Benim lastiklerde artık miadını doldurmaya başladı. Gelsin sonbarda mişlenler...
ihtiyar nerdesin bakim sen? Ince beyin 8bin buçuk xenon bağladım c aksam daha doğrusu az önce..geri söktüm..beyaz ampule devam xenonu da gece lambası yapacam eve
lan akıllı bi adam olsan lafımızı dinlersin zaten yumuşak şeker koribo
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
taktım baktım güzel aydınlatıyor hatta epey güzel aydınlatıyor sonra geri söktüm işte.. kolay gelsin patates çuvalı korayım kankam pampam
S.a arkadaslar ben geldim malesef denize gidemedik Carsamba attıgımız 30 tl lik benzin sabah bitti :D ne oldu bilmioz bitmiş :D gez gez bizde 10 tl daha atıp aksama kadar gezdik oturduk ettik gene cıktık 15 dk fln motor sürdüm dönüşleri artık daha iyi yapıyorum viteslerde tek sorun 2 den bosa atarken 1 e gecio asagıdan atarken bos gelio yukardan atamıom onuda sökücem inş 60 a kadar cıktım
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
tatlı sağlamsın yani? Düşmedin demi motordan? Bak düştüysen açık açık söyle. Korkma. Mucize gerçekleşti
ybrciler uyku nedir bilmiyor yahu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
tamam arkadaşlar. Yeni öğrenenler bıraz daha dikkat. Aman haa. Bizim gibi düşe kalka değil,düşmeden kapın şu işi.
Bende gelsin mişlenler diyorumda şimdimi gelsin 1 ay sonramı gelsin kararsızım üzerinde Unılı diye ön arka lastik takılı orjinal lastikleriymiş -gerçi fat280- fatih sonradan takılmıştır diyor ama 13800 de motor arkada 2 fitil var önümde bi kuşadası-bodrum turu var yaklaşık 1200 km orayı atlatsa sağ salim 1 ay sonra Karadeniz turu var nasipse 3-4 bin km oraya çıkarken mecburen değiştirmem lazım @ varadero sağol kardeşim teşekkür ederim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi benim akü dandik. gösterge lambalarını ledlerle değişmeden önce 10 kmde 2-3 kere lambayı kapatıyordu. sonra bu lambaları değişince xenon çok nadir kesiyor. sisleri ve mp3çaları çalıştırdığımda kesiyor diyeyim. keşke değişmeseydin, xenon gibisi yok. benim far ayarı kaçmış geçen söktüğümde. öndeki aracın tamponunu bile göstermiyor. onu kafayı sökmeden bızıklamam lazım, kafayı sökmek uğraştırıyor...
85 km gezdim, benzin hala görünürde. boğazdan 1-2 parmak aşağıda doldurmuştum. bakalım bu depo kaç km gidecek..
senin Ankara'daki ustanın adresini versene abi. buradaki son ustaya bi bakım yaptıracağım. eski istanbul honda serviscisiymiş. işçiliğini seviyorum. bursa motosiklet festivaline geçerken eğer tüketim Ankara'ya kadar gene düzelmezse senin ustanın yanına uğrarım.
Arkadaşlar bu düşük devirlerde tekleme sorununu çözen var mı? Pek kabiliyetli değilim, elim anahtar tutamıyor, başka yoldan karbüratörü temizleme imkanı yok mu?
Saglamım abi olurmu öyle sey Düşmedim dönüşlerde sorun vardı fakat onlarıda hallettim bugun gene calısıcam hergün belli bi süre Ybr le alısıyorum artık kalkıslarımda gayet iyi oluyor.
Kaparsın tabi len köyde cub sürüon sen debrajlıda sorun yok daha kolay geldi bana Arora YEBERE diye gecme ama cıldırıyor motor gaz da arkaya yatıyoruz ... Dönüşlerde sende benim gibisin :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
s.a. günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
selam arkadaşlar.. dürüm dayı 1000 bakımını yaptırdım seyrantepe redline motorda 30 TL sadece yağ parası alıyoruz dediler yamalube die bi yağ koydular .
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
kim ne tutturursa dedim zaten sana iyi yine az ödemişsin ama yamalube dan sonra shell koydum ben motor çok değişiyor bir daha kı bakıma kendi yağını alıp gıt
Şu an bu konu içerisinde 65 kullanıcı var. (0 üye ve 65 misafir)