senin su motorda bi gelseydi iyi olacaktı dostum. elbise yi kaca aldın ne aldın
senin su motorda bi gelseydi iyi olacaktı dostum. elbise yi kaca aldın ne aldın
ya arkadaşlar bu 150 cc RAMZEY RACING'in ne resimlerini nede fiyatını bulamadım..Ramzeyin kendi sitesinde bile yok. Neyin nesidir kaç paradır bilen varmı ?
SAYGILAR..
lespaul_84, be nde aynı senin gibi düşürüyorum vitesleri, sende bir sorun yok...
gotti, şimdiden hayırlı olsun motorun ;)
Y_a_M_a_H_a, sitede büyük fotoğraf ve fiyat bilgisi var... İyice incelemeden herşey ayağınıza gelsin istiyorsunuz...
fiyat; 3948 lira, ellerinde 5 tane varmış... (bunlar sitede yazıyor)
http://www.ramzeymoped.com/img/urun/buyuk/1.jpg bu linkte de büyük resmi var... Daha geniş bilgiyi forumun diğer sayfalarından alabilrsin, burası ybr forumu...
desenize 0 motor alıcasm bide debriyaja alışıcam baya işimiz var
Kask tak!
Aldığın eşyalar hayırlı olsun gotti. En doğrusunu yapıyorsun
tekrar selam hepinize.
bugün viteste yine aynı sorunu yaşadım. orta sehpaya aldım motoru. tekerleği çevirerek vitesi boşa geçirdim. ondan sonra vitese taktım. debriyajı sıkıp tekerleği çevirmeye çalıştım. o da ne?? tekerlek baya zor dönüyo.
anladım ki debriyaj sıkınca da bir miktar kavrıyo ve bırakmıyo.
debriyaj telini ayarlamak lazım heralde dedim. ne olur ne olmaz diye servise gittim.
servisteki usta saolsun hemen ayarladı teli. sorun ondaymış. şimdi vitesler o kadar yumşak geçiyo ki, tereyağ gibi ,bir dakka bile sürmedi ayarlaması.
tabi debriyajın kavrama noktası farketti biraz ama alıştım.
teşekkür edip mutlu mesut bir şekilde evime döndüm
o kadar zaman bu şekilde kullanarak işkence etmişim kendime. neyse artık, motor daha 360 km de.140 kmsini de siteyle beraber moto gp ye gittiğimde yaptım
görüşmek üzere, hoşçakalın.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
lespaul_84;
Bazen hiç tahmin edemeyeceğin ufak şeyler insana bayağı bir sıkıntı veriyor. Bu da senin için iyi bir tecrübe olmuştur. Sorununu hallettiğine sevindim.
Sorunu tespit etme yolu:+1000
hade geçmiş olsun lespaul sevindim
lespaul_84, Sorun demek ki benim dediğim gibiymiş aynen :D Böyle olmasına sevindim çünkü uğraştırmamış, umarım ilk ve son sorunun bu olur ;)
arkadaslar aynı yamaha ya benzetmişler motoru fiyatı da uygun 2400 12 ay vadeli bu motor hakkında biligisi olan varmı kalıte olarak ozelliklerini okuduk.mondial 150 cc
hiç bir yeri yamahaya benzemiyo arkadaşım.sadece buda bi commuter...
B rh +(pozitif)
Arkadaşlar sonunda aranızdayım, 2005 1800 km yeni kasa siyah ybrmle. Acemiyim, yeni yeni kullanıyorum çok güzel bi alet tık diye çalışıyor tabi ilk ısıtmalarda jikle ile çalıştırıyorum, aceyip memnunum şimdilik bakıp bakıp doyamıyorum benim olduğuna inanamıyorum
megan66 hayırlı olsun gözün aydın hade sevincini paylaşıyoruz kazasız belasız sürüşler diliyorum sana darısı başıma artık bi resmini paylaşırsın demir atının
Kask tak!
megan66; hayırlı olsun kardeş.. Güle güle kullan.. Allah kaza bela vermesin.
Benimde darısı başıma inşallah..
İnşallah arkadaşlar ben 1 senedir aktif olarak uğraşıyorum, sonunda alabildim, yeterki isteyin azmedin valla allah görüyor. Motorun resmi bıcı bıcıdan sonra abileri, hele bi yıkayıp paklayım huzurunuza pasaklı çıkmasın dimi
MEGAN66 hayırlı olsun. kazasız günlerde kullanman dileğimle. fotoğrafları biran önce bekliyoruz.
dün akşam eve gelirken ön tekerin havasının indiğini farkettim. bugün sabah lastikçiye götürdüm. tekeri söktü içine baktık oda ne, dış lastik yaklaşık 3 cm kadar yarılmış ve iç lastiği patlatmış. sebebini sorduğumda lastiklerin adi olduğunu ve muhtemelen sivri bir taşın bunu yaptığını söyledi. off road yapmaya hevesliyseniz bu lastiklere güvenip dağa taşa çıkmayın. kurda kuşa yem olursunuz valla. pirelli ile değiştirmeyi düşünüyorum lastikleri bikaç güne kadar. sonuçları ve fotoğrafları buradan paylaşacağım.
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben Bursa'dan Ömer .Sitah bir YBR125 sahibi oldum. Ama daha motora binmedim. Hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevap yazan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
selam arkadaşlar bende inşallah yarın itibariyle ybr me sahip olacağım 17000 km de kırmısı pff çok heyecanlıyım
1 ay adar dandik çin çan sukutır kullandım bundan soora yemin ettim yaklaşmiicam 600 lük race çıkarsalar bile bana 500 ytl masraf çıkardı hor kullanmamama rağmen.Allah izin verirde alırsam fotolarını göndweririm arlkadaşlar kucaklayn beni alın aranıza
odermirci arkadaşmm sanada çok hayırlı olsn darısı başıma
Motorize Birlikler K.lığı......
odemirci ve shadowofspirit hayırlı olsun motorlarınız, kazasız günlerde güle güle kullanın inşallah. aramıza hoşgeldiniz. yaz geldi başlık şenlendi. kışın bikaç kişi dışında kimse yoktu. tatlısu motorcuları sizi
şaka tabi. hepiniz tekrar hoşgeldiniz aramıza
odemirci ve megan 66;
Motorlarınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
Megan66 ve odemirci, kaça aldınız motorları? (ahaaa beşiktaş kupayı aldı)
odemirci;
Trafik olmayan bir alanda günlük alıştırmalar yap, iyice vitese alışmadan trafiğe çıkma hatta yakınında varsa bir kursa git. VE hepsinden önemlisi ben bu işi öğrendim deyipte havalara girip sürat yapma. Her zaman trafik kurallarına uy!!
shadowofspirit;
Sana da hayırlı olur inşallah.
Sağlıcakla kalın, dikkatli kullanın, Kendinize iyi bakın.
Kazasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)