu koray
totoş koray
panpiş koray
lan oğlum burada yazdında bişeymi dedik geçen gelmişin başka topiğe ki sen çok iyi biliyorsun onu 3nüzde apaçisiniz motorun sen oğlu ulan özürlü bana ne diyeceksen de sana darıldımmı bu güne kadar mal ama motoruma ve oğluma neye dayanarak ve hangi yetkiyle laf sokuyorsun bu 1 bugüne kadar ne apaçiliğimi gördün bu 2 sen nekadar motoruna tutkunsan bende okadar motoruma tutkunum motoruma laf söyleme bana söyle ama motoruma söyleme buda 3 sonrada gelip burada şöyle böyle deme bir derdin varsa bu ev telefonum 0216 4241082 buda cebim 0505 332 4510 yok para yazar dersen özelden mesaj at ben senin yanındakilerine !motoruna laf attımmı bi sıkntım olursada senin le ilgili kalkıpta buraya yazmam sana telefon ederim olmadı atlar gelirim yüz yüze konuşurum buradan birilerine kızıpta gitmene en çok üzülenlerden biriyim dönmen için yaptığımızı durmuşla sor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
OOOO arkadaşlar bakıyorum YBR topiği hiç ana sayfadan inmiyor benim yokluğum belli oluyor ben olunca her ne hikmetse YBR sayfası 2. sayfalarda sürünüyor bende bundan sonra madem öyle sadece okuyup çıkacağım kimseyle yazışmayacağım yeterki sayfa ana sayfadan düşmesin !
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
durmuş saat 12 den sonra yola çıkacağım güneşlide neredesin bana faceden yaz yeri tarif et bide saat kaçta müsaitsin gerçi senin durumun hiç belli olmayacağı için zaman verme durumun sıkıntılı olabilir
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
14 Haziran 2012, 11:47
Yalanın dibine bakın ya km ye bak makineye bak cok güldüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89833892/detay
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
14 Haziran 2012, 11:53
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
düşürmeninde bir adabı olur 50000 yapta tamam diyelim
-
14 Haziran 2012, 11:57
ghostcorc adlı üyeden alıntı
lan oğlum burada yazdında bişeymi dedik geçen gelmişin başka topiğe ki sen çok iyi biliyorsun onu 3nüzde apaçisiniz motorun sen oğlu ulan özürlü bana ne diyeceksen de sana darıldımmı bu güne kadar mal ama motoruma ve oğluma neye dayanarak ve hangi yetkiyle laf sokuyorsun bu 1 bugüne kadar ne apaçiliğimi gördün bu 2 sen nekadar motoruna tutkunsan bende okadar motoruma tutkunum motoruma laf söyleme bana söyle ama motoruma söyleme buda 3 sonrada gelip burada şöyle böyle deme bir derdin varsa bu ev telefonum 0216 4241082 buda cebim 0505 332 4510 yok para yazar dersen özelden mesaj at ben senin yanındakilerine !motoruna laf attımmı bi sıkntım olursada senin le ilgili kalkıpta buraya yazmam sana telefon ederim olmadı atlar gelirim yüz yüze konuşurum buradan birilerine kızıpta gitmene en çok üzülenlerden biriyim dönmen için yaptığımızı durmuşla sor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
OOOO arkadaşlar bakıyorum YBR topiği hiç ana sayfadan inmiyor benim yokluğum belli oluyor ben olunca her ne hikmetse YBR sayfası 2. sayfalarda sürünüyor bende bundan sonra madem öyle sadece okuyup çıkacağım kimseyle yazışmayacağım yeterki sayfa ana sayfadan düşmesin !
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
durmuş saat 12 den sonra yola çıkacağım güneşlide neredesin bana faceden yaz yeri tarif et bide saat kaçta müsaitsin gerçi senin durumun hiç belli olmayacağı için zaman verme durumun sıkıntılı olabilir
tamam abi... aramızdaki samimiyetten motoruna falan salladık kusura bakma...sanki benim motorum deli dehşet bişey.. aynı model aynı kasa ybr işte...
buradaki nüansı neden anlamak istemiyorsun ki... bu aralar duyduğum laf, ''giydiriyorsun'' dan öteye geçmiyo..
neyse unut gitsin.. sana demek istediğim şey, ulem bu adam forumu bıraktı, neden acaba bi arayım bi özelden mesaj çekeyim... motorla gitmediğin yer yok, bi izmite uzanayım hemde yol yapmış olurum.. koray lada görüşürüm.. ne oldu acaba bi adamın derdini dinleyelim... senle yedik içtik abi, o yüzden senden bunu isterim ben... kötü günde yanımda yokken yuvacık gezisinde ne işim var benim... nasılsa herkes mutlu mesut.. ben görüştüğüm insanlara çok değer veririm.. iş arkadaşlarım olsun, mahalle arkadaşlarım olsun ,motosiklet arkadaşlarım olsun...
bazıları ile ekmek parası kazanırım, bazıları ile yoldaşlık yaparım.. ama hepsi benim dostumdur.. dost kavramı benim için çok değerli ve kutsaldır. gezerken yolda başıma bişey gelse şenol abi bana ve motoruma canı pahasına bakar diye yola çıkarım.. yola çıktığım veya evime aldığım yemeğimi paylaştığım insan benim için çok önemlidir... Affedici özelliğim hiç yoktur bu konularda..benim dostum mükemmel olmalıdır..gel gelelim sen motoruma bana oğluma apaçi dedin diyorsun.. sen öyle olduğunu sanıyormusun.. gerçekten ben seni apaçi olarak mı görüyorum... ama ahmet sen irfan bi anda
değişime uğradınız.. bunlar fani işler abi.. kelimeler kifayetsiz kaldı ,bu üçlü 'de..............
-
14 Haziran 2012, 12:33
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
km orjinal olabilir ama o 5000 km de kaç acemi motor kullanmayı öğrenmiş kaç kişi eşşek gibi kullanmıştır orası bilinmez.
ayrıca depo değişmiş ilandaki stickerlı depo 2008-2009 ybrlerin deposu halbuki motor 2006 model.bi motor da depo ne için değişir ki acaba???
-
14 Haziran 2012, 12:37
Koray bu arada irfana direk gitmedim geçen bandırmaya kuzenimin nikahına giderken dinlenmek için uğradığımda sohbet etme imkanımız oldu bilgine .
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
14 Haziran 2012, 13:07
Bi Foto Atayımda Foruma Renk Gelsin yahu
-
14 Haziran 2012, 13:59
selamın aleyküm ağalar cümartesi günü lys sınavına gireceğim çalıştık emek ettik ygs gayet iyi geçti inşallah bu sınaVdada istediğim puanı alırsam çukurova hukuk yazıcam bana dua edin eğer kazanırsam yazın istanbuldayım sizi istediğiniz yerde yemeğe götürecem hem tanışırız kaynaşırız durmuş abi koray abi fatih abiler ramazan abi adem abi şenol abi dualarınızı bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 195 kullanıcı var. (0 üye ve 195 misafir)
Bu Konudaki Etiketler