Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Temmuz 2007, 13:23
Yakıt kalitesinden tutta,karbüratör temizliği,hava filtresinin,pasajlarının açık olup olmamasından,filtrenin temizliğine,baskı balatanın durumuna,hatta rodaj sırasında yapılan hatalara kadar bir sürü etken bu son süratin üzerine etkilidir.
Ayrıca düşük devirlerle çıkılan üst vitesler de son sürati etkiler...
Reklamlar
-
12 Temmuz 2007, 14:23
Merhaba. Ben de aranıza geçen hafta katıldım. 2005 model 19 binde kırmızı bir ybr sahibi oldum arka lastik 100/90 en son 110 km/h gördüm tek kişi bu normal midir? bir de debriaj balatası felan bitmiş galiba debriajı tokatladığımda öne atılmak yerine yavaş yavaş devri artıyor. Yamahanın Mersin'de veya varsa ilçesi Erdemli'de bildiğiniz teknik servis var mı? Var ise adresini ve telefonunu yazabilir misiniz? Motorun egzoz koruması ve ön kafayı da değiştirmek istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler
-
12 Temmuz 2007, 14:50
-
13 Temmuz 2007, 02:55
PoWeR_TeCH adlı üyeden alıntı
Merhaba. Ben de aranıza geçen hafta katıldım. 2005 model 19 binde kırmızı bir ybr sahibi oldum arka lastik 100/90 en son 110 km/h gördüm tek kişi bu normal midir? bir de debriaj balatası felan bitmiş galiba debriajı tokatladığımda öne atılmak yerine yavaş yavaş devri artıyor. Yamahanın Mersin'de veya varsa ilçesi Erdemli'de bildiğiniz teknik servis var mı? Var ise adresini ve telefonunu yazabilir misiniz? Motorun egzoz koruması ve ön kafayı da değiştirmek istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler
Aramıza hoşgeldin hayırlı olsun ybr'en. Servisler için www.beldeyama.com a gir orada türkiyedeki bütün servislerin adres ve telefonlarını bulabilirsin ayrıca kitapçığın varsa oradada yazar.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
13 Temmuz 2007, 12:55
4. viteste 9ooo devirde 90 km/h yapıyor benimkiside
-
13 Temmuz 2007, 14:00
PIERzig adlı üyeden alıntı
4. viteste 9ooo devirde 90 km/h yapıyor benimkiside
benimkide 1OO0 devirde 102km/h yapıyor
-
13 Temmuz 2007, 14:33
Muxa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şimdi basit bir soru soracağım
2100 km de olan bakımları düzgün yapılan bir motor 5 te 80 ni geçmiyorsa bunun nedeni ne olabilir??? servise git demekten başka önerebileceğiniz birşey varmı acaba gidiyorum adamlar bişey yok hocam sağlam diyorlar...Anlamadım gitti...Bu konuda somut bir fikir üretebilirsek çok sevineceğim...
daha önce vitesli motor hiç kullandınmı bilmiyorum ama bu senin kullanımından da kaynaklanabilir. Neden dersen vites geçiş zamanların,motoru uzatma süren devir aralıkların bunları yanlış yapabilirsin. Tamam motoru çok devirli ve gazı sonlayarak kullanmak motor için pek iyi deil ama arada bir viteslerde bak bakalım motor en son kaç yapıyor. Yani uygun yolda viteslerde hız limitlerini zorla. Bunu sık sık tekrarla belli bir zaman sonra bakmışssın 1 nci vitesde 20 yapan motorun gene 1 nci vitesde 35 yapıyor. Motoru arasıra zorla bırak biraz bağırsın o kadardan bişey olmaz. Yani benim yorumum böle başka arkadaşlar neder bilmiyorum
-
13 Temmuz 2007, 18:18
-
13 Temmuz 2007, 20:08
hayaletfilo nun dediği gibi dümdüz yolda redline yi geçmeden motoru yüksek hızda kullanırsan daha iyi olur.
Ben öyle yaptım.Bulduğum düz yolda bastım.1.vites 40 km/h hıza ulaşıyor.(12.000 km deyim )
airbushlu olsa daha iyi olaaktı ama stickerle yetinelim
-
14 Temmuz 2007, 11:55
ben 700km ye yetiştim motor bir harika performansına gore yakıtı super!! suana kadar duz yolda 110km/h bastım ama son sürat deiLdi 1000kmden sonra son sürate cıkacagım devirli kullanarak ortalama yakıt tuketımım 2.6lt. ama ben motorumun duz yolda ruzgarı arkana alırsan 115km/h yi geçeceğine inanıyorum
-
14 Temmuz 2007, 12:46
-
14 Temmuz 2007, 13:52
PIERzig adlı üyeden alıntı
arka camurluk sinyal yeri baglantısından kırılmıştı onuda jopan yapıştırıcısıyla idare ediyorum
404 marka çift karşışım die geçiyo adı heralde katalizörlü olarakta geçiyo adı heralde eski halinden hatta çok sürüp orayı kalınaştırınca diğer taraftan daha sağlam oluyo.ben yaptım bidaha kopmaı...
-
14 Temmuz 2007, 14:25
Ben de en afilli kazamı dün taptım.
Kız arkadaşımla en sağdan 60-70'le giderken bir taksinin tüm korna vs ikazlarına aldırmadan üzerime kırması sonucu yerde bulduk kendimizi... Bu arada bize çarpan taksi de direk kayıplara karıştı (kendisi hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmama forum kuralları elvermiyor)...
Hasar raporu, (Kız arkadaşım da ben de bot hariç tam korumalıydık)
Benim elimin iç tarak kısmında taksi ve elcik arasında sıkışmasından dolayı olduğunu düşündüğüm bir çatlak var, çok ağır birşey değil, 3 hafta yarım alçıda kalacak.
Kız arkadaşımda ayağındaki ufak bir sıyrık dışında hasar yok.
Motora gelince ön cam artık yok, bir de gösterge tablası biraz yamuldu....
Sonuç,
Her zaman tam koruma kullanılmalı ve yine herzamanki gibi sizin iyiliğiniz para etmiyor, illa ki bir hıyar gecenin bir köründe bir şekilde gelip sizi bulabiliyor, buna daima hazırlıklı olmak lazım.
Bu arada olay bir benzin istasyonunun çıkışının yanında olduğundan bir kamera galiba görüntü alabilmiş, en yakın zamanda görüntüleri incelemeye gidicem, eğer kaza ve taski plakası kayıtta varsa vay o taksicinin haline....
-
14 Temmuz 2007, 14:36
insane adlı üyeden alıntı
Ben de en afilli kazamı dün taptım.
Kız arkadaşımla en sağdan 60-70'le giderken bir taksinin tüm korna vs ikazlarına aldırmadan üzerime kırması sonucu yerde bulduk kendimizi... Bu arada bize çarpan taksi de direk kayıplara karıştı (kendisi hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmama forum kuralları elvermiyor)...
Hasar raporu, (Kız arkadaşım da ben de bot hariç tam korumalıydık)
Benim elimin iç tarak kısmında taksi ve elcik arasında sıkışmasından dolayı olduğunu düşündüğüm bir çatlak var, çok ağır birşey değil, 3 hafta yarım alçıda kalacak.
Kız arkadaşımda ayağındaki ufak bir sıyrık dışında hasar yok.
Motora gelince ön cam artık yok, bir de gösterge tablası biraz yamuldu....
Sonuç,
Her zaman tam koruma kullanılmalı ve yine herzamanki gibi sizin iyiliğiniz para etmiyor, illa ki bir hıyar gecenin bir köründe bir şekilde gelip sizi bulabiliyor, buna daima hazırlıklı olmak lazım.
Bu arada olay bir benzin istasyonunun çıkışının yanında olduğundan bir kamera galiba görüntü alabilmiş, en yakın zamanda görüntüleri incelemeye gidicem, eğer kaza ve taski plakası kayıtta varsa vay o taksicinin haline....
çok geçmiş olsun insane, umarım bidaha olmaz taksiciyede soyleyeek laf bulamıorummm
-
14 Temmuz 2007, 15:19
geçmiş olsun İNSANE.en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
-
14 Temmuz 2007, 18:13
Hadi yaaa geçmiş olsun abi ya :(
Allahtan bi rşey olmamış ikinizede..
aynen ben de o herif hakkındaki görüşlerimi buraya yazmıyorum bulsun belasını
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
14 Temmuz 2007, 19:39
geçmiş olsun insane... acil şifalar
-
14 Temmuz 2007, 19:42
İnsane çok geçmiş olsun .
-
14 Temmuz 2007, 21:38
İnsane kardeş çok geçmiş olsun allah korumuş neyseki pek bişey olmadığına sevindim. Keşke bende bunlardan ders alıp koruma takabilsem. Aynı bende eşimle biniyoruz ama kaskı bile zoru zoruna takıyoruz :(
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
14 Temmuz 2007, 21:53
İnsane kardeşim geçmişolsun kayıtlardan plaka tespiti yaparsın inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 443 kullanıcı var. (0 üye ve 443 misafir)
Bu Konudaki Etiketler