abilerim nasılsınız bakalım
karadeniz turuna çıkmayı düşünüyoruz egelim43 (ahmet) abi ile giderken düzceden ağrı gidek diyoruz sahilden ağrı giderkende sizleride görsek boş olursanız nasıl olur
abilerim nasılsınız bakalım
karadeniz turuna çıkmayı düşünüyoruz egelim43 (ahmet) abi ile giderken düzceden ağrı gidek diyoruz sahilden ağrı giderkende sizleride görsek boş olursanız nasıl olur
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
yok Allah nasip ederse haziranın 30 unda flan çıkacağız yola
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
kısmet abicim o tarihlerde işler yoğun gözükmüyor şu an umarım tanışırız...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
İyi akşamlar herkese bu gün arka lastiğimin gene indiğini farkettim 1 hafta kadar önce şişirmiştim bu gün baktım gene inmiş sehpada bi kontrol ettim 2 tane çivi girmiş götürdüm lastikçime 5 TL ye bi fitil yaptı oh miss diğer çivi derine işlememiş ona gerek yok dedi ahanda lastiğim son fitille beraber iki tane fitil olmuş oldu lastikde değiştirmelimiyim sizce? Kuşadası ve Karadeniz gezileri yani bu sezon 6-7 bin km yapmayı düşünüyorum açıkcası..
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi sana suikast düzenlemişler iki tane çivi?
ahmet abi keşke fitl değilde içten yama yaptırsandın daha sağlıklı oluyor
ne kadar götüreceği konusunda bi fikrim yok
Yok Ademcim suikast değilde devamlı seyahat ettiğim güzergahın üzerinde ayakkabı imalatçılarının olduğu çarşı var güzergahı değiştirmem lazım bence
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:10 ----------
Tekeri sökmek istemedim bu gün vakit dardı hemen ayak üstü yaptırıp geçtim bakalım artık "nerede trak orada bırak" düşüncesi içindeyim şu an
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
oo yırtık don gelmiş
EGELİM abi bence bu düşünce yanlış eğer hiç ummadığın bi yerde kalırsan yazık olur sana
kafanı taşları vurursun 10 dakikalık iş için koca birgün rezil kepaze geçer
Tekeri söküp içten yama olayınımı diosun? Onu müsait bi zamanda yapcam inş. Lastiği değişip değişmemeyi kastetmiştim ben
abi sen o işi ihmale alma eğer düzce zonguldak arasında yolda kalırsan vay haline en az 50km yerleşim yeri yok bu demek oluyor ki motoru 50 km çakal fatih çekecek
fitil işi biraz sakat diyorlar fitil zamanla deliği büyütüp büyük tehlikelere yol açabilir
[QUOTE=F54;2708493]abi sen o işi ihmale alma eğer düzce zonguldak arasında yolda kalırsan vay haline en az 50km yerleşim yeri yok bu demek oluyor ki motoru 50 km çakal fatih çekecek
fitil işi biraz sakat diyorlar fitil zamanla deliği büyütüp büyük tehlikelere yol açabilir[/QUOT
Yani diyorusnki yamanı içten yap fitili iptal et kafan rahat olsun
Aynen büyük delik sıkıntı demektir -ki zaten bütçede bi delik var benim yeni lastik alarak dahada büyütmeye gerek yok değilmi Fatihçim
büyük deliğe,büyük yama gerekir. Öylemi diyonuz yani?
Evet Ademcim aynen öyle
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)