Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Haziran 2012, 13:50
Reklamlar
-
08 Haziran 2012, 14:12
delileoo adlı üyeden alıntı
kim ne tutturursa dedim zaten sana iyi yine az ödemişsin
ama yamalube dan sonra shell koydum ben motor çok değişiyor bir daha kı bakıma kendi yağını alıp gıt
bidahaki bakımı 3000 de sanırım ama yakında değiştiririm yağını bu yamalube kendi markası die tavsiye ediyor bence.. shell 10 40 baktım ama cok çeşit var hangisi oluyor acaba.
[IMG][/IMG]
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
08 Haziran 2012, 15:30
a7x mı neydi öyle bi yağı var lacivert şişede..shellın kendi sitesine bak ciğerim..pelùş sen de shelli bi ara bi dene vitesler çok yumuşak oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
delioğlan bende bu gün yağı değiştirdim WÜRTH marka 10 40 yağ koydum ben petrol ofisi koyuyordum ama usta bu daha iyi bak 20000 tl lik kawasaki ktm yamaha honda cross lara bundan koyuyoruz dedi yüksek devirli motosiklet yağı yani
ipone koyalım dedim onun sentetiği çok inceliyor çok kısa zamanda debriyaj kaçırmaya başlıyor dedi
bende ok dedim fiyat değiştirme parası vermedim 25 tl yağ parası verdim
yanlız motor un sesi kısıldı sanki
tısır tısır çalışmaya başladı
litresine 25 lira te üstü fiyat biçilen motorsiklet yağlarının hepsi yüksek kalitede ve birbirine yakın ayarlarda yağlar pelùş sıkıntı yok yani kafana göre bas gitsın yağı
-
08 Haziran 2012, 16:08
buldum o yağdan koycam bide gaz yağı satan neresi var aldınmı hiç istanbulda ben baktım 2009 yılından gönderiler var maslakta bi petrol ofisi varmış hala varmı bilmiyorum tabi bide yalovada bi aktar sitesinde var.
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
-
08 Haziran 2012, 16:47
F54 adlı üyeden alıntı
delioğlan bende bu gün yağı değiştirdim WÜRTH marka 10 40 yağ koydum ben petrol ofisi koyuyordum ama usta bu daha iyi bak 20000 tl lik kawasaki ktm yamaha honda cross lara bundan koyuyoruz dedi yüksek devirli motosiklet yağı yani
ipone koyalım dedim onun sentetiği çok inceliyor çok kısa zamanda debriyaj kaçırmaya başlıyor dedi
bende ok dedim fiyat değiştirme parası vermedim 25 tl yağ parası verdim
yanlız motor un sesi kısıldı sanki
tısır tısır çalışmaya başladı
pisikolojik çocuğum... yağ yağdır... biri 1000 km gider diğeri 2000 km gider...
-
08 Haziran 2012, 18:00
Bugün motordan bir adım soğuduğum andır anladım ki motor sürücülerinin hayatı güvende değil hiçbir suçum günahım yok 20-25 km hızla gidiyorum mal karının biri kapıyı bir açtı ayağıma geldi ayağım sıkıştı ve dizimde yarık var her tarafı şiş basamıyorum birde korna çaldık o kadar geliyoruz diye yok mal karı açtı motordan soğuttu beni...
-
08 Haziran 2012, 18:11
sos112 adlı üyeden alıntı
buldum o yağdan koycam bide gaz yağı satan neresi var aldınmı hiç istanbulda ben baktım 2009 yılından gönderiler var maslakta bi petrol ofisi varmış hala varmı bilmiyorum tabi bide yalovada bi aktar sitesinde var.
gazyağını napıcan boşuna arama mazot al o da işini görür..
-
08 Haziran 2012, 18:22
gazyağını napıcan boşuna arama mazot al o da işini görür..
zincir yağlandıya hertaraf yağ olmuş tozada girince çamur gibi oldu temezlemeyince kötü duruyor mazotta olur ama kokarmı çok acaba.
-
08 Haziran 2012, 18:36
ince makine yağları 1 lira 2 lira, onlardan al bi tane 2 haftada bir ince yağ ile yağlarsın hem yağ ince olduğu için toz toprak tutmuyor zincir üzerinde,hem de kiri pisligi akıtıp temiz tutuyor,deli gibi de yağı zincire basmazsan etrafa sıcrama yapmıyor
-
08 Haziran 2012, 18:44
sos112 adlı üyeden alıntı
zincir yağlandıya hertaraf yağ olmuş tozada girince çamur gibi oldu temezlemeyince kötü duruyor mazotta olur ama kokarmı çok acaba.
kokmaz yahu neden koksun bende ince yağ kullanirim yağdanlığım vardı bulamıyorum ne zamandır şırınga ile yağliyorum..uzunyola giderken gresle yağliyorum her gün yağlarım zincirimi benim motorun en temiz yeri zinciridir geri kalan yerlerine bakılmaz birde debriyaj telim yağlidir yumuşacık olur..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Haziran 2012, 19:04
ince makine yağları 1 lira 2 lira, onlardan al bi tane 2 haftada bir ince yağ ile yağlarsın hem yağ ince olduğu için toz toprak tutmuyor zincir üzerinde,hem de kiri pisligi akıtıp temiz tutuyor,deli gibi de yağı zincire basmazsan etrafa sıcrama yapmıyor
bedava buldu sanki adam ne yağ çekmiş zincire lastiklerde bile yağ var iyi bi temizleyip yıkamak lazım sonrada yağlıyım ben az zinciri on numara olur .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
kokmaz yahu neden koksun bende ince yağ kullanirim yağdanlığım vardı bulamıyorum ne zamandır şırınga ile yağliyorum..uzunyola giderken gresle yağliyorum her gün yağlarım zincirimi benim motorun en temiz yeri zinciridir geri kalan yerlerine bakılmaz
birde debriyaj telim yağlidir yumuşacık olur..
öğrenmiş olduk bundan sonra mazota devam ozaman yağıda mecbur kullanıyoruz temizlicez napalım motosikletle uğraşmak güzel ama
-
08 Haziran 2012, 19:06
slm minikler
-
08 Haziran 2012, 19:29
sos ince yağ kullan zaten o temiz tutuyor temizlemene gerek kalmıyor..aleykum selam totoş
-
08 Haziran 2012, 19:54
Ooo totos Koray nbr len
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
a7x mı neydi öyle bi yağı var lacivert şişede..shellın kendi sitesine bak ciğerim..pelùş sen de shelli bi ara bi dene vitesler çok yumuşak oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
litresine 25 lira te üstü fiyat biçilen motorsiklet yağlarının hepsi yüksek kalitede ve birbirine yakın ayarlarda yağlar pelùş sıkıntı yok yani kafana göre bas gitsın yağı
Kanka bir daha ki sefer 4 lt motul alacağım zirt pirt marka degistirmeyecem
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
08 Haziran 2012, 20:51
benim koyacak yerim yok yoksa büyük teneke ile alıp koyarım eve dursun bir yıllık yağ ihtiyacımı karşılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
koray xenonu dün gece bağladım da sonradan aklıma geldi kapasıtor koymam lazımdı araya ondan geri söktüm kanka..öyle dandik iş ve işçilik yapamam motoruma ben senin gibi
-
08 Haziran 2012, 20:55
K o r @ y adlı üyeden alıntı
pisikolojik çocuğum... yağ yağdır... biri 1000 km gider diğeri 2000 km gider...
Kanka yağ yagdir diyosun ama ömür olarak yarı yarıya fark var demek yağdan yağa fark varmış değilmi kalın kafalı kankam
-
08 Haziran 2012, 21:12
arkadaşlar ben onu bunu bilmem ancak şuan castrol 10/50 var motorda vites geçişlerinden hiç memnun değilim araba yağı kullanıyordum bundan önce 10/40 likoil onda daha iyi idi vites geçişleri onu 2-2,500 km dediğiştiriyordum bunu 5-6 bin km kullanacağız bakalım nasıl olacak
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
08 Haziran 2012, 21:17
Fatih abicim bildigin marka ve numaradan şaşmayacaksin ki suprizlerle karsilasmayacak sin
-
08 Haziran 2012, 22:13
sa arkadaşlar bişi sorucam 2012 model ybr nin boya kalitesiyle 2011 inki nasıl arada kalite farkı varmı sizce ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
08 Haziran 2012, 23:00
gklp45 adlı üyeden alıntı
Bugün motordan bir adım soğuduğum andır anladım ki motor sürücülerinin hayatı güvende değil hiçbir suçum günahım yok 20-25 km hızla gidiyorum mal karının biri kapıyı bir açtı ayağıma geldi ayağım sıkıştı ve dizimde yarık var her tarafı şiş basamıyorum birde korna çaldık o kadar geliyoruz diye yok mal karı açtı motordan soğuttu beni...
Gökalp im olucagı varmıs suclu kadın duran arabadan kapı acıyor soldan Bu arada motorda 285 Tl masraf cıktı
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
sa arkadaşlar bişi sorucam 2012 model ybr nin boya kalitesiyle 2011 inki nasıl arada kalite farkı varmı sizce ?
Varmıs öyle diyorlar
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)
Bu Konudaki Etiketler