2004 modelleri herkez daha kaliteli diyor neden dir bilemem bizim motordan daha güçlü olduğu ortada ama neden böyle diyorlar anlamadım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
selam uçan ybrciler, benim esd ye bi beyaz ampul aliyim diyorum, sarıdan iyidir en azından diye düşündüm. şöyle aküyü yormicak zırt pırt patlamıcak kalite bi ampul varmı bidiiniz? ne önerirsiniz? (herkese iyi uçuşlar dilerim )
yokum diye estiriyorsunuz peşimden akıllı olun bebeler ben evli barklı akıllı uslu yakışıklı pek bi erotik motorcu bir erkeğim..hanımdan da korkmuyorum ama hayat arkadaşımdır, hanımımdır diye sevgim saygım başkadır..
len yürü git işine apache durmuş baksana nikahtan sonra siteden çadırı nı kaldırdın
oo parlak bebe len sen damat mı oldun söyle bakayım fatih amca na
güzel bi takım kısa ayna bulamadım motora ya koca istanbulda..bugün çakarlarımı da monte ettim mesai saatleri içinde..tesisatını ve beyni bu aksam bağlarım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
amcan yasindayım ulen ben senin pelùş ama göstermiyorum işte
Vallahada 48 billahada 48 üstündede 48 yazıo napcez len
---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:56 ----------
Formun tek ettiyar emmisi hatta didesi var oda koray baksanıza bi 500 km yol yaptı geldi kaç gündür yorgunluktan kendine gelemedi hatta dahası adam gezilere tövbe etti sezonu kapattı bir anda
---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:59 ----------
Motur güzel ön çamırlıktadkı davşan çıkartmasıda ayrıca bi hava katmış havan batsın durmuş
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
o zamanlar gençtik hızlıydık davsanları da severdik tabi ama artık kuru ekmeğe talim
selam uçan ybrciler, benim esd ye bi beyaz ampul aliyim diyorum, sarıdan iyidir en azından diye düşündüm. şöyle aküyü yormicak zırt pırt patlamıcak kalite bi ampul varmı bidiiniz? ne önerirsiniz? (herkese iyi uçuşlar dilerim ) . bu arada durmuş; allah mesut bahtiyar etsin hayırlı olsun kardeşim
Beyaz ampil ben sevmiiim ya iyisinden zenon olacak yada orjinale devam beyaz ampül taktımmı özellikle yağmurlu havalarda görüş düşüyor
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
valla çoğu bilmeden orjinal japon diyor.benim sıfır alacak imkanım vardı gecen sene 6500 km de 2004 aldım.benim araştırdıgım kadarıyla;
türkiyeye gelen ybr lerin hiç birisi japan değil 2001-2003 arası tel jantlılar brasil daha sonrakiler china
ama bu 2004 lerde ön amrtisör ve kovanı arkamörtisor gibi bi kaç yerinde japan yazıyoor.parça japonyada imal edilmiş olabilir ama china montajlı..
motor gücü kafa karenajı,amortisördeki reflektör, renk ve sticker gibi bazı farklar dışında 2004 le 2005-2008 aynı
gerçek japan bildiğim kadarıyla rx 115 ler ve yb100 ,yb125 serileri bunlarda eski model olduğu için 2 zamanlı..
rx115 lerin motor bloğundan jantına kadar her parçasında made in japan yazılı ama sonuçta hepsi yamaha mamülü
ahmet abi o resimdeki benim degıl rengi için internetten bulup koydum.benimkisi aynısının mavisi
senın salcanoyu satıp alalım bi 2004 diceem ama düşük kmli bulunmuyor
ben sırf bunun için 1.5 sene bekledim sonunda buldum bi tane ihtiyar bi amcadan..
başıma daş düşüpte kafayı falan yemezsem satmam inş.ben geçen sene 3000 liraya aldım
aldıktan sonra bi manyak takıldı peşime 3500 nakıt veriyim motürü bana ver diye.kardeşim sana 3500 e satsam aynısından bulabılcemmı ,satmıcam diyom lafta anlamyor.
en son 5000 de versen satılık degıl dedımde zor bela yakamı bıraktı
Tıpkısının aynısını bulupta koymuşun valla oraya Allah o manyaklardan cümle 2004 çüleri korusun (amin) öyle bi manyak!(2004 hastası olması dolayısıyla yoksa çok iyi bi abiydi) ta benim peşime takıldı 2 sefer Antalyadan Kütahyaya geldi ilk taarruzu aynı renk fakat kmsi fazla bi 2004 bulup onu almasını sağlayarak atlattım fakat onu Antalyada yeğenine satıp ikinci taarruza aniden geçmesiyle (habersiz çıkıp gelmiş adam telefon etti bana bi sabah ben garajdayım die) yapılcak bir şey yoktu (söz ağzımdan çıkmıştı bir kere) satmak zorunda kaldım Raficiğimi daha 13500 km deydi kuzucuğum.... : edit Salcoyu satarsam artık hedef belli cbx 250 yada cbf 250
abi senin motor her zaman tuhaf haraketler yapıyor orjinali 14-45 servis kitapçığında bile aynı senin motorun 14-48 olma ihtimali yok sonradan yapma flandır bence ama ne akılla yapılmış onuda bilmiyorum
abi salcanodan sonra cbf250 flan alam deme gelir o0 motoru yakarım demiş olan yağ yakan eksantrikten ses gelen bir motor mu alacan satıp peh
Şu an bu konu içerisinde 452 kullanıcı var. (0 üye ve 452 misafir)