Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ya nolcak bu ademin devir saati arkideş? Anlayan bi fikir versin bakkem?
    bırak abi yaa. Bu formdan bana hayır yok. Ben cg formundayım. Kimse olsun olmasın farketmez. Ankaradan teo kardeş var formda. Oda geceleri takılıyo benim gibi onla takılırım. Çok efendi bi arkadaş. Tabi burdakilerde aynı ama burda aradığımı bulamadım gibi.sanki. Yaşlı olduk, huysuz olduk, motorumuzu çok övdük olduk, çoluk çocuk kızan olduk. Dün bide başka bi başlıkta mesleğimizle dalga geçildi. Güvenlik olduğum için sanal yaşıyomuşum, güvenlik işi yapıyorum 7 yıldır. Mesleğin nedir diye soruyo dalga geçer gibi. Güvenlik olmak için neler feda ettin, kaç yıl okudun gibi saçma sorulara maaruz kaldım. Yani güvenlik meslek değil, bizde adam değiliz vesselam. Bunlar beni bi günde formdan soğutmaya yetti. Bunu yapanlardan biri formda tanınmış şahıslardan coq arkadaşım. Hiç sataşmadığım,alıntı yapmadığım halde sen sanal alemde yaşıyosun,neyi başardın bugüne kadar gibi bi saçma alıntı cevapla karşılaştım. Malum konu silindi zaten. Bu vesile ile öyle her konuya zıplamama kararı aldım. Arkadaşlarım anlayışla karşılar umarım. Devir saati konusunda cevap vermek zorunda değiller. Ramazan arkadaşımın dediği gibi motorunuzun en iyi ustası kendiniz dir. Sevgiyle kalın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    birde ben atayım bari resim ancak telden çekildiğinden pek iyi değil

birde lastiği çektim görmek isteyen olursa diye pirelli duraktion

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak abi yaa. Bu formdan bana hayır yok. Ben cg formundayım. Kimse olsun olmasın farketmez. Ankaradan teo kardeş var formda. Oda geceleri takılıyo benim gibi onla takılırım. Çok efendi bi arkadaş. Tabi burdakilerde aynı ama burda aradığımı bulamadım gibi.sanki. Yaşlı olduk, huysuz olduk, motorumuzu çok övdük olduk, çoluk çocuk kızan olduk. Dün bide başka bi başlıkta mesleğimizle dalga geçildi. Güvenlik olduğum için sanal yaşıyomuşum, güvenlik işi yapıyorum 7 yıldır. Mesleğin nedir diye soruyo dalga geçer gibi. Güvenlik olmak için neler feda ettin, kaç yıl okudun gibi saçma sorulara maaruz kaldım. Yani güvenlik meslek değil, bizde adam değiliz vesselam. Bunlar beni bi günde formdan soğutmaya yetti. Bunu yapanlardan biri formda tanınmış şahıslardan coq arkadaşım. Hiç sataşmadığım,alıntı yapmadığım halde sen sanal alemde yaşıyosun,neyi başardın bugüne kadar gibi bi saçma alıntı cevapla karşılaştım. Malum konu silindi zaten. Bu vesile ile öyle her konuya zıplamama kararı aldım. Arkadaşlarım anlayışla karşılar umarım. Devir saati konusunda cevap vermek zorunda değiller. Ramazan arkadaşımın dediği gibi motorunuzun en iyi ustası kendiniz dir. Sevgiyle kalın.
    takma abi kafana coq un zaman zaman böyle coq saçma sözleri oluyor hep dikkatimi çekmiştir bu ilk değil sallama sen onu uyarsa cgl 125 göstergesi tak bence onların gösterge 160 senin motorda oynanmış olduğu için o gösterge iyi olur sana

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    vallahi süper fikir. 96 ve 2005 e takabilirim. O ibreleri bilirim. Neden gelmedi aklıma yaw? iki tane sipariş verem bari elime para geçince. Ya o değilde dün akşam çok koydu bana yav. Resmen soğudum bi anda siteden. Ama bu yürek nelere dayandı bunada dayanır. Çok koydu çook. Kendimi güvenlik olduğum için aşalanmıs hıssettim resmen. Napalım bizim elimizden gelen bu.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    vallahi süper fikir. 96 ve 2005 e takabilirim. O ibreleri bilirim. Neden gelmedi aklıma yaw? iki tane sipariş verem bari elime para geçince. Ya o değilde dün akşam çok koydu bana yav. Resmen soğudum bi anda siteden. Ama bu yürek nelere dayandı bunada dayanır. Çok koydu çook. Kendimi güvenlik olduğum için aşalanmıs hıssettim resmen. Napalım bizim elimizden gelen bu.
    adem abi kafana takma sen sadece işine bak millete değil

V@R@D£R0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nx4 Falcon
    slm adem abii
    normal hayatta nasıl yazlımayan ama uygulanan kurallar varsa sanal alemdede aynen geçerli kurallar var
    ama nasıl normal hayatta uymayan kişiler oluyorsa burdada muhakkak olacaktır değilse iyi ile kötü arasında ne fark kalacak.
    size kim ne dedi bilmiyorum ama hırsızlık yapmıyorsunuz ahlaksızlık yapmıyorsunuz evinize ekmek götürmek için geceleri çalışıyorsunuz.
    bunun neresi ayıp neresi aşağılık bi iş bence böyle kimselere takılmayın muhatapta olmayın...
    eskilerin bi lafı vardı; ''agır iken yenli düşme'' diye
    sen agırlıgını koru hafif olanlarıda salla geç...lafı uzattım kusura bakma

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sağolun arkadaşlar.tamam konudaki msj ları şikayet ettim konuda kapandı zaten. Cgl ibresi arayacam nette gece.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    sağolun arkadaşlar.tamam konudaki msj ları şikayet ettim konuda kapandı zaten. Cgl ibresi arayacam nette gece.
    abi cgl bulamassan bile benim bildiğim better 125 vardı cglnin çakması onunkuda aynı ibre onada bakabilirsin

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    buldum arkadaşlar. Albaymotor.com da var. Orjinali 195 tl. Cgl ibre,devir saati komle. Güzel ama aççık tuzlu gibi. Ne dersiniz?

Motosikleti
    2008 xmax 250

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    orjinali çok pahalı. Sanırsam bunlardan alıcam. Bi arıza yaparmı acaba? En alttaki link ital diyo ondanmı alsam?

Motosikleti
    2008 xmax 250
    orjinali çok pahalı. Sanırsam bunlardan alıcam. Bi arıza yaparmı acaba? En alttaki link ital diyo ondanmı alsam?
    ithal dediğide çin abi farkeden birşey değil işini görür bence ama ne kadar dayanır bilemem ama

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fat280 arkadaşım ilgin için çok sağolasın. Link leri kaydettim. Kısa zamanda almaya çalışcam. 2005 e iyi gider. Hem benzin göstergesi var. Hemde 160 lık ibre. Senin hatrına 150 yi geçmicem teşekürler.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    fat280 arkadaşım ilgin için çok sağolasın. Link leri kaydettim. Kısa zamanda almaya çalışcam. 2005 e iyi gider. Hem benzin göstergesi var. Hemde 160 lık ibre. Senin hatrına 150 yi geçmicem teşekürler.
    bir şey değil abi 150 az gelir abi ibreyi devirmen gerek

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr

Yamaha Rx göstergeside bak o zman abi aynısı
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir şey değil abi 150 az gelir abi ibreyi devirmen gerek
    çakma bi ybr km si taktırmışım 2005 e. 2de 100, 3te 140, 4 te km/h yazısının altı, 5 te tersten sıfıra ulaşmıştı. Buda öyle çıkmasın? O saat çekmecede duruyo. Takınca altımdaki motoru hayabusa zandediyom
    fat280 ve Haritacı bunu beğendiler.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    çakma bi ybr km si taktırmışım 2005 e. 2de 100, 3te 140, 4 te km/h yazısının altı, 5 te tersten sıfıra ulaşmıştı. Buda öyle çıkmasın? O saat çekmecede duruyo. Takınca altımdaki motoru hayabusa zandediyom
    aynen abi bende aldım kaza yapımca orjinali kırılmıştı ybrninki oluyor benimkine aldım 20-30 km fazla gösteriyordu son hızda
    bende içine orjinali taktım yuvasına şuan orjinali var allahtan sağlam

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    garanti bi 25 km fazlalığı vardı km nin.km devir artınca birden fırlayıp gidiyodu. Tutamıyodum yani motorla

Motosikleti
    2008 xmax 250
    garanti bi 25 km fazlalığı vardı km nin.km devir artınca birden fırlayıp gidiyodu. Tutamıyodum yani motorla
    abi benimkide tam tersi idi kalkışda çok yavaş orta hızlarda doğru gösteriyordu son hızlarda da çok fazla gösteriyordu bu ybr kmlerinin çok değişik çeşitleri var

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    adem forumdan bu kadar çabuk kopmayın kaç kişi kaldık burda birbirimizi anlayan... bence orjinal gösterge ile uğraşma.... bak hoşuna giden bir göstergeyi uydur.. bazı göstergeler orjinalden çook iyi olur.... bir kaç kabloyu yer değiştirerek iş çözülüyor..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 121 kullanıcı var. (0 üye ve 121 misafir)

Bu Konudaki Etiketler