insane kardeş geçmiş olsun
insane kardeş geçmiş olsun
Murat sana ve kız arkadaşına çok geçmiş olsun.İlk ve son kazan olur inşallah.Taksi şöförüne de diyecek o kadar çok laf var ama burası yeri değil...
Günaydınlar. Sabah sabah nerden çıktı demeyin hiç uyumadım malumunuz çalışıyoruz.
Buraya bi bakarsanız sevinirim.
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...tml#post736816
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
çok geçmiş olsun insane size bişey olmaması sevindirici...
B rh +(pozitif)
arkadaşlarım ybr topic ini yanlız bırakmıyalım nerelerdesiniz
son günlerin en gözde topiği ve modeli bence ybr 125
yalnız kalmayız herkezde bir ybr merakı başladı inanın tüm çin malı kullanıcılar dayanıklılığı ve ekonomik olmasından dolayı ybr almaya çalışıyor.en azından benim çevrendekiler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
evet babaçi abi benım cevremdekilerde oyle bence en çok tutulan motosiklet ybr 125 tir hatay ybr 125 kaynıorson günlerin en gözde topiği ve modeli bence ybr 125
yalnız kalmayız herkezde bir ybr merakı başladı inanın tüm çin malı kullanıcılar dayanıklılığı ve ekonomik olmasından dolayı ybr almaya çalışıyor.en azından benim çevrendekiler
herkese meraba.ben forumda yeniyimm. motosiklet almayı düşünüyorumm biraz araştırdım. herkes ybr yi tavsiye ediyor. ama bu benim ilk motoum olucak tabi mobiliyeti saymıyorumm. sizce yani başlayanlar için nasl bi motor
geri dönnnn çok yazı var önceki sayfalrı karıştır ama kısaca benimde ilk motorum düşünmeden al...
B rh +(pozitif)
İnsane kardeşim çok büyük geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin.
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
Arkadaşlar rodajı bitmememiş ve 2-3 aydır yatan bir motoru almanın bi sakıncası varmıdır.Yada alındıgında sürüş açısından nelere dikkat edilmelidir.Bilgilerinize ihtiyacım var
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Daha önceden duyurduğum YBR ile Edirne,Ankara Aksaray,Adana,İskenderun seyahatimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Fakat planı değiştirdik.İskenderun'dan geri dönmedik.Oradan Osmaniye ,Kahramanmaraş,Tokat,Ünye'ye geçtik.Karadeniz sahil yolunu kullanarak Artvin Hopa'ya vardık.Dönüşte ise Samsun'a kadar aynı güzegahı kullandık.Buradan Havza ,Merzifon, Osmancık,Tosya, Ilgaz,Kurşunlu,Çerkeş yolunu kullanarak Gerede'de otoyola çıktık.Otoyolu kullanarak İstanbul üzerinden Edirne'ye döndük.Seyahat 15 gün sürdü.Toplam olarak 4.300 km. yol yapmışız.Seyahat süresinde sırasıyla konakladığımız yerler Bolu,Aksaray,İskenderun, Kahramanmaraş,Tokat, Hopa ve son olarak Havza'dır.Gezi boyunca YBR en ufak bir sorun çıkarmadı.Sadece Bolu civarında almış olduğum benzin nedeniyle, Bolu-Ankara arasında zaman zaman sanki motorda gaz yememe durumu meydana geldi.Ankara'da yine benzin alınca sorun ortadan kalktı.Seyahat boyunca YBR hemen hemen sürekli limitlerinde seyretti.Buna rağmen hiç bir sorun çıkarmaması geçen yıl Edirneden Ege ve Akdeniz sahilini takip ederek Manavgat'a gitmiş(1600 km) bizi bile şaşırttı.Pardon hayran bıraktı.Seyahat çok uzun aslında anlatılacak çok şey de var.Yüzlerce fotoğraf da çektim.İnşallah büyük çoğunluğunu gezilerle ilgili bölümde yayınlayacağım.Yalnız şu ana kadar bu siteye hiç fotoğraf göndermedim.İnşallah başarırız.Geziye eşim ile birlikte çıktık.Tahmini olarak motordaki yük miktarı 200 kg civarında olduğunu da ilave deyim.(Ben ve eşim,arka çanta ve depo üstü çanta).
Shot with FinePix S5700 S700 at 2007-07-15
Vallahi tebrik ederim arkadaşım.Benim 1.5 senede yapamadığım km.yi bir tur da halletmişsin.Fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)