durmuş allah mesut bahtiyar etsin. Bi yastıkta kocayın. Amma velakin niye çağırmadın arkadaşlarını? Her biri 5 tl taksa köşeliktin
durmuş allah mesut bahtiyar etsin. Bi yastıkta kocayın. Amma velakin niye çağırmadın arkadaşlarını? Her biri 5 tl taksa köşeliktin
kız çocukları siz daha iyi bilirsiniz bu işler erkek adamı biraz stresse sokar herkesin gönlü olsun diye uğraşırsinız hıç kimse hiçbirseyden tam memnun olmaz, hali ile damadın da gelinin de tadı kaçar, hatta araları bile bozulur..ben de böyle bir şeyle karşılaşmamak için herseyı eşimle beraber önceden hallettik..söze giderken ben söz, nişan, hatta nikah ve herseyin alışverisıni,neyi nereden ne zaman ne kadara alacağımı ayarladım hatta olur da ailelerden bi taraf birseyleri beğenmezde sorun olursa diye nişan yüzüklerini bile 4 çeşit ayırttim gidip herseyın herkese en uygun olanlarını aldık..hersey hazırdı tabi bi benim bir de eşimin haberi vardı bunlardan ailelerle beraber gidip herseyı hallettık kimsenin gönlü kırılmadı herkesin fikri alındı..ve sıkıntı stress olmadan ve çok rahatca çabucak halloldu..
delioğlan en güzeli de bu şekilde düğünde zaten masraf a mı kafa yoracan yoksa aileleri gönlünü iyi tutmayı mı ben de çok uğraştım bu işlerle şimdi evlendim 2.5 yıl oldu coçuk oldu herşey unutuldu gitti hepsi boş iş yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çalışıyom yaa. Paranı postayla göndersem olmamı? Düğün hediyesi yani. Para istemiyosan ybr ne bi çift lastik benden
Merhaba arkadaşlar,
Çok ama çok uzun zamandır bu siteyi ve başlığı takip ediyordum, yazdıklarınız ve yazacaklarınız için hepinize çok teşekkür ederim, burası gerçekten çok faydalı bir forum...
Uzunca bir zamandan sonra nihayet bende bir 2012 ybr aldım, aldım ama inanın onu elde edebilmek için gösterdiğim sabır bile almaktan daha güzeldi bence. Motoru aldıktan hemen sonra daha 100 km olmadan garip garip sesler gelmeye başladığını farkettim, hemen servise göturdum, normaldir sibop sesidir dedi, peki ne zaman yapacaksınız? dedim, "zamanı geldiğinde" diye cevap aldım, o şekilde 1000 km yi yapıp bakıma götürdüm, bu meyanda bu abuk subuk sesler iyice çoğalmaya başladı, en sonunda iki gün önce 1250 km'de dayanamayıp servise tekrar göturdum ve seslerin çoğaldığını ve beni rahatsız ettiğini söyledim, tamam deyip sibop ayarı yaptı. ama motor beterin beteri oldu, bildiğin traktör sesi çıkıyor, servis normal bu sesler diyor, beterin beteri ise çok afedersiniz sırtına semer vurulmamış eşeğe döndü, çekiş diye bişeyde kalmadı... Tamamen hayal kırıklığı... artık servise götürmek bile içimden gelmiyor okadar bıktım...
Sonuç olarak bu sorun normalmidir? benzer problemler yaşayan arkadaşlarım varsa bu problemlerle nasıl başa çıktılar, yol gösterirlerse çok sevinirim.
Bu arada arkadaşlar İstanbul anadolu yakasındayım, tanıdık veya bildik iyi bir servis varmıdır.
pendikteki yamaha servisi geçit bisiklte mi götürdünüz motorunuzu..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
küçükyalıda salgın motor var ben ramçonun apachesini bakıma götürdümden biliyorum çok ilgileniyorlar adamlar sağoun benim herhangi bir sorunum olsa onlara giderim sana tavsiyem oraya git yardım istersen ben yardım ederim adres tarifinde götürmede vs.. öyle süpap ayarını ayak üstü yapmıyorlar motorun çok soguk olması gerekiyor o yüzden motoru bir gün orada bırakıyorsun ...motorunun iyiliğini düşünürsen orayı tavsiye ederim onlarlada bi çıkarım yoktur yalnız çok iyi ilgileniyorlar gittiğinde demek istediğimi anlayacaksın para göz değiller bence...
benim esd 2011 8000 devirde 100km hız yapıyor sizce normal mi .....arkadaşlar
103 hp
benimkide o hızı yapiyor demekki ikimizin motoru normal ama bende 15 dişli var sendede 15 mi var
ooo abi hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın.
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
abi not aldım, hatta hatunla paylaştım o da hak verdi. ben de böyle yapacağım.
---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
benim motor 9000 devirde 103 yapıyor. düzde 90ı zor geçiyorum...
Günaydın ve iyi günler arkadaslar bugun 250 km lik bi gezi yapıcaz aksam fotoları atarım
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Allah tatlı yola çıkıyoo. Akşama kafamız şişer artık. Şöyle yaptık,böyle düştük tatlı korumaları tam tak. Hızda yapmayın. Hani geçen ne olduğunu biliyosun sen.
HERKESE GÜNAYDIN.ben anca yatar.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 129 kullanıcı var. (0 üye ve 129 misafir)