aynen adem abi :-) ssanada bi ybr ckeriz artık bu arda haberin olsun agustosta söyle bi mugla asılasım var :-) sahil şeritinden kemer kumluca finike demre kaş kalkan fethiye mugla bakarsın bi bakmışım bodrum sen gelemiyorsun iş dolayısıyla biz gelelim bari 1 haftalık bi geziye cıkasım var bakalım zaman bulablirsem düşünüoyrum böyle bişey 1 haftalık bi gezi gibi bişey
ybr güzel hoş ama ben suzuki inzuma ya aşık oldum verirsem inzumaya vercem.
Parayı
inzuma görüntü olarak honda cb125 i andırıyor. bende buna benzer yamaha xj6 ya bayılıorm ! :D
hadi ulen hadi ulen sen ihtiyarın ..... ye benim yaptığım sürate sen şahitsin ne çabuk unuttun !!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
kaça aldın o çakarları fiyat ver bakem ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
ekmek arası evet sarı- siyah sarı kırmızıya siyah siyaha
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
abi sen özel mesajlarını bi kontrol ediver ben ve bizzat benim canavar ybrm ihtiyarın uçan dairenın plakayı okuduk yani yalan yok ben en son kadranda 128i gördüm bi baktım arkadan bi ışık huzmesi geliyordu geldi ve geçti
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
abi uzunun kırmızıyi nereye siyahı nereye?! azönceki yazdığından birsey anlamadım aşçı uşağa uşak evin hanımına şoför alayına modeli gibi anlatmışsın
maxi sen bursadaki ayın 23-24 müydü neydi endura yarışlarınamı geleceksin bana bilgi ver belki bende gelirim çadırı kapıp..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
bak tekrar yazıyorum far soketinde 3 kablo var renleri şöyle yeşil- sarı- siyah ve sarı uzun far + yeşil kısa far+ siyah - xenonun ince kırmızı ve siyah kablosunun kırmızısını far soketinin sarısına siyahıda siyaha okey
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
siyah siyaha..kırmızı da sarıya bağlanıyor ve sonra itina ile karşıdan gelenın gözü kör oluyor çakar devreyı ankaradan getirdim arkadaşın hediyesi..spotlari da 12 liraya aldım çifti 24 lira..1#3 watt moruk bildiğin gömme spot..maxımuzunkilerden
Bizdede bi Muhabbet kusu var 2.5 yasında dogdugundan beridir bizde
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
yok canım tartışmam. Ben benzetemedim.inzuma çok kalıplı. 180 kg. Oturaklı,enjeksiyonlu 6 vites bi motor.
Yok güzel abim bende motordan anlamam zaten bu yaz yeni başlıcam ben hani detaylı düşünmedim gördüğümü söyledim pc den bakınca andırıyor. Hani andırıyor dediğimde suzuki yapmış canavar gibi motor çok güzel görünüyor çok kaliteli, honda normal şehiriçi günlük motor benzettiğim sadede ön fardı heralde şimdi düşününce bana da saçma geldi vazgeçtim benzemiyor xD .
beyler iyi geceler..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
iyi geceler beyler... Benim ybr'nin benzini bitti bitecek.6gün içinde 220km yol yapmışım. Kafamı kurcalayan bişey var. teknik verilerde 3lt yedek benzin kapasitesi olduğu bilgisi verilmiş.Bu doğrumu yahu? öyleyseyedek depoyla 100km daha yaparım rahatıkla?
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
ooooooooooooo
damat nbr len
Hayıır benimkinin bi 6 senesi daha olur inşAllah. Liseyi beraber okuduk üniversiteden mezun olacaz daha, belki askerliğide biarlikte yaparız salarım kışlaya :D . Bizimkinin de yanına dişi aldık yanlız kalmasın die erkek çıktı dövüodu ibibik i postaladık. Satan adam da kendine güvenle 10 yıllık kuşçuyum dişi dedi, kuşun ibiğinde yazan neyse o olur derler xD
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
hazır konu iyice sapmışken yıldız teknik üniversitesi nasıl bir üniversite güzel mi, birde inşaat bölümü 100 de 100 ingilizce mi yurt imkanları nasıl? Cevap vermeyip tepki gösterdiğiniz için şimdiden teşekkürler :p
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)